След ден, два, три- ЮЛСКОТО си бебе ще гушкаш ти!

• 16 617
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте юлски майки  bouquetДа ви се похваля имам син Тодор 3580гр.РАЖДАНЕТО МИНА МНОГО ЛЕСНО и от четвъртък сме си в къщи. Който ще ражда в ЕВА Сливен да не се притеснява много внимателни и грижовни са там лекарите направо като по фюлмите. Моят бебо засега слуша ама докога newsm78На всички вече родили  пожелавам здрави и послушни бебчета , а на  чакащите успешнo, бързо и леко раждане.Лека вечер.

# 211
Честито на всички нови майчета! Здравички и послушни бебчета!

Моят юнак ми изяжда ушите. Вечно е гладен. Като се събуди и си тика ръцете в устата, а ако не я улучи надува една гайда-а newsm45, сякаш съм го уморила от глад. Обикновено на втория час ми го погажда тоя номер. За сега следваме новите тенденции - кърмене на поискване, ама не знам докога ще му издържа. Не мога да мръдна от къщи, много е ангажиращо това кърмене!

breastfeeding

Друго си беше едно време - знаехме си ги трите часа, а помежду тях живота си продължаваше. Сега животът ми се върти само около кърменето!!!
И до компютъра не успявам да стигна вече smile3506

Е оплаках ви се, айде да ида да нахраня smile3504

Леко раждане на чакащите бъдещи майчета!
Лека нощ на вече обебилите се, дано вашите съкровища ви оставят да поспите повече!

# 212
  • somewhere over the rainbow
Момичета,и ние с принцесата сме си в къщи от събота.,но малко ми е трудно да си седя на д-то пред компа и да ви поздравя./неродилите мами да не се уплашат сега,няма нищо страшно/ Naughty Та сега съм за малко тук,да не си помислите че се крия Laughing Страхотно е че има толкова много живи и здрави бебчета,много са сладки.  baby_neutralЧестито на всички! Благодаря ви за поздравите! Heart Eyes
Чао за сега и очаквайте скоро по-дълго включване от мен!

# 213
Честито на всички нови мами! Да си ви живи и здрави мъничетата и много радост да ви носят!

Давам и 10% глюкоза пак заради жълтеницата, но и да нямаше, пак мисля да й давам водичка. В тази жега не ми се вижда много нормално само на кърма. Все пак водата си е вода.
RAVIA, за теб може да не е "нормално" това, но за по-голямата част от света е съвсем нормално да не се дава докато бебето се захрани към 6 месец. Всяка майка си знае най-добре кое е нормално и кое не Peace

Моят юнак ми изяжда ушите. Вечно е гладен. Като се събуди и си тика ръцете в устата, а ако не я улучи надува една гайда-а newsm45, сякаш съм го уморила от глад. Обикновено на втория час ми го погажда тоя номер. За сега следваме новите тенденции - кърмене на поискване, ама не знам докога ще му издържа. Не мога да мръдна от къщи, много е ангажиращо това кърмене!
Все едно аз съм го писала това Laughing. И ние сме така. Ядем и спим, ако не му дам бързо гърдата почва едно виканееееееее. Храним се на поискване и така е най-добре, и той щастлив че е нахранен и аз, че не плаче  Mr. Green
Приятна седмица на всички и много нови бебчета пожелавам на тези които още не са родили!  bouquet

# 214
Момичета, да видим коя днес ще се похвали с детенце Hug Нямам търпение да разбера кой ще празнува точно година след нас Heart Eyes
КЕТИ, прекрасен ден ти желая, миличка - да се нагушкате хууубаво тримата и много, много да се обичате Hug

# 215
влизам само за да се разпиша,че все още съм тук и един ден след термина бебчо няма намерение да излиза нали си е раче май я кара две назад и една напред.вчера какво ли не правих и ананас  ядох  и  по стълби се катерих и всички врати във вкъщи измих ,топла вана си взех и се разхождах и нищоооооооооо  newsm78. вчера ходих да чуем тоновете на бебчо бяха си добре ясни ритмични тонове.във петък съм пак на лекар,но този път при докторката не само при акушерката и ще видим какво ще правим ако до тогава не съм родила. Thinking
има ли някой друг като мене,който е подминал термина си.

# 216
  • София
Добро утро мами,
Наденце, късото ръкавче е бельото мила, а гащеризона отгоре е с дълго ръкавче и дълго крачолче, тип ританка, та за това се чудя чорапки трябват ли, шапчица, пелена и т.н. Няма да го вземем голо детето, я Joy
Ох, мами, ако знаете как ми се ходи на моренце, Фионче завиждам ти, че събра кураж да отскочиш до там, моят мъж за нищо на света няма да ме заведе, че той тук на стотина километра(до мама) го е страх да отидем, да не взема да родя Laughing
А морето ми е влязло в ъкъла и не излиза, та чак изчетох форума за "на море с деца" и започнах да планирам за другото лято, как с бебчо и тати ще отидем на моренце, само да сме живи и здрави Praynig И толкова цветно си го представям, че чак книга мога да напиша Joy Изчетох подробности, какво папкат дечицата на 1 годинка на море, по колко време на плаж, абе всичко, все едно утре ще стягам куфарите, съвсем съм се побъркала Rolling Eyes
Ми той бебо, като не се ражда да мисля за по смислени неща, с глупости ми се ангажира мозъка #Crazy
Асинка, днес имаш рожденничка май, а? Да ти е жива и здрава и много да се слушкате  bouquet Много прегръдки и целувки за малката принцеска Hug
Рени, добра дошла миличка, да нацелуваш бебчо от мен Hug
Равия, и ти да нацелуваш бебчо от мен, ти как си? Какви бяха тези проблеми с температурата, мина ли ти вече всичко, надявам се да сте в отлично здраве Praynig
Ама много красиви бебчета имате всички, пу-пу Hug

# 217
  • Варна
Добро утро и от мен!
Ассинка честита ти рожденничка! Щастливо детство и пожелавам! 1swing  bouquet
Ивка 76 аз нищо , че съм на морето, но не се престраших тази година да отида на плажа  #2gunfire! Само го гледам тъжно и си мечтая как  като се роди бебо и през септември ще отскачам за малко до морето. Въпреки, че една приятелка миналата година до последно ходи да плува в морето и ми каза, да не се надявам да имам време за море като се роди бебо. Каза също, че е много приятно да плуваш с бебе в корема, но аз с моите контракции дето не спират не посмях да пробвам, че бебо е садалищен и не ми се ще да правим секцио по спешност.
Чао и лек ден на всички!  bouquet

# 218
  • Варна
Честита дъщеричка на мама Plamebg smile3504
Честит син на мама Galiana smile3504
Да са ви живи и здрави много да слушкат и папкат  bigdance2
Рени,Nan,Winnie tne pooh welcomeотново.чакаме разкази blahblah
Assinka,честита ти рожденничка baloniда е много здрава и само да ви радва
Fiona Добре дошла и на теб  bouquetКак искара на морето?ако се беше обадила можеше и да заформим срещичка
Morskasirena и аз като теб не можах да се престраша да вляза в морето  Cryсамо атдалеч си го гледам.чи то знае ли човек какво може да стане newsm78
Tydy,не се тревожи,сигурна съм че всичко ще бъде наред.вчера моя доктор ми каза за предизвикване на контракции да се масажират зърната на гърдите със груба кърпа/като си вземаш душ/
ние вчера бяхме при док.нашето бебче няма никакво намерение да излиза. Crossing Armsмного му е хубаво вътре,доки каза много да ходя и започнах от вчера с дългите разходки.и днес сутринта имах леки болки.май при мен ще подейства Peace
отивам пак на разходка 1swing
желая успех на всички които са се запътили към родилното fingerscrossed

# 219
Честито на мама plamebg! Да е жива и здрава малката Мадлена!

Честито на юнската мама GALIANA за сина Тодор! Много радост да и носи!

Рени, добре дошла! Чакаме да ни покажеш бебе Галин и да разкажеш как мина раждането без упойка (и аз се готвя за такова).

N_A_N, добре дошла и ти! Даяна е страхотна, много да я нацелуваш от мен! Дано скоро да ти остане време да разказваш.

Честит Рожден Ден на Сияна на мама Ассинка. Да е много послушна, здрава и щастлива!

Кети, пожелавам ти един вълшебен първи ден в къщи с бебе Ева!

tydy, дано скоро се обебиш! Стискам ти палци!

Успех на всички, тръгнали днес към родилното!

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 11:30 от Nadejda

# 220
Здравейте! Днес се очертава прохладен летен ден и мислех за разходка, ама нещо ми се обадиха контракцийки, та се отказах, ще си чакам 21ви.  Praynig
Честито бебе Павел на мама Крис, бебе Тодор на мама Галиана, както и бебе Мадлена на мама Плами! На последната се извинявам и мнооого ме е яд #Cussing out, че изпуснах да й бъда щъркел и още на 5ти да съобщя на момичетата тук, че си има рожбенце, защото ми казаха, а а аз нали съм си разсеяна, си мислех, че вече е писано в темата и всички знаят. А то.... #Cussing out За по-сигурно искам да честитя и на всички други родили вече мами, които си гушкат дечицата, защото почвам да се съмнявам в паметта си и относно това честитила ли съм на всички или не.... ooooh!

Искам да кажа и едно "добре дошли" на мамите Рени, Синеоче-мило цвете Hug, Нан, Плами и всички други, които отново са сред нас! Радвам се да разбера, че и мама Кети вече си гушка бебката! Много спокойствие и воля ви желая на всички! Ще се справим, няма неуспели майки, щом има желание!

Държа да честитя и първия рожден ден на малката Сиана, а на мама Аси да пожелая да й е живо, здраво, красиво, умно и послушно малкото ангелче, а тя самата да е все така енергична, всеотдайна и страхотна майка!  bouquet Весел празник! Голям купон да спретнете!

Фиона, ако знаеш как ти завиждам, че си отскочила до морето! Вчера оттам се върна и моята малка кръщелница с мама и тати. Беше й първото море и направо е пощурила всички. Като слушах милите разкази и аз започнах да кроя планове как догодина и ние, вече трима Praynig, ще си печем дупенките по плажа. Стига, разбира се, да успея да приведа моята във вид достоен за излагане по пясъчната ивица, че тая бременност и тоя целулит нещо ми помръчават мечтите...

Слънчево коте, това, което пишеш на мен ми звучи като мечта. Искам бебката ми да е активна към кърменето, да се храни добре и осезателно да усещам връзката с нея, като тя постоянно ми показва колко й е необходима мама (като иска да суче)... Изглежда ми тооолкова готино и мило... Сигурно е и изморително, но все пак... И определено нямам очаквания да си гледам живота по старому на интервали от 3 часа... Звучи ми мнооого далеч от сантименталната ми настройка към майчинството.

За дрешките, Иве, съм приготвила три варианта за изписване - три различни гащиризончета в една и съща цветова гама - едно дебело плюшено, едно памучно по-тънко и едно съвсем съвсем фино, но всичките са с дълъг ръкав и крачолчета тип ританки. Мисля, че в началото детето трябва да е с дълги ръкавки и крачолки, дори и да е топло. За отдолу съм взела едно боди без ръкави и крачоли, което се връзва и с трите гащиризона. За всеки случай съм приготвила шапчица, чорапки и пелена, всички в една и съща цветова гама и сходни материи. Така си "вързах гащите" за всички възможни климатични варианти.

Пингвинче, много добре звучи да пратя майка ми при прахосмукачката, ютията, пералнята и тиганите, НО! Нали ви казвам, че е неприятна ситуацията. Тя ще да е от тия баби, дето ходят по кафетата да си смучат цигарките с приятелки, слагат си червилце и високи токчета, редят си по 2 часа прическата пред огледалото и с часове мислят какво да облекат... сиреч модерна баба... Такава си е. И съответно за акъл да дава е първа пушка, ама за реална помощ - избирателно. Както и да е, решила съм в неделя да проведем един сериозен разговор и да обясня точно правилата...пък на който му изнася. И ако не потръгне, си запазвам правото да посоча вратата. И без сръдни, ще съм предупредила отрано...

Усмихнат ден на всички ви желая и чакам още бебоци да проплачат днес! Heart Eyes

# 221
Здрасти! Пак аз...ама имам нужда да се оплача на някой и определено да е някой, който НЕ познава майка ми. Защо ли? Ами приятелките ми я намират за супер-жена, щото тя за приказки, разходки, шопинг и кафенца е номер едно...нали ви казах...модерна баба.... Обачееее.... Та значи не изтрая тя нашата до неделя и ми звъни преди малко- ни лук яла, ни лук мирисала. Мразя го това нейното да се прави, че нищо не е станало, защото така не дава шанс на човека отсреща, в случая аз, да изясни категорично нещата. Обажда ми се и направо как си, що си, да ти купя ли не-знам-си-какво, имаш ли нужда от еди-си-що и така... ХодИ й обяснявай, че трябва предварително да се разберем как ще се гледа бебето и кой какво ще прави и ще взима решения. Само ми добре-ка от другата страна на линията, а аз си знам, че през едното й влиза, през другото излиза. За нея е важно, че е установила пак комуникация и че не сме скарани и толкова, а че половината въпросителни си висят...все й е тая. И после ще дойде, вече като съм родила и аз с нея ли ще се изяснявам/разправям, детето си ли ще гледам?! Уфффф, да ви кажа вече искам да съм си сама с беба. Даже свеки, дето е пич и половина, и нея не я искам, защото ми се отщя всякаква помощ. Ама баби са, как да им отнема тая радост. Може да съм луда, ама чак пък зла не съм да им тегля по една....
А! И маминка ми каза, че си е пуснала отпуск 4 седмици (Ч-Е-Т-И-Р-И  Shocked). Направо си го закъсах. Поне ще ми направят голямо бъртдей парти, нали бебка е на 21.07., живот и здраве, а аз навъртам 26 г. на следващия ден, та като ни изпишат майка ми ще заформи някое тържество, тя е по купоните. Уфффф, много си я обичам Heart Eyes, нали сам самичка ни е отгледала и тя си знае как, ама така да ме ядсова понякога... #Cussing out
Стискайте ми палци да не се избием, докато е тук, че детето ми ще си остане и без майка, и без баба... Confused

Айде да не ви занимавам повече с глупости! Желая ви да нямате моите проблеми и дилеми, но все пак да ви се намират помощници, че знае ли човек...

# 222
Ох Иве Иве не е лесна твоята! Rolling Eyes
Аз от мама не мой се оплача,каза че идва докато не я изгоним,ще слуша готви пере,само да има къде да легне,и хич нама да пречи!Чак ми е жал за нея!А гадното свеки от нея отърване няма!Толкова подмолен и преправен човек като нея не познавам!Много се прави но аз я усещам!Много мразя такива хора,дето се правят на много мили и любезни и всеотдайни,но зад гърба ти си знаят своето!То че ще има кавга с нея се знае от давна но кога ще е, ще разберете! Whistling
А ти не се отчайвай,аз си мисля че майка ти ще се промени до неузнаваемост като стане баба и ще те слуша, че иначе за какво ти е ако ще те ядосва!А и 4 седмици минават и заминават,а ние дето са ни тук до нас постоянно #2gunfire нама да имаме спасение!
Чак вчера си мислих как ще се разхождаме с количката и със свеки на линия плътно,то не върви да и кажеш стой си тук аз искам сама на разходка!Та и за разходките няма оттърване със свеки вечно знаеща и лаеща! Twisted Evil Ох не ми се мисли да дойде пък ще го мисля!

Асинка честита ти рожденничка!
Да ви е жива и здрава,много игрива и много да ви радва!Весело детство и желая!  bouquetА ти да си все така отзивчива и добра мама и бгмама помощничка!  bouquet

Поздрави от нас и до скорооо! Joy

# 223
  • Варна
Здравей Ивелина!
Сигурна съм, че сега си поизнервена от наближаващото раждане и за това подхождащ по-емоционално. Така, че първо се поуспокой! Аз това с вземането на отпуски от бабите за да гледат бебетата не го разбирам. Големия ми син като се роди го гледах съвсем сама, дори таткото го нямаше /дойде си на 4я месец/, но нито майка ми, нито свекърва ми са се пренасяли да живеят у нас. Идваха вечер след работа да помогнат нещо ако трябва, да се порадват на внука си, а пък и аз малко да се разнообразя и вечерта - кой от където дошъл. Сега ситуацията ще е същата, но поне тати ще си дойде в края на месеца.
Аз смятам, че всяка жена, която е решила да става майка е готова да бъде такава и може сама да се справя с отглеждане на детето си. Бабите могат да помагат, ако ги помолиш, но не да поемат основната грижа и инициатива за оглеждането. Това са нашите деца и всеки един миг от техния живот е неповторим, така, че всяка майка си е заслужила да си го изживее.
Леко раждане и приятно майчинство ти пожелавам!  bouquet

# 224
Галиана, честито!Много да те слушка бебчо и да те радва!
  bigdance2 newsm30

Асинка, честит празник !Да порасне голяма хубавица и да ви радва много!

newsm59 Tada
Аз вчера пак ходих на болницата- фалшива тревога.Направо не можех да ходя от болка.И се обадих на лекарката- тя каза да ида.А пък сестрата и санитарката нещо недоразбрали и направо ме приемат като за раждане!!!!Оле , така се стреснах.Поне видях какво ще бъде в началото.Мъжа ми може да седи с мен в стаята ми , докато не влезна да раждам в родилна зала, но все пак си ми е притеснено.
Никакво разкритие съм нямала и няма смисъл да оставам там - удариха ми една инжекция и пак вкъщи.Цяла вечер продължи да ме боли, но  ... В петък съм на запис, а утре най-сетне ще ходя да ми дадат този прослувут болничен(изобщо си нямах представа за него)
Ивелинче, дано се разберете с майка ти!На моята съм и казала 2 седмици- и толкоз.Дори няма да спи у нас , а у леля ми и ще идва през деня.И без това обстановката в семейството ми ще е различна и трябва да се пренагласяваме, а само и още някой ми липсва да щъка у нас.А и е предупредена (а и тя си е такава) не би направила каквото и да е в моята къща без мое съгласие.
А  за морето  се топнах и поплувах , но малко.Изобщо не се усеща много корема.Но имаше много вълни и не стоях много - да не ме отнесе някоя Laughing
Жоржито, ние бяхме на Ахтопол- че е спокойно  там.Във Варна обикновено ходим , за дискотеки и заведения- но сега ... preggo бяхме мирно и кротко, само на кръчмички за хапване.Аз го кара хмъжа ми да идем за малко и на дискотека, но той не поиска, защото не му се пие сам.
Хайде, чакаме нови бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт