GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 810
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 135
Абе все се чудя, ама на кой викате Д и Д?  Laughing
На продуцентите  - Дейвид и Дан.

# 136
Боже , а аз мислех , че Д и Д са сценаристите или режисьорите , то били Данчето и Джон ,.Боже боже...

Потресена съм , отвратителен финал. Дано яко гръм ги удари тия и никога повече да не се съвземат,  също турска сапунка ,  че ако не и по- зле ..  !!!!
Един обикновен филм е 1000 пъти е по - добре замислен от тази тъпня.
Ама виновен е тъпият Мартин!!! Толкоз да не седне да довърши историята .... Нямам думи.

Скрит текст:
1000% старките са се уговорили предварително с Бран и тъй е уредил нещата. Гадняра му с гадняр.  Да беше пукнал бе !!! [\spoiler]

# 137
  • Чужбина
Не знам, но основното, което мога да кажа на Бриен, е, че трябва малко да духне на мастилото, за да изсъхне, преди да прелисти страницата. Щото се размазва така.

# 138
  • Бургас
Тъкмо се чудех дали да го гледам финала, но се отказах. То тъпнята е на макс, като чета скрития текст.
Ще си го гледам довечера тъпия финал.

# 139
Само едно ще кажа - дано книгите са на ниво и си се завършат подобаващо или с замисления вариант в главата на Мартин.  Ако ги доживеем. Че поне тях да прочетем и да ни мине разочарованието .
Обаче и на него няма да му е лесно , особено ако се съобразява със сериала , с мненията на феновете и т.н. тогава и той ще е пълна издънка! Дано не сглупи толкова и да сме чакали хептен напразно книгите с години .. Така да знам дали изобщо си заслужава да се почват да се четат ...

# 140
  • София
Аз съм доволна, и май съм единствената. Ще ви следя.
Който трябваше да оживее оживя. Не мисля че това е спойлер.

Аз не съм от протестиращите, но не може да се каже, че съм и истински доволен. Щастлив съм за някои основни и генерални неща, но и ме е яд за липсата на отговори.
В смисъл, абееее сложна работа. Ще пишем доста и лека-полека всеки ще си каже болката.
На фона на не малко велики шоута обаче, които бяха меко казано опропастени с безумни завършеци, то този финал изобщо не стои лошо.

Има два момента обаче:
1) Как се стигна до този финал
2) Феновете
Скрит текст:
на Денерис и тяхната мъка. Петицията може да е пусната и преди епизод 5 (което стана малко като в градските легенди кога точно е пусната ама айде), но стана популярна и започнаха да се подписват в нея масово именно след този епизод

Това са двете линии по които се атакува последния сезон и като цяло финала, който е следствие на всичко.
Аз имам претенции по 1 подточка + липсата на отговори на много наши въпроси.

# 141
  • Чужбина
Аз не атакувам финала заради предишния епизод. Атакувам финалния епизод заради бозата.

Скрит текст:
На първо място, тая сцена, в която Тирион убеждава Джон, трябва да бъде изрязана.

Джон трябваше да го направи сам това нещо, без да е нужно някой да му обяснява, какво всъщност се е случило и какво ще се случи.

Изкараха го малоумен.

На второ място, трябваше да изберат Джон на трона.

Той впоследствие се отказва, щото Северът го влече. Той само там е щастлив. Той само там се усмихваше.

Изкараха Дрогон най-умният персонаж от 5-ти сезон насам. Всички други имат деменция.

# 142

Аря ще открие Америка.

И ние това си казахме с мъжа ми Grinning
Скрит текст:
Аз също смятам, че или Джон, или Тирион + Санса и свободен север трябва да са на трона. Много се трогнах на сцената с Queen in the North Simple Smile Това след като прецакаха Дани, де, бях за нея иначе Grinning

# 143
Изгледах го. Общо взето съм доволна.

Скрит текст:
Какъвто и да беше финала, винаги щеше да има разочаровани. Ще ми липсват всички тези персонажи, добри или лоши. Този сериал ще остане в историята независимо от разнородните мнения за финала.

# 144
  • Бургас
Само заради едно не искам да го гледам
Скрит текст:
триоката врана имаше толкова значение за КН, колкото произхода на Джон за трона. Иначе казано ще унищожат и малкото останала надежда, да приключат качествено. Та до 21:00 ще съм без финал.

# 145
Не съм гледала, но ще си изчакам спокойно, като знам...а и вече не съм нетърпелива. Благодаря за споделеното. Като сюжет разочароващо. Като режисура явно също, като чета очевидните пропуски. Представям си как никой не ще да режисира тая боза и се налага Д и Д сами да го правят, актьори реват, други се молят, Лина се тръшка че и за милион няма да играе тая глупост и т.н. HugJoy

# 146
Diavolo, аз си написах, че не съм недоволна, а колкото до феновете на Денерис, тъй като може да се каже, че съм от тях:
Скрит текст:
тя изпълни своята цел в крайна сметка. Гадно наистина, че я жертваха. То хубаво пацифизъм, но за да се стигне до тук някой трябваше да си изцапа ръцете с кръв. За да може останалите - бели и красиви - да излязат сухи от водата.

Отново ще спомена колко е мъдър Коронис, който прозря важното послание в разговора на Брон и братята Ланистър в кръчмата. Може би най-важното в последните няколко епизода. Историята се пише и великите неща се създават от жестоки хора, за да могат кекавите им наследници да се наслаждават на безгрижен живот. И да се молим, да не съсипят нещата. Денерис изпълни своята роля, макар и да беше така некрасиво сдъвкана и изплюта.

# 147
  • Разпиляна във въображението
И все пак

Скрит текст:
да, Джон е с права върху трона, но той уби кралицата, стана кралеубиец. Не може да го наградят с трон. Може би имаше резон да го изпратят на Вала. Стана ми мъчно, че няма да има право на жена и деца. Таргариен ги затриват. Така и не стана публичен произходът му.

Бран се оказа най-умния. Нищо не направи и пак стана крал.

# 148
  • Чужбина
Лина се тръшка че и за милион няма да играе тая глупост и т.н. HugJoy

Това къде?

Никой не ме пита за foreshadowing-а в епизода за това, кога ще излязат книгите.

Сърдя ви се вече.

Е какво пък. Бран ползва стратегията на Церсей - остави ги да се избият взаимно и спечели.

# 149
Аз те питам
Другото са мои измислици Simple Smile щото ми е скучно  Simple Smile Ама както реваха и обикаляха улиците някои, други може да са се тръшкали по други начини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт