Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 184
  • 431
  •   1
Отговори
# 30
Живея в София от скоро. Не пуша, не пия, не спортувам. Работя, но средата ми е предимно със жени, а мъжете са малко и много по-възрастни.

# 31
Хехе, ми Афродитке, дай й въжето и да се беси направо като е изтървала едва ли не целия си живот. Що за глупости се пишат?
Това пък с говоренето въобще не го разбрах, както винаги.
И изобщо - да живее чалга културата във вас! Гледайте си своите дъщери, моята не я обсъждайте, че да не почна да докладвам наред.

# 32
Живея в София от скоро. Не пуша, не пия, не спортувам. Работя, но средата ми е предимно със жени, а мъжете са малко и много по-възрастни.

Ок, почвам с "анкетните" въпроси.
Това е добре, че си в София, тук, ако не се намират хора, няма къде.

Знаеш ли какво искаш, какво търсиш? Като мъж, възраст, таргет, поведение и т.н.? Имаш ли яснота за себе си, защото от 3-те поста на кръст, оставам с впечатление, че не търсиш еднодневката, което е добре.

Това за средата е напълно нормално, много хора са така. Не всеки работи в огромна компания с 200-500 човека в open office и да имаш да избираш бол и на работното място, което пък е и нож с две остриета.
Много хора са така - работа, вкъщи, кола, метро и т.н.

Са, то е ясно, че не ти трябва 50 годишен чичо, но сякаш един по зрял мъж би ти паснал.
Та, пиша всичко това, освен да ни информираш, и за да се замислиш за себе си.

# 33
  • София
Ама чакай сега, ти защо се оглеждаш за партньор на работното място? Има една приказна където си вадиш хляба, не си вади ... Има и изключения, ама си е рисково начинание, щото може да се раздлите, ама работата и нея ли ще я сменяш покрай мъжа? Да не говорим, че в много компании такива неща не се толерират, а някъде са забранени във вътрешните разпоредби. Пиенето и пушенето нямат отношения към това дали увеличават или намаляват сексуалното желание /изкл. прекалената употреба на алкохол/.

# 34
Това питаха, това отговорих.
Нямам най-ясните критерии, знам, че не може без такива, но не може и да поставяш твърде голями граници.
Искам да е точен, отговорен, стабилен, да може да се разчита на него.

# 35
  • София
За секс ли говориш или за брак?

# 36
  • София
Това питаха, това отговорих.
Нямам най-ясните критерии, знам, че не може без такива, но не може и да поставяш твърде голями граници.
Искам да е точен, отговорен, стабилен, да може да се разчита на него.
Ааааа да си дойдем на думата - искаш батко-паричко EuroEuroEuro Ама те не се занимават с неориентирани госпожички, които не умеят нищо. Не се обиждай. Излизай, забавлявай се и се отпусни. Защо си решила, че трябва да се жениш за първия, който те оправи не знам, но това е грешна стратегия. Остави чувствата да те водят. За момета от алчност, не си намираш подходящ, защото се взираш в ждобния му статус повече отколкото в други неща /излъчване, начин на общуване и т.н./. Ти в момента не си търсиш партньор за секс, а мъж по сметка. Така и на 50г. може да зададеш същия въпрос дали е нормално.

# 37
Все ще се намери някой..такъв. Не си търся нито по сметка, нито за секс, нито паричко, още по-малко чичко. Под стабилен и отговорен имам предвид повече за семейство, това обаче не се разбира веднага. Искам просто някой, който да ме обича и аз него.

# 38
  • София
Обикновено първо се стига до секс и после до любов. Поне на днешно време.

# 39
  • Бургас
Дълго го преживявах. Докато таях надежди не съм поглеждала други, чувствах се като обвързана. И бях емоционално. Може да е странно, но го предпочитам пред това да съм от изневеряващите, от тези, дето си ги сменят като носни кърпи, дето лягат с който им падне.
Имах близка, която беше девствена до 22 години и беше същата. Преживяваше дълбоки драми по пуберски от неосъществени любови и химерни "връзки" ,в които затъваше емоционално с години.  Интровертна, трудно допускаща близо хора, свръхфокусирана само в работа. После срещна едно момче, което беше достатъчно търпеливо, та я чака да се накани и престраши с месеци. Дългосрочно с него не се получи, сега отново е сама от години -  на 34  още чака принца, но както не е особено сексуална и активна, може и да не го дочака. Та, авторке разчупи малко стереотипите, себе си, общувай повече. "Точен, стабилен, отговорен"  - не търси само идеални, пасващи на рамката, нито голямата любов. Отдай се и на моментната тръпка, а бе живей просто...
Ся, ще ти кажа и за друга една история, с цел да не се оставиш до там. Имам познат личен лекар, който ми разкара за една своя пациентка на 44 години, с куп заболявания /едното, от които и депресия/, която един ден в изблик на откровеност му признала, че е девствена. Въпросът й бил, дали по някакъв начин това, може да се е отразило дотолкова, че да влошава състоянието й. Той се зачудил какво да отговори, защото нещата не са еднозначни, но с цел да я успокои и казал, че едва ли има пряка корелация. Но пък на мен ми допълни, че в нейния случай със сигурност има връзка, както е неминуемо, когато възпираш с години един естествен процес с въздържание и свръхконтрол.

# 40
  • София
Все ще се намери някой..такъв. Не си търся нито по сметка, нито за секс, нито паричко, още по-малко чичко. Под стабилен и отговорен имам предвид повече за семейство, това обаче не се разбира веднага. Искам просто някой, който да ме обича и аз него.
Сега прочетох и другата ти тема, а там ясно си си написала, че си търсиш мъж за семейство, който и да те издържа:
Скрит текст:
Сега, за мен сериозен и отговорен предполага стабилен човек включително и материално.
Но имам предвид човек, който знае как да разполага с финансите си, да осигури себе си и семейството си.

Едва ли библиотекар, художник, комик и сервитьор.. Предпочитам да има прогесия, в която да се развива. Но това не значи и непременно адвокат, лекар, счетоводител.
Въпреки че имам някакъв афинитет към лекари, харесват ми мъже с беши престилки и униформи, но това е само абстрактно влечение, не критерий.
Може някой сервитьор да е по-стабилен от някое мамино синче, записало право заради семейната фирма на мама и тати. Така че не разбирам защо го водим този разговор.
Един съвет - научи се първо секс да правиш, пък после се впускай да търсиш паралия. Имаш прекалено високи критерии и нищо насреща. А мъжете около теб явно усешат носа ти в джоба си, като ги доближиш JoyJoyJoy

# 41
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Дам, което отново доказва, че всичко си е закономерно...

# 42
rosi81, не че нещо, ама тоя ЛЛ не се ли предполага да спазва лекарска тайна? Просто се чудя Thinking

# 43
  • София
rosi81, не че нещо, ама тоя ЛЛ не се ли предполага да спазва лекарска тайна? Просто се чудя Thinking
Ако не е казал коя е по начин, по който да бъде разпозната, не е нарушил лекарската тайна си мисля, все пак тя тайната е относно да не се разпространват неща които асоциират конкретен човек и състоянието му. Само пол и възраст + състояние не е нищо повече от обикновено споделяне на практика. Така си мисля, не съм лекар.

# 44
Под стабилен финансово не значи, че искам да ме издържа. Много грозно беше за носа в джоба, май твоя нос и език прекаляват.

Общи условия

Активация на акаунт