GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 829
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 315
За финала :

Скрит текст:
Абсолютно съм съгласна с HighSpeed, затова няма да повтарям нейния коментар.
Радвам се, че не съм загубила 10 години от живота си,а само последните месеци, в които станах фен на Got, за да дочакам този финал. Иначе откъм качество, сериалът няма равен.
И към големите разбирачи на сериала вв темата, които твърдяха, че няма да има щастлив край, че това било GoT и т.н. -ами по-щастлив и бозав край от това, здраве му кажи! Злите кралици са мъртви и доброто възтържествува!

# 316
  • София
Коментарът на мама хейтър звучи сектантски. Laughing
Всеки има право на мнение и като гледам определени настроения преобладават.

# 317
За Джон и таргската му кръв
Скрит текст:
Не е вярно , че Таргерианският му произход не изигра роля, напротив, даже огромна си беше.  Просто в последния епизод се беше изчерпала вече.
Ако не беше разбрал и не беше казал на Денерис , както и на А,С и Б, русата кукумявка щеше да е още жива, а той щеше да ѝ скимти в краката до трона.

# 318
Аз много се издразних и на субтитрите тоя път, много мразя да си "говорят" на Вие, И най-голямата  глупост Bran the broken го превеждат като Бран несломимия !:(

За да беше справедлив финала
Скрит текст:
Дрогон трябваше да изгори Джон. А не да получи "заточение" на единственото място което обича.
Леле така ми се искаше на съвета да се появи Дрогон от някъде и да им палне навесчето...

# 319
JoyJoyJoy

Скрит текст:

# 320
Ми що гледаш с бг субтитри? Никога не бих си ги причинила.
И друго се сетих - Защо решихте, че Бран не може да има деца? Какво като не може да ходи?!

# 321
Бран
Скрит текст:
се оказа най-добрият играч в Играта на тронове. Ей това е истината. Другите да си се избиват, той ще става крал.

На мен лично ми хареса разговорът между хората в Съвета на краля, освен тая тъпотия със Сам и книгата от някакъв друг мейстър. Абсурдните разговори за бардаци и кораби показаха, че животът продължава. С всичките му идиотщини, трудности и изкушения.

# 322
  • София
HighSpeed,
ти си фенка и знам какво е, изпитвал съм го на гърба си. знам, че ти е тежко, така че ще те репликирам само за две неща.

Скрит текст:
Джон и Тирион разбраха (айде Тирион поназнайва някои отделни думи тук-таме)и се спогледаха (когато камерата се фокусира върху лицето на Джон) когато Денерис започна да изрежда останалите домове в които да чупи оковите. Спомена на техния език, ''Уиинтеерр фелл'' нещо ей такова, но много ясно се разбра и Джон също разбра, че щом го споменава така и с този тон и тези екзалтирани диваци долу, не е на добре.
Санса никога не е искала короната, просто и тя като всички се изненада, явно не са го дискутирали преди това насаме. Тя имаше две цели/мечти. 1) Независим Север и да сбъдне мечтата на любимия и Роб 2) Тя да е кралицата. И защо не? Какво лошо има. Старк ли е? Старк е. Обичат ли я северняците? Обичат я. Ами да си управлява тогава.

Бътерфлай,
Скрит текст:
Като се спомине Бран след 800 години някъде ( Laughing), ще се съберат Лордовете и ще изберат нов крал. Тирион си го каза в прав текст. Стига толкова некачествена наследствена кръв.

# 323
И друго се сетих - Защо решихте, че Бран не може да има деца? Какво като не може да ходи?!

Скрит текст:
Санса го каза и той не отрече

# 324
Не забелязахте ли,
Скрит текст:
че с новата система вече се зароди и корупцията? Значи Тирион предлага Бран за крал, Бран му се отплаща, като го наказва да служи като Ръка. Хайде холан бре! Защо не наказаха и Джон като го направят крал, ами го пратиха в Диарбекир? Мафияяяяя...  Mr. Green

# 325

Скрит текст:
Санса го каза и той не отрече
Много знае пък той 😂 Варевър, няма да разберем и без това.

# 326
  • Варна
Гугъл, съгласна. Джон не става за крал, не е неговата същност. Всъщност той отиде на единственото място, което отговаря на натурата му. Само че що го нарекоха наказание, не знам.

Руми, точно в десятката е тая картинка! Все пак Джон нали го наказаха да не взима жена, да няма деца, да не притежава земи. Като се вземат с Тормунд, всичко това го е спазил Simple Smile

Дяволо, аз написах какво видях лично аз в епизода. Изобщо не ми беше цел да започна дискусия, даже съм учудена, че има хора, които мислят като мен. Очаквах да съм единствената с подобно мнение Simple Smile

# 327
  • София
Аз искам да питам тези с петицията защо цъкаха 9/10 и 10/10 на всеки един епизод от сезони 6 и 7 като там имаше далеч по-големи недоразумения? Да изброявам ли за Порн, Гендри гребеца, после и бързака/маратонеца, Хрътката олимпийски шампион по хвърляне на диск, Марианската падина и Телепортите. И пр.
И тук оценки около 8/8.5 наистина забелязва се едно понижаване като цяло, има си и защо наистина, но хоп изведнъж 1/10 / 2.10. Чакай бе народе  Laughing
Едни хора искат лош край, други щастлив край, трети логичен край, хард феновете искат обяснения, всеки иска нещо.
Лично за мен огромна част от феновете искаха щастлив край за Д и Д, без значение кой от двамата ще управлява. И си залагам главата, че ако това се бе изпълнило нямаше да има петиция, или щеше да има 50 000 подписа макс, а оценките пак щяха да са 9.0 въпреки всички останали пропуски, които наистина са там и ги има.
Някой да ме опровергае ама да си го каже с чисто сърце и съвест.  Wink

# 328
  • София
На мен ми беше все едно дали ще е щастлив или тъжен краят. Просто исках вълнуващ край. Simple Smile

# 329
  • Варна
Аз исках щастлив край, признах без бой и пак го правя.

Не знам къде са тия оценки на епизоди, има сайтове, където се гласува ли? Досега само във фейса мярнах някакви, тип анкетки.

А за петицията... Много се смях като прочетох идеята, но не съм гласувала. Не че не искам друг финал и друг сезон. Но дори и да стане, ще ми е тъпо да го гледам като знам, че първоначалният замисъл е друг, независимо колко скапан е. Все едно да лепиш нещо счупено. Не е като оригиналното, дори оригиналът да е бил потресаващо грозен.

Общи условия

Активация на акаунт