Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показва заключението от изследванията на влагалищния секрет?
-
Какви са ранните и активните признаци за започване на раждането?
-
Какво означава Candida - II-III степен, дрожди и хифи във влагалищния секрет?
-
Какви са рисковете и ползите от къпането на бебето?
-
Какво означава, че плацентата е на 1,2-ра степен на зрялост?
Да ви се похваля имам син Тодор 3580гр.РАЖДАНЕТО МИНА МНОГО ЛЕСНО и от четвъртък сме си в къщи. Който ще ражда в ЕВА Сливен да не се притеснява много внимателни и грижовни са там лекарите направо като по фюлмите. Моят бебо засега слуша ама докога
На всички вече родили пожелавам здрави и послушни бебчета , а на чакащите успешнo, бързо и леко раждане.Лека вечер.
, сякаш съм го уморила от глад. Обикновено на втория час ми го погажда тоя номер. За сега следваме новите тенденции - кърмене на поискване, ама не знам докога ще му издържа. Не мога да мръдна от къщи, много е ангажиращо това кърмене!

Та сега съм за малко тук,да не си помислите че се крия
Честито на всички! Благодаря ви за поздравите! 

Нямам търпение да разбера кой ще празнува точно година след нас 

И толкова цветно си го представям, че чак книга мога да напиша 
! Само го гледам тъжно и си мечтая как като се роди бебо и през септември ще отскачам за малко до морето. Въпреки, че една приятелка миналата година до последно ходи да плува в морето и ми каза, да не се надявам да имам време за море като се роди бебо. Каза също, че е много приятно да плуваш с бебе в корема, но аз с моите контракции дето не спират не посмях да пробвам, че бебо е садалищен и не ми се ще да правим секцио по спешност.

отново.чакаме разкази 
да е много здрава и само да ви радва
само атдалеч си го гледам.чи то знае ли човек какво може да стане
много му е хубаво вътре,доки каза много да ходя и започнах от вчера с дългите разходки.и днес сутринта имах леки болки.май при мен ще подейства
, че изпуснах да й бъда щъркел и още на 5ти да съобщя на момичетата тук, че си има рожбенце, защото ми казаха, а а аз нали съм си разсеяна, си мислех, че вече е писано в темата и всички знаят. А то.... 

бяхме мирно и кротко, само на кръчмички за хапване.Аз го кара хмъжа ми да идем за малко и на дискотека, но той не поиска, защото не му се пие сам.