GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 778
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Няма нищо лошо, няма нищо лошо.
Просто лош край за едни е добър за други и така.
Скрит текст:
Ако бяха убили Аря щях да съм полужив седмици наред.
Wink
Петиция нямаше да подписвам, нито да цъкам 1/10, защото е несериозно за толкова мащабна и епохална продукция, каквато едва ли някога ще видим отново...
Или ако убият Рик или Даръл от едно друго шоу на което съм болен фен дали мислите, че ще ми е много весело? Но то това е равносилно все едно да изоставя любимия си футболен отбор, защото са слаби в момента и ги хулят/ритат паднали. Тц, никогаЖ! Simple Smile
ТВ шоутата са ми хоби от години и много се вживявам в тях, изследвам рейтинги, котировки и пр. и за това понякога генерализирам.  Peace

# 331
  • Вестерос
Това лигаво Дани го измисли Мартин. Вземи прочети как е наречена на галено героинята в главите Денерис.
Между впрочем Денерис има звук между А и Е - Daeneris. За Daeron сигурно си чувал/а? или за Аеgon?

П.С. писали сме едновременно с Уанда
DaenerYs Simple Smile

Аз почвам да гледам и ще си сипя едно, че не се издържа на простотията Grinning

# 332
Но не е фентъзи.

# 333
  • София
мммммммммдаам :о
и все пак:
Скрит текст:
имаме един жив дракон, две живи вълчища и една триока врана, която не е точно човек за крал.
май, май е малко, а?  Confused уф, емиии това е положението.

# 334
  • София
Скрит текст:

# 335
  • Варна
Е, че той Рик даде фира Simple Smile

И аз съм болна фенка там, нищо, че не писах активно в темата 😁

# 336
  • София
малко офтопик, сори

тц, не е.  Peace

# 337
  • Варна
Е, за парлама го изкараха уж заминал, пуснаха там една сценка в хеликоптера ама е публична тайна, че няма да се върне. Затова писах, че даде фира 😁

# 338
Това лигаво Дани го измисли Мартин. Вземи прочети как е наречена на галено героинята в главите Денерис.
Между впрочем Денерис има звук между А и Е - Daeneris. За Daeron сигурно си чувал/а? или за Аеgon?

П.С. писали сме едновременно с Уанда
DaenerYs Simple Smile

Аз почвам да гледам и ще си сипя едно, че не се издържа на простотията Grinning

Едно няма да ти стигне.

Скрит текст:
за неразбралите- валя сняг. След смъртта на Денерис, дойде отново пролетта. Дочакахме я тая зима де. И още някой не беше разбрах и беше определил Тирион на хрътка- той отиде да търси лодката, която Давос уреди за Джейми и Церсей. И видя ръката на Джеймк. Не ги е надушвал. И там мк направи впечатление как черепа на дракона беле непокътнат. Някой предположи миналата седмица, пе може да слрият там, ама явно в паниката не са се сетили 😄. Това за мен беше най силната сцена, когато Тирион намери брат си и сестра си.

# 339
  • София
А добре, че ме подсети, някой писа за сняг
Скрит текст:
покрил Дрогон. Твърдо не, няма сняг, всичко това бе пепел.

# 340
  • Пловдив
Скрит текст:
аз май се успокоих и приех финала, но още ме е яд за Джон, как съсипаха неговия образ. Изненада ме като я уби (такива му теглих като почна с "кралицата му" Grinning ) Иначе вече измислих продължение Grinning Джон се жени ражда му се дете, то ще иде да намери дракона и Дракарис Grinning Grinning (тука приятеля ми започна да се съмнява в психичното ми здраве Grinning ) Зарадвах се за Санса, заслужи си да стане кралица на Севера, за разлика от Денерис нея ни я показаха като загрижена за хората й. Честно казано бих искала да гледам продължение, но няма.

# 341
Изгледах го.
Хареса ми @№$@%€§.
И то много.Дори си Cry
Ще ми липсва. Ужасно ще ми липсва.
И тази музика.....
Хареса ми, че отново ме пренесе в онази епоха на този измислен континент. Епоха на крале, кралици и  митични същества. За това наистина Благодаря на автора на този фентъзи епос Джордж Р. Р. Мартин и  на HBO , че го екранизираха.
Това беше лирическото отклонение.Grinning

Скрит текст:
Това не беше моят финал.
Докато гледах хиляди мисли се блъскаха в главата ми.
Тирион - долно малко дяволче. Ето затова човек трябва да чете много книги. За да знае. За да може да манипулира хората, така все едно скулптор моделира творбата си. Как проми мозъка на Джон. Все едно влезе в главата му, беше мозъкът му.
Санса - подмолно същество. Рижавата лисица. Пръстчето си не мръдна за да се сдобие с корона.Интрига след интрига. А най - голямата - разкритието на произхода на Джон.

# 342
# 343
Но не е фентъзи.

И аз исках такъв край. Но уви. След някое друго десетилетие, може би.
Епизода ми дойде много човешки.
Човешки чувства, мисли, копнежи.

# 344
  • Чужбина
Скрит текст:
Толкова съм обидена, че дори не мислех да се изказвам, ама бях провокирана от хорара, които са ревали на тая смешка. този епизод имаше няколко много добри ефекта и нищо повече. Джон пак върви и не знае къде се намира. Опропастен образ, повтаряйки цял сзон едно и също. Докато вървеше покрай изпепелените хора си викам ей ся ще нададе глас- Денерис, Денериииис. Бесен и яростен. Не го направи. На стълбите си викам - ей ся ще застане и ще се извика- Аз съм Егон Таргериан,син на Регар и Лиана, законен наследник на ЖТ и т.. Сцената пред трона беше потресаваща. Толкова лоша игра и от двамата, ей от това вече ми се дорева. Нелогичното поведение на Дрогон...разярен дракон, седи до убиеца на майка си и хвърля огън срещу трона. Кво ли си вика- еййй, чакай да го унищожа и да се пенсионирам да не ме хване някой друг луд Тарг пак с ЖТ да ме занимава. И след това мъглаааа. Сив червей трепе всички наред, ама пощади Джон... 😄. Дотраките къде отидиха, армията на Севера къде отиде? Кой извика всички лордове, как се е освободил Едмур като беше пленник, както и Тирион. Защо в съвета Старките бяха трима, а останалите бяха по един 😄. Бриен кого представляваше и защо въобще Сив червей се съобразява с някакви си чужди лордове. Нелогични натъкмени действия. Излиза, че КнН е искал властта явно знаейки, пе Бран ще я получи и затова искаше да го убие 😄. Тормунд как разбра, че Джон пристига, че го чакаше в Черен замък? До кой изпрати писмата си Варис? Защо никой от тоя съвет не предложи Джон за крал? Та Санса кралица, Бран крал, Джон тръгна с диваците, явно ще е крал отвъд Вала. Аря - покровителка на моретата. Ей това е централизиране на властта. Брон лорд на Планински рай и финансист на 6-те кралства 😄. Един продажник и наемен убиец. Смятам, че той е абсолютен събирателен образ на провала на ДД.
Джинджър, някои неща все едно съм ги писала аз.

Джон го чаках да започне да:

Скрит текст:
крещи и да се нахвърля върху Дани. Да крещи, да вика, да се възмущава.

Можеше да го има тоя разговор с Тирион, но в друг дух. По-скоро като обвинение, че е подкрепял тоя откровен дизастер. Можеше също да сподели, че се притеснява за семейството си - Санса, Аря и Бран не са в безопасност, докато Дани вилнее.

Общи условия

Активация на акаунт