GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 728
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 480
без Да искам със се самоциторала. Трия си поста.

# 481
Ако има Страж, то как така Сам не е в него? Дезертьорите не се ли наказват със смърт.Не си спомням от гилдията на майстерите да са му издавали лиценз, но и така да е - клетвите на Стража са доживот.
А де? Точно , още един пропуск.Гледали са пъповете си и тавана като са измисляли сценария. Той и жена взе и бебе й направи бтв

жена - карай да върви. В нощния страж всяка нощ отскачат до Къртичиното. Номерът е да не взимаш съпруга, както Джон им напомни. Но бебе? Наистина му отпуснаха края, в книгите бебето не е от него, той само се грижи за него.
Наскоро обяснявах, че Сам е пример, че Стражът съществува и че клетвите си важат и няколко човека ми се накараха че бил "сам войнът е войн" и нямало Страж, а сега Джон е изпратен на Стража. Какво се оказа - имало СТраж. Добре де, като има защо Сам не е там, а си кеси в Съвета?
Освен това, дали си майстер не премахва клетвата. Емон бе майстер  с много висок статус и пак бе част от Стража

# 482
И друго се чудя, защо Дани не наказа Тирион за освобождаването на Джайми веднага, а чак когат стигнаха КЧ.

# 483
  • Вестерос
Пратиха Джон в стража, защото там се разви в това, което е ама сякаш сам по сърце да беше отишъл, не като наказание. Намира си вълка, тръгва със свободните, които чувстваше близки от началото. Данка да не беше изперквала така, много трагикомична смърт, поне истинско предателство да имаше. Джон като копеле живя, всичко направи за всички, накрая со го изгониха като никой. Поне да го бяха убили да страдаме. Никава романтика, никава трагедия, никави интриги, никава игра на тронове не беше финала. Напълно пошло сътворение. Толкова криене, толкова теории. То повече са се притеснявали да крият какво снимат, от това какво снимат. Пфуу
Имах чувството , че и аз и Джон чакахме Дрогон да го изпепели като отиде при Дани. Усети смъртта й, поне това не са забравили, както забравиха да покажат, че Джон страда за дракона си Регал...

# 484
Наскоро обяснявах, че Сам е пример, че Стражът съществува и че клетвите си важат и няколко човека ми се накараха че бил "сам войнът е войн" и нямало Страж, а сега Джон е изпратен на Стража. Какво се оказа - имало СТраж. Добре де, като има защо Сам не е там, а си кеси в Съвета?
Освен това, дали си майстер не премахва клетвата. Емон бе майстер  с много висок статус и пак бе част от Стража
И какво като я затръшнаха оная порта? Стената е пробита. Могат да си ходят, където си искат.

# 485
Вие пък, ако тръгнем да им описваме нелепостите, свят ще ни се завие  Laughing

# 486
[video][/video]
И друго се чудя, защо Дани не наказа Тирион за освобождаването на Джайми веднага, а чак когат стигнаха КЧ.

Не е искала да се разкрие веднага като привърженица на Троцки, защото всички буржоазни сили, щяха да се обединят срещу нея Joy. Чакала е първо да седне на ЖТ, затова.

# 487
Пратиха Джон в стража, защото там се разви в това, което е ама сякаш сам по сърце да беше отишъл, не като наказание. Намира си вълка, тръгва със свободните, които чувстваше близки от началото. Данка да не беше изперквала така, много трагикомична смърт, поне истинско предателство да имаше. Джон като копеле живя, всичко направи за всички, накрая со го изгониха като никой. Поне да го бяха убили да страдаме. Никава романтика, никава трагедия, никави интриги, никава игра на тронове не беше финала. Напълно пошло сътворение. Толкова криене, толкова теории. То повече са се притеснявали да крият какво снимат, от това какво снимат. Пфуу
Имах чувството , че и аз и Джон чакахме Дрогон да го изпепели като отиде при Дани. Усети смъртта й, поне това не са забравили, както забравиха да покажат, че Джон страда за дракона си Регал...
Ама толкова акъл му наляха на гущера, че всички заради този пуст железен трон изперкват. Еба мамата на трона, взе си Данка и замина. Данка негорима, ама не неранима. Сега могат да излязат нови евтини продължения, как става нов нощен крал Данка, съживява се от Бога на огъня като Джон, нищо че прободена в сърцето или нещо от сорта.

# 488

Тиф, точно. Аз лично имах усещането, че ще го хапне., но не би.

# 489
Вие пък, ако тръгнем да им описваме нелепостите, свят ще ни се завие  Laughing
Фенска ни работа, все едно в Свръхестествено да не искаме хубав край. Simple Smile))

# 490
  • София
изгледах го отново

ще се допълня само, а после ще чета, че гледам има над 100 непрочетени мнения  Crazy
без спойлери вече
връщам си думите назад, сняг беше, къде съм блял, пфф, ядрена зима Wink но после пукна пролет. Денерис ли беше главния антагонист тогава?  Shocked
Старките заедно накрая наистина ме трогнаха. Не и не, няма как Брон да се уреди с толкова неща. Трябваше да вкарат и Мартин за 10 секунди, стил Стан Лий (светла му памет).
Едмур Тъли нелеп, Санса как го сгълча. Това момиче си ги върти на малкия пръст.  Laughing
Сив червей в крайна сметка избра завета на Мисандей и да заживеят свой си живот далеч от всички пред сляпото отмъщение и сигурната смърт за всички?  newsm78

за разведряване на обстановката, не знам дали е пускано ама вижте това монтажче  Laughing
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/bqvljv/i_fixed_the_wo … ene_in_episode_6/

п.п. в замунда са пуснали пълният саундтрак на сериала с всички песни по сезони  bowuu Sunglasses

# 491
връщам си думите назад, сняг беше, къде съм блял, пфф, ядрена зима Wink но после пукна пролет. Денерис ли беше главния антагонист тогава?  Shocked
Главният антагонист трябваше да е смъртта. Ама май се оказа глупостта.

# 492
  • Чужбина
И сега в крайна сметка ... Бран лош ли е или е добър?

# 493
И сега в крайна сметка ... Бран лош ли е или е добър?
Нито лош, нито добър - крал, а които го избраха - смотани.

# 494
  • Варна
Със смесени чувства съм. Доста от тях сте коментирали вече.
Едно от нещата, които не разбрах е защо Яра се беше запенила толкова за Денерис и някви глупости, че била освободителката им. Доколкото си спомням същата пръста си не мръдна да спаси змийкити и Яра, когато бяха пленници на Юрон и Церсей.
Много ме е яд, че толкова неща останаха неясни. Холивудската бозица в частта със съвета микля,.че всички я очаквахме и.затова просто не й се впрегнах

Edit. По-горе четох, че някои се чудеха що Червея не е убил Джон. Червея и всички останали Неопетнени нямат своя воля
Това пролича и при сблъсъка с Джон. Заповед на кралицата. Край. Няма кралица. Няма заповеди. В крайна сметка цял живот за това са обучавани - валар дохерис. Инициатива при тях няма. А и Денерис им даде свобода, но не и свободна воля. Не че можеше да стане.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 00:21 от maskara

Общи условия

Активация на акаунт