GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 851
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 120
Бледолилава, не е по-добро от нашата "демокрация".

Добре, приятели, вие това за Дани по какъв начин го разбрахте?

Скрит текст:
Това е било неин план от началото ли?

В смисъл, как трябва да разбирам тая реч?

Нещо тоя епизод ми течеше много бавно мисълта.

Я пак си помисли Wink Идват избори, кебапчета, калемчета с чертички до определено квадратче на бюлетината, промиване на мозъци, лъжливи обещания... Да продължавам ли?

За Денерис:
Скрит текст:
Не, не ѝ е бил това планът. Стечение на обстоятелствата се получи. Дядо, освен демократ, е и върл пацифист. Показа ни, че дори и най-добрите намерения не бива да бъдат постигани с войни и насилие.

# 121
  • София
упс, забравих за Сам и книгата
Скрит текст:
Вече знаем кой е написал Песен за огън и лед, а чичо е плагиат але але  Laughing
обаче точно любимият герой на Мартин, Тирион го няма вътре, хахаха. Намигване/закачка към чичо. Едва ли много хора ще се сетят за това, но бе яко. Фенсървис де, ама няма лошо.

# 122
  • Чужбина
За когото и да гласуваш, получаваш същия шит ... така че си е същото.

Или какво беше - ако изборите променяха нещо, щяха да бъдат отменени.

В реддит, в темата за епизод 6 на GoT, хората обсъждат други шоута на HBO. Само си представете, колко скучен е бил на всички епизодът.

# 123
Е*баси тъпнята. Това не е фентъзи, а третокласна сапунка, снимана от полуидиоти с пари. Марвъл направо ми се издигнаха в очите.

# 124
  • София
ок де,
Скрит текст:
не е демокрация в пълния смисъл на думата, но е крачка към нея. Това със сигурност. И няма да е същото, това също е сигурно. За добро или лошо, е тук вече няма смисъл да се спори... Wink

за Джон
да, Елеонора
Скрит текст:
казаха без жена и деца, ама защо ли се съмнявам, че точно Бран и Тирион ще му търсят сметка ако престъпи клетвата? Wink Джон е големия проблем, че е честолюбив, ама ние знаем, че вече е пристъпвал клетвата веднъж, така че... Wink

дали е било план на Денерис
Скрит текст:
Може много да се спори... За ДиД всичко е станало на мига когато е видяла ЧЦ, ама я марш там.
По-скоро обстоятелства, Ели. В началото поне според мен не е планувала всичко това или ако го е планувала то я признавам за най-хитрата и коварна личност във Вестерос, защото успя да заблуди всички. Но след като опита/усети опиянението от кървавата победа и от това как хиляди орди и се кланяха във френетична вярност си стана завършен тиранин. Не е Лорд Вейдър, по-скоро Императора, а Джон бе Дарт Вейдър в случая, макар по същина да си е Люк. Упс, отплеснах се.

# 125
Не мога да ви чета, ама попрегледах последните постове и спойлери.
Ще гледам довечера, ама от какъв зор
Скрит текст:
Бран ще ми става крал? Тоз само си седя през цялото време. Джон трябваше да е. И Тирион приемам. Или пък Санса.

# 126
  • Чужбина
ДиД много подценяват феновете, за съжаление.

Elective monarchy merely leads to the strengthening of the nobility and in turn the strengthening of the wheel, when the monarch has as much as this particular one does. This isn't breaking the wheel, it's rebuilding it and adding reinforced concrete. See the Polish-Lithuanian commonwealth for why this system doesn't work.

# 127
Абсолютен borefest, остават ми 20 минути до края на серията...Tired Face

# 128

Скрит текст:
каква е тая тъпотия нбо?! Не вярвах, че ще го напиша, обаче Джон изобщо не биваше да убива Дани. Трябваше да я остави да ги поуправлява малко тези които останаха. Ужасна серия и финал

# 129
  • Под кленовите дървета
До сега само ви следях, обаче да си го излея : гръм да ги удари дано Д&Д!

# 130
  • Чужбина
Джон го направиха като Форест Гъмп. Но пък от друга страна разбира валериански и дотракски.

"Targaryen is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

И вижте сега:

Джон възкръсна, за да може:

Скрит текст:
да убие Дани,

след като тя освободи от душите им един куп народ в КЧ.

ooooh! ooooh! ooooh!

# 131
Аз съм доволна, и май съм единствената. Ще ви следя.
Който трябваше да оживее оживя. Не мисля че това е спойлер.

# 132
  • Чужбина
Не се притеснявай приятели!

Аря ще открие Америка.

А и в шоуто имаше много яко foreshadowing за това, кога ще излязат книгите.

# 133
Абе все се чудя, ама на кой викате Д и Д?  Laughing

# 134
Данчето и Джон Grinning

Общи условия

Активация на акаунт