GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 781
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 195
Дотогава ще е останал ли някой, който да го интересува?

Като утихнат страстите ще е по-различно. Аз съм сигурен сам за себе си, че всеки би гледал едно евентуално продължение. За Туин Пийкс и 25 г. се оказаха малко за феновете, та ти за 10 г. ли се кахъриш. Wink

АЗ не бих.
Скрит текст:
Още сънувам кошмари от филм.
.
П.С- да не смесваме темите има ти тема за Туин Пийкс

# 196
  • Вестерос
Как кои сме ние да ги съдим? Как няма някой да ги съди?

Айде мятайте книгите и да ги обсъждаме в другата тема.

# 197
# 198
Скрит текст:
Разочароващо!
Джон може ли да го изкарват най-тъпия и да трябва Тирион да му рисува картинката? Само дето не му каза как, кога и къде да я убие.
Дани никъде не ходеше без охрана, а в троната зала си бе сама и чакаше Джон да я убие. Логично бе да я убие с думите "Ти вече не си моята кралица!", за да има смисъл стореното от нея и него. И къде къде по-драматична трябваше да е тази смърт - кралица и законен наследник на трона, леля и племенник, двама влюбени...Толкова сюжетни линии преплетоха в образите им, а ги заличиха евтино за броени секунди.
Драконът - както е написал някой по-рано - излезе най-умния персонаж.  Убиват майка му, и той вместо да побеснее и да продължи да сипе огън и жупел преди да го ранят смъртоносно разтопи трона, грабна си майката и отпраши на изток. Просто така си би камшика.
Съмнявате ли се, че Сив червей като открива Джон и разбира, че е убил освободителката му, кралицата му,  провъзгласила го за главен командващ войските й, единствената му опора след смъртта на Мисандей, няма да убие Джон веднага,а ще го затваря и ще чака да се събере съвета? Въобще нямаше да го бави и секунда и щеше да го прониже с копието си. Видяхме колко е верен на Денерис и каква ярост бе събрал в себе си и убиваше и невинни и пленници без да му мигне окото. Затваря Джон и чака друг да реши какво да го правят?!
Тоя съвет бе егати смешката. Бран отказа да е крал на Севера, защото бил Триока врана и т.н. Но да стане крал на 6-те кралства не бе проблем и дори не трябваше да го убеждават. Как така всички се съгласиха единодушно?
Как така никой не се възпротиви на думите на Санса Северът да е отделно кралство? Не беше ли най-логично тогава всеки да поиска автономия и да е крал, а не васал на Бран? 6-те кралства - кой бе прредставител на Таргариен? Единственият жив от рода - Егон Таргариен - бе в тъмницата и нямаше думата. Макар че той се чувства Старк, а не Таргариен. И не обявиха кой ще управлява владенията на Таргариен и ще се настани в Драконов замък, така както например казаха, че Брон е взел обещаният му от Тириион и Джайм Планински рай и ще управлява рода Тирел.
Джон го пратиха уж в Нощен страж като наказание, ама той и не преспа една нощ там и си пое с Тормунд и Дух отвъд вала.  Демек "вие ме наказахте уж, ама аз ще си правя каквото искам". По същия начин можеха да го накажат прогонвайки го от 7-те кралства - пак отвъд вала или на друг континент.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 09:59 от Mondiso

# 199
  • София
Хем се спойлирате, хем после защо ХБО са виновни, че няма изненада.  Laughing
Който иска изненади, не чете спойлери. Човешката психология е такава, че който каквото иска да ми казва, но едно е да знаеш за едно нещо и да го очакваш, друго е да ти го плеснат в лицето като тухла четворка. Да, знам, пътя е важен, а не крайният резултат от спойлера и е така, не споря за това. Но като сетивност нещата намаляват с много, ама с много. Знам от личен опит, а и всеки може да сподели. И ако излезлите спойлери не са по вкуса на търсения краен резултат (не цитирам какви ще са тези варианти, че ше излезе като спойлер, че щом го казвам в този ред на мисли, значи не се е получило като финал), то се започва едно хейтване. Даже има време човек да се подготви и да критикува аргументирано.
Не е същото хора, просто не е същото.
И да обвинявате екипа за това, че имало теч. За това са виновни хора като вас. Има търсене, има предлагане. Ако никой не се интерсуваше от спойлери и не търсеше под дърво и камък, то нямаше и да има такива нещастници и бедни душици, които да опропастяват месеци работа и лишения. Тези, които снасят инфото лично за мен са пълни нещастници и заслужават много сериозна глоба, хайде чак затвор едва ли, ама защо не. Това е нарушен договор, изнася се фирмена тайна. И няма как да опазиш най-чаканата и следена продукция в историята. За това са заснели и няколко финала, имаше адски много спойлери, но вие все пак открихте верните. Как се ориентирахте в джунглата от спойлери, за да откриете верните не знам и не ме интерсува, но после да се жалвате, че о ужас спойлерите са верни или пък да обвиняате телевизията, еми не е Ок.  Peace

# 200
Ааа, на тази последната картинка много му е голям номерът на обувките. Не му отива, ако ми разбирате намека. Simple Smile

# 201
Скрит текст:
Всъщност финалът се навърза идеално.

Старките победиха! 💙 Аз от самото начало съм за тях и най - вече Джон!

Бран е крал на цялото кралство, Санса е кралица на севера.

Ария е свободна да търси непознати земи на юг, Джон е крал на свободния народ на север, накрая ще вземат да се срещнат, че земята е кръгла 🤣.

На недоволните и Дух се появи.

Старките бяха показни като най - изстрадали, но и най - милосърдни. Те бяха правилният избор.

Старките убиха Нощният крал и лудата кралица. Спасиха Света.

На Джон му е било писано да промени всичко и да поеме със свободния народ, той за това се влюби и в дивчакта.

Данито трябваше да умре, щеше да стане точно като Церсей, дори дракона го знаеше, за това изпепели трона, а Джон не го пипна.

Радвам се, че и Тирион оцеля.

# 202
Дяволо, стига глупости.
Чел съм много спойлери 1, 2,3  сезон изенаад нямаше, но всичко бе пипнато добре защото имаше логика
А сега няма логика, ей това е проблемът.

Не съм гледал,  все още, но ако е вярната глупостта  че
Скрит текст:
Бран става крал,
определено пропада предсказанието, че Церсей ще бде изместена от по-млада и красива кралица

# 203
  • Вестерос
Дяволо, аман с тези спойлери, като сме чели не може ли да се възмущаваме? Хайде моля ти се Grinning Не се научи обаче. Колко пъти ти се обяснява за това... И други шоута имат спойлери, но спойлерите им са ок и логични. И кой обвинява телевизията? Flushed Д и Д НЕ са телевизията, нито hbo.

# 204
Диаволо и Дезидерата, бройте и мен във вашата групичка.

Аз съм като един Джон - може и да виждам недостатъците и кусурите, но оставам вярна до край. Не искам да влизам в тона на всички хейтъри и предпочитам да остана със спомена и чувството за незабравимото изживяване, което ми донесе този сериал.

# 205
  • Вестерос
ThinkingRolling EyesRolling EyesRolling Eyes Браво!

# 206
Скрит текст:
Само едно нещо ми избоде очите и то е : къде се изгуби смисъла на произхода на Джон/Егон?

Скрит текст:
Ами да, ето, какво казвах аз, по-добре да си беше мълчал. И той и най-добрия му приятел. Варис можеше да е жив още, а Данка да не изпепели Чертога. И без това никаква файда не видяхме от това, че Джонката бил Тарг.

2 ползи имаше:
Скрит текст:
Яздеше дракон и се би с него срещу армията на КнН в 3-ти епизод
Не го изпепели дракона след като уби майка му, въпреки че това бе алогично и дори за най-умния дракон в историята

# 207
  • Разпиляна във въображението
Че защо предсказанието да не е вярно, че Церсей ще бъде изместена от по-млада и красива кралица. Денерис е кралица.

За Джон -
Скрит текст:
Няма Нощен страж, но доколкото разбрах там ще пращат престъпниците. Така че Джон е шеф на Затвора Simple Smile Той пък си би камшика.

# 208
  • Бургас
Ето къде сте били!
Този път няма да чета спойлери и ще гледам само мемета.
Гласувах с НЕ в анкетата.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт