Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 113
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Рокетче, планирах да сложа половин, но отиде към 2/3😁 И аз на това се надявам, да се запазят войници. Ама пусто не спира да ме е яд, че точно в деня на ову не успяхме.

# 571
Ехеее, половин спринцовка е много. 2 мл са напълно достатъчни. Rolling Eyes

А ,аз да ви питам кога отчитате резултат на теста за О. Имам чувството ,че съм си купила няква скапана партида тестове. Сто часа докато са насити тъпата черта.
С предната Б си спомням,че много бързо отчиташе резултат.
Днес трябва да е О имам всички характерни симптоми. Ние си действаме де ... ама тези тестове ще взема да ги метна някъде. 👀👀👀

# 572
Вчера беше овулацията и ми иде да гръмна ММ... много бил изморен и си легна... Днес също няма секс, защото пътувам. И остана да се надявам на двата поредни дни секс преди ову-то. Дали има шанс? Sad Супер много ме е яд, че следих тъпата овулация откакто Ц спря и накрая за какво?

Точно така се появиха моите 2 черти - два поредни дни секс преди ову. В денят на ову нямахме контакт. 🍀

# 573
Ами аз пак ще кажа, че секс преди О е с по-голям шанс, обсъждали сме й друг път, че на спермитата им трябва технологично време да стигнат до тръбата където срещат яйцеклетката. Не е сега да свърши мъжът и те да са там веднага. По този начин когато предния ден са посяти на другия когато тя е зряла и слезне някой вече я чака.
Ако в същия ден на О се прави секс докато стигнат тя вече може да е презряла.
Дори с Вики си говорехме за много популярна схема за забременяване 3 поредни дни преди О, в деня на О почивка и деня след О пак секс.
Лилак това всъщност за теб го написах основно, че виждам че ти е драма Simple Smile

# 574
Отдавна не съм писала, но се зачетох в терзанията на Lilac 😀 И аз мисля, че е по-добре да се бебеправи в дните преди самата овулация, отколкото в деня на овулацията. Войници трябва да има, а щом и Буболесовия лубрикант сте използвали.... 😁

Момичета, ръся ви обилно с много ритащо синьо 💎 Грабвайте и чакаме предморска лавина от чертички ❤

# 575
Благодаря ви, прекрасни! Simple Smile) ще видим дали ще има резултат.

# 576
Може ли някой да ми обясни за какъв лубрикант говорите и какво му е предназначението?? Thinking

# 577
Сега ще стане фурор, вече май всеки се сдоби с този лубрикант (аз не съм още де) тия производителите тряя да почерпят в БГмама Grinning
Айде дано да има защо!!!

# 578
Може ли някой да ми обясни за какъв лубрикант говорите и какво му е предназначението?? Thinking
Лубрикант, който се използва с цел подобряване на средата във влагалището на жени, които правят опити да забременнеят.. До колкото съм чела самия лубрикант е създаден специално да подпомага предвижването и по-дългото оцеляване на бойците(сперматозоидите) във влагалищната среда! Много добра работа върши и в моменти в които по една или друга причина няма достатъчно влага долу.. Понеже съм гледала в много сайтове цената на лубриканта варира между 42 и 60 лв.. (И да скъпичък е, но мисля, че когато става дума за забременняване, особено когато не идва в продължение на месеци няма лошо да се пробва и това) Ако се поразтърсиш в търсачката ще намериш няколко теми с отзиви на момичета, които са го ползвали. 🙂 Успех! 🍀

# 579
Broken Angel го обясни супер точно и изчерпателно.
Аз откакто бебеправим имам проблем с “влагата”, предполагам основно на психическо ниво.
Този месец за пръв път пробвахме лубриканта, ще видим каква сме я свършили след седмица. 😄

# 580
Заинтригувана съм и аз. Някой има ли идея къде в София го има? Или само онлайн? Grinning

# 581
Благодаря BrokenAngell Blush

# 582
Заинтригувана съм и аз. Някой има ли идея къде в София го има? Или само онлайн? Grinning
Аз лично преди да си го поръчам онлайн, питах в няколко аптеки..Еее гледаха ме сякаш съм извънземно.. За мен по-добрия вариант е по интернет. Няма излишни въпроси, излишни погледи и подсмиване в гръб! Доставката е 3 лева всичко идва в пакет опаковано не се вижда какво е.. Чиста работа! Laughing

# 583
И аз го поръчах онлайн. Че вече купувам тестове за ову, за Б, сега и лубрикант 😁

# 584
Периодично се въртят едни и същи разговори Simple Smile Това с лубриканта е коментирано поне 100 хиляди пъти 😉

Може да си спестите сумата пари и да си вземете отхрачващ сироп. Върши същата работа .
Пробвахме 2 вида лубрикант и нищо. Доста момичета пробваха и нищо... Само рекламата голяма и парите доста.
Вярно е , че всеки сам може да си прецени , но не си струва.
И да ви кажа на тези които нямат достатъчно ЦС и влагалището е сухо : не използвайте слюнка защото убива спермитата.

Общи условия

Активация на акаунт