GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 832
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Да си бяха направили 7 и 8 сезон с по 10 епизода и нямаше да се чудим кое от къде ни дойде Grinning

# 271
# 272
Да си бяха направили 7 и 8 сезон с по 10 епизода и нямаше да се чудим кое от къде ни дойде Grinning
За НК определено си трябваха 2 епизода и доста по-елегантно решение на проблема.

# 273
Джон

Скрит текст:
Това, че е мълчалив, не го прави идиот. Видя и труповете на децата, и убийството на предалите се войници, и разрушенията. Дълбоко в себе си той знаеше, че това е крайно нередно. Но чувства и разум се бореха в него. Той се опита да намери оправдание на Денерис (при разговора с Тирион) за тази жестокост, опита се да й остане верен със сърцето си. Тирион просто беше гласа на разума, за да вземе той превес у Джон. Ненапразно прокараха тази линия Любов - Дълг. В крайна сметка така и стана - той я уби (Разума победи), но с думите, че винаги ще е неговата кралица (вечно в сърцето му).

# 274
  • 221B Baker Street

# 275
  • София
В никакъв случай не съжалявам за емоциите, които ми създаде сериала през тези години.

Емоциите са силно нещо.Да и аз не съжалявам че съм гледала...ядосвала, радвала....имам си и  книги за четене...
И определено на всички тук ще липсва очакването за новата...серия:smiling_imp:
Ядът ще мине и избледнее...ще останат хубавите емоции....
А и тук хората са хубави

# 276
В никакъв случай не съжалявам за емоциите, които ми създаде сериала през тези години.

Емоциите са силно нещо.Да и аз не съжалявам че съм гледала...ядосвала, радвала....имам си и  книги за четене...
А и тук хората са хубави
За мен е в черния списък. След края на месеца едва ли ще го помня с подробности, а книгите нататък дори няма да ги прочета. Ей сега си свалям нечетена поредица книги за извънземно/и, попаднало/и в чужд свят и ..здравейте нови емоции. Simple Smile

# 277
Аз този сериал до края на живота си няма да го погледна пак. Книгите ги чакам с нетърпение, за да видя какво е променено.

# 278
Не е особено важно, ама:
Скрит текст:
Някой разбра ли какво стана с дотраките, които явно никнат като гъби? Май видях двама да се разхождат из града и това беше.

# 279
  • Вестерос

Емоциите са силно нещо.Да и аз не съжалявам че съм гледала...ядосвала, радвала....имам си и  книги за четене...
А и тук хората са хубави
Да, съгласна съм напълно, но някак си имам горчилка в устата, а не съм и гледала още Sad

# 280
Сладко Страките спечелиха.
Горчиво- намразих ги.
Ми това в

# 281
  • Дивата природа
След седмица: 2-часова документалка ^Зад кадър^

*сезонът и на BluRay, може да има допълнителни материали,
а също дори мега-колекции с целия сериал и още бонуси...

Музиката към сериала / Game of Thrones Original SoundTrack:
YouTube.com/playList~Ramin Djawadi

# 282
Доста различно възприех Джон в епизода, както и в сезона като цяло.

Според мен
Скрит текст:
Джон взе решение след като попита СЧ какви са заповедите на кралицата. От това ми стана ясно, че Денерис=Ниса Ниса.
Говоренето на Тирион беше към зрителя по-скоро. Имаше нужда от някаква градация до самото събитие. Джон никога не е екзекутирал с лека ръка, а нямаше кой друг да го направи вместо него. Дрогон го пусна при нея, защото позна кръвта му.
Санса достойно довърши започнатото от Роб. Не се подлъга, и не връчи съдбата си (и тази на Севера) в ръцете на чужденка.

Трудно ми е да пиша от телефон. Ще се доизразя довечера.
О, и имаме Азор Ахай. Мелисандра не сбърка.

# 283
Тия дни ми попадна материал за Джак Глийсън - Джофри.
След приключване на снимките в сериала е имал много предложения за филми в Холивуд, но е отказал всичко, защото е искал да завърши първо образованието си и учил в един от елитните им колежи Тринити - религия, философия и античен иврит. След като е завършил, се е събрал с трима от колегите си и са направили пътуващ театър в Дъблин. Доволен от избора си да изостави кариера в киното и да се занимава с неща, които са му по-приятни и му носят повече удовлетворение.

# 284
  • 221B Baker Street
Браво на Джак Глийсън! Шапка свалям на хора, които не загърбват мечтите си заради холивудската слава и пари!

Общи условия

Активация на акаунт