Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 278
  • 431
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кажи го на депресираните. Те нямат желание и вода да пият (пак природна нужда). Мисълта ми беше, че причината не е, че е фригидна, а че просто има други дефицити в комуникацията, които са допринесли до още по- голяно затваряне 

# 151
Никой не е казал, че е фригидна. Другата девица се самоопредели като такава.

А защо трябва жената да е разгонена кучка, за да иска да спи с някой непознат? За мъжете е ок, ама жените не могат да задоволят нагон, трябва да са дълбоки влюбени в измислени идеали...айде стига с тия двойни стандарти. Всичко опира до едните феромони в крайна сметка.

# 152
  • София
Ами просто нагонът без подбор е разгоненост. Какво не ти изнася в сравнението? А аз лично никъде не съм коментирала мъжете, т.е. не можеш да твърдиш, че имам двойни стандарти. Нито дълбока влюбеност.
За мен жените, които само се озъртат с кого да си легнат, щото ги сърби, а не зщото са харесали някого, са разгонени кучки, да. Сори нот сори

# 153
  • София
Айдеее, Кристина СтарбъГса изгоря по допирателната..

# 154

А защо трябва жената да е разгонена кучка, за да иска да спи с някой непознат?...Всичко опира до едните феромони в крайна сметка.

LittleCactus🌵 ми връща вярата в първичната сексуалност на жените Smiley

# 155
Авторката не се е обидила. Какво е социална неадекватност? Какви са чи проблемите в общуването и как да ги преодолея?

# 156
  • Наблизо
Мисля,че ти се дадоха съвети вече - излизай повече по интереси.Няма значение какви,а просто неща които биха те заинтересували.Така първо си намери приятели и оттам вече ще се запознаеш и с други хора.
Познавам много странни хора,с още по-странни интереси,които имат и половинка и приятели.Защото правят неща които ги интересуват и са намерили хора,които ги интересуват същите неща.

# 157
Явно като стане човекна 25 години и още е девствен, почва да си приема девствеността като някаква добавена стойност. Почва да чака финансово стабилен, невероятен, умен, отговорен мъж за семейство, пропускайки всички малки и големи стъпки преди това.
Да попитам, понеже не съм чела другите теми: изповядва ли някаква религия, която да има връзка с това, че за теб сексуален партньор = съпруг, деца, семейство?

# 158
Дори не е нужно да изповядва конкретна религия. Отношението към секса с цел удоволствие, а не продължаване на рода, при жените и при мъжете е видимо различно. За което вина имат и двата пола.

Жените, които (не)съзнателно правят сделка "секс срещу дългосрочен ангажимент".

Мъжете, които тайно се кефят, когато попаднат на жена, правеща секс за удоволствие, но в ежедневието си наричат такива жени "курви". От друга страна, ако един мъж чОка под път и над път, то той е "вървежен", "оборотен" и "як пич".

Има и много други фактори, ама ще разводним много темата.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 11:17 от FabriFibra

# 159
  • Пловдив
А защо сте решили, че девствена не може да бъде преглеждана с вагинален ехограф?

# 160
  • София
Ами защото ще се скъса химена, не на всички жени е силно еластичен. И псоле вече няма да е девствена.

Тук е по-добре гинеколог да се включи да обясни, ние само си гадаем.

# 161
  • Пловдив
Гадаем, гадаем, ама както гадаем, така и се накарахте вече на мадамата, че не си пази здравето, като стои девствена. Wink

# 162
  • София
То не само гениталното здраве ѝ се уврежда.

И ако има супертънки генитални УЗД, не си представям спекулум как няма да разкъса ципа.

# 163
  • Пловдив
Мен лично са ме преглеждали девствена със спекулум. В онзи древен период, мисля, нямаше вагинални ехографи, затова пък имаше повече девици.

П.П. Не съм се интересувала специално, но съм почти сигурна, че дебелината на вагиналната сонда (или както се нарича) за ехограф е значително по-малка от онази другата дебелина и е достатъчна за преглед.

# 164
Абе сигурно има истински фригидни жени, но аз не съм виждала. Апетитът идва с яденето. 😂
А има и друг момент - липсата на редовен секс води до редица хормонални проблеми и ранна МП, да не говорим за психическите такива. При секс освен всичко друго, се отделя сератонин, "хормон на щастието". Липсата му води до депресия. Има доста изрази за разни такива недо..., ама да не ставам вулгарна. 😁

Общи условия

Активация на акаунт