💪"Игри на волята: България" (... - 08.09.2019 г.)

• 59 013
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
А коя от участничките е на Божинката котето?
Русата Бояна.
И това не знаех. Изостанала съм, знам си, харесвам жени като Венцислава и Радостина.... Sunglasses

Аз съм в час с клюките, защото следя темата "Звездни компромати".

Божинката беше изпратил смс на Бояна с текст: "Малко коте, секс има ли?", тя пък го раздуха из медиите и оттам шегите с "малкото коте".

Боже, каква простотия разказах, но това са фактите!

# 691
  • Другата България
 hahaha Joy Нищо, нищо, образовай ни, че се излагаме пред...младите. Таквиз важни неща не знаем.
Сега, може момичето да ни изненада, изобщо не си правя прибързани изводи преди да са минали няколко епизода поне. Може тези, които харесвам да ме разочароват, времето ще покаже. Още много малко са показали от себе си, оценяваме ги само по външност и това, което знаем за тях от социалните мрежи. Различни хора, различни хора харесват Wink.

# 692
Вчера погледнах коментарите на страницата във ФБ и там пишеше за тази жена, че била актриса в София ден и нощ. Явно е известна...

# 693
Меринджейката Радостина засега и на мен ми е неприятна, но си запазвам правото да си променя мнението за нея по-нататък.

# 694
  • София
А близначките защо не отпаднаха като не плуваха?

# 695
  • Другата България
Обаче Печикамъков така и не дойде да изрази писмено впечатленията си от Гичка. Crossing Arms И не само, изобщо от женската част. Подозирам, че е бил запленен от....красота и разни други неща и направо ни е забравил.

# 696
  • Пловдив
А близначките защо не отпаднаха като не плуваха?
Да, това остана някак недомислено,поне някакво наказание трябаше. Както и с търсенето на "камчията" - бяха разделени уж на групи и накрая нищо.

# 697
Аз пък се подразних много, че не дадоха визитката на Роберта и изобщо нищо не видях за нея. Може би защото няма трагична история и не е някаква кифла, а си е съвсем обикновено момиче. Надявам се занапред да се разгърне и да се види какво готино хлапе с огромно сърце е.

# 698
  • София
Явночще ги опознавам в движение, за мен всички сачмепознати.

# 699
  • Другата България
Аз пък се подразних много, че не дадоха визитката на Роберта и изобщо нищо не видях за нея. Може би защото няма трагична история и не е някаква кифла, а си е съвсем обикновено момиче. Надявам се занапред да се разгърне и да се види какво готино хлапе с огромно сърце е.
newsm78 Дадоха нещо за Роберта мисля. Но беше много кратко като че ли....
На мен също ми направи добро впечатление. Познаваш я лично, така ли? Трети човек в темата, който има познат, ако е така. newsm44

# 700
Вчера погледнах коментарите на страницата във ФБ и там пишеше за тази жена, че била актриса в София ден и нощ. Явно е известна...

Да, известна е.
И не е тя котето на Божинов ама няма значение. Чата беше с друго момиче, но Бояна сама се набута и си даде титла "малкото коте на Божинов".
И тя вдига level-a.
Иначе..с ето това е по-известна.
https://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD% … 0-news609401.html
https://www.bulnews.bg/article/342135

Сори ама мене ми писна от подобни парцалеси в родния ефир и"хайлайф".

# 701
  • Sunshine state
Много се надявах водеща да не е Алекс, но уви.. Гласът й е дразнещ. Много я харесвам като жена и съжалявам за лошите неща в живота й, но за водеща категорично не става. 🤦🏼♀
Не ми хареса и как бяха разхвърляни визитките им и общо взето не бяха добре представени, ще трябва да ги опознаваме в движение явно. Георгиос(май така се пишеше..) ми се вижда егоист с постоянното повтаряне на АЗ, аз, аз .. На първо четене ми харесва мениджърката,Георги, малката девойка 44кг и пожарникаря. Може би и още един,двама, но наистина не можах така да ги запомня от един епизод. И пак с това мачкане започнаха. Явно ще се наслушаме на викове МАЧКААЙ! във всяка една игра. 😂
Ваня Джефарович отново на екраните, не че сме имали възмижност да го забравим.. 🙄😃

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 20:04 от Pupitka

# 702
Merri_An , да, познавам я лично и чаках с нетърпение да я гледам, защото знам с каква мотивация и желание тръгна. Ходи си на кастинг, чакаше да разбере дали е сред избраните, всичко както си му е реда. И сега като видях как го неглижираха това дете (поне в пилотния епизод) направо ми стана много тъпо.

# 703
  • Другата България
На първо четене ми харесва мениджърката,Георги, малката девойка 44кг и пожарникаря.
Simple Smile Надушвам, че ще сме от една порода! Wink
За "мачкай" не знам, но чух "екшън", което си е запазена марка на Виктор Ангелов. Ми не съм доволна. Crossing Arms
Merri_An , да, познавам я лично и чаках с нетърпение да я гледам, защото знам с каква мотивация и желание тръгна. Ходи си на кастинг, чакаше да разбере дали е сред избраните, всичко както си му е реда. И сега като видях как го неглижираха това дете (поне в пилотния епизод) направо ми стана много тъпо.
Тъпо наистина. Дано имаме възможност да я видим в повече моменти занапред, изглежда много свястно момиче.

Да, известна е.
И не е тя котето на Божинов ама няма значение. Чата беше с друго момиче, но Бояна сама се набута и си даде титла "малкото коте на Божинов".
И тя вдига level-a.
Иначе..с ето това е по-известна.
https://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD% … 0-news609401.html
https://www.bulnews.bg/article/342135

Сори ама мене ми писна от подобни парцалеси в родния ефир и"хайлайф".
Thinking Я виж ти.

# 704

Това неглижиране може ѝ да е за добро, защото в първия епизод повечето, които блеснаха, бяха кифльоците от двата пола.

Георги няма шанс да го харесам, щом нарече бременната си жена борсук в национален ефир.

Общи условия

Активация на акаунт