GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 602
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Варна
Хексе, защо Бран да е бил целта им?
Аз това не го разбрах.
Той го каза. КнН преследва него.

# 1 006
Сега си гледам сезоните отначало и се пренасям отново в тази епоха.

И аз ги започнах отново. Доста неща съм забравила. Примерно - как халът биде научен да прави любов. В книгата беше различно - той много добре си я знаеше тази работа и почти докара Денерис до оргазъм още първия път с форплея. Много красива двойка. Жалко, че за толкова кратко време им беше отредено да са на екрана (и в книгата). Или как се сбогуваха Нед и Кат, без да знаят, че им е за последен път. А преди малко гледах сцената, в която Сирио учи Аря да се бие с дървен меч - и просто се усмихвах през цялото време. Отново им се нервирах на всичките навирили нос, дето сочат с пръст Джейми - Kingslayer та Kingslayer. А може би предпочитат да ги беше изгорил Лудият крал до един?

# 1 007
Защо?
Не мога да си отговоря.
За мен Бран е героя, чиято роля не разбрах каква е.Blush
Всичко около него е като мъгла.
Триока врана. Историята на света.
Добре. Но защо и кому е необходимо всичко това?
И ако предположенията ни, че той е знаел какво ще се случи, тогава неговата роля е съвсем безмислена.
Пасивен зрител.И какво като знае?

# 1 008
# 1 009
  • Чужбина
Хубава двойка бяха, да.

И да, в книгите на Дани не й е толкова неприятно да спи с Дрого. Че даже и публика си имаха през цялото време.

# 1 010
Бран има някакво предназначение, което трябваше да се разкрие във връзка с НК. Но това така и не стана в сериала.
Поставянето му на трона толкова логично следва неговия път, колкото би било логично някоя риба да се разходи по улицата.

Като казах "риба", не знам защо всички твърдят, че Санса била красива. Ами за мен винаги си е била като...риба. Представях си я съвсем различна - по-дребна и изящна, с бухнала коса и по-фини черти.

# 1 011
  • Варна
Като казах "риба", не знам защо всички твърдят, че Санса била красива. Ами за мен винаги си е била като...риба. Представях си я съвсем различна - по-дребна и изящна, с бухнала коса и по-фини черти.
Въпрос на вкус.
Всъщност Санса и в книгите е висока - на 14 има крака дълги като на леля си на 20, а Лиса не е дребничка.
Нямаме детайлното й описание, но всички намират Санса за много красива.
Софи също е хубава, особено в първи сезон е такъв дечко.. ПОсле наистина сякаш става по-груба, но пак си е хубава.

# 1 012
  • Чужбина
Аааааа, Софито е голяма красота. Абсолютно аристократична физиономия. Камерата я прави да изглежда по-едра. Или може би в някои от сезоните бе в разгара на пубертета.

Иначе е слаба. Но аутфитите й са once in a lifetime. Катастрофа пълна. На сватбата на Роуз и Кит беше като клоун.

# 1 013
  • Варна
Много кръгло лице има. Ако човек я гледа от шията нагоре, ще очаква да е стотина кила.

# 1 014
Лицето и с годините придоби по - друга форма, но пак си е красавица.

elenaz,
Севера се би с мъртвите и спасиха задниците на цял Вестерос.
Само заради това могат да поискат каквото си поискат.

Севера произведе Бран Старк, ако не беше той, мъртвите нямаше да минат Вала. Той беше тяхната цел. Wink
Параграф 22.

П.П. Струваше ли живота на Бран, смъртта на стотици хиляди?
КН искаше да убие първо него, а след това щеше да продължи с целия свят. Полезното на Бран беше, че е примамка. Даде възможност на Аря да изненада КН.

# 1 015
  • Чужбина
Тя е набор 96 и все още има някакви остатъци от бузките, характерни за младите хора.

Гледам, че последната година са й хлътнали бузките. Даже нещо клощавее.

# 1 016
  • Варна
КН искаше да убие първо него, а след това щеше да продължи с целия свят.
Това къде го казват? Какво значение има кой поред ще го убият?

# 1 017
Не, определено не ми харесва Софито в лицето - с тоя дълъг (и не идеално прав) нос и тия рибешки очи. Има студено излъчване.

Разбира се, че КН искаше да заличи изобщо всичко живо и да го превърне в мъртво и замръзнало. В крайна сметка те нали така се размножават - за  сметка на живите. Бран беше само първата стъпка, но защо толкова държеше да го убие, така и не стана ясно. Очевидно нещо във връзка с предисторията и ГЧ.  Също не стана ясно каква е историята на НК с Р'Хлор. Да се надяваме да отработят тези пропуски в следващия сериал.

# 1 018
  • Варна
. В крайна сметка те нали така се размножават - за  сметка на живите.
Ами всъщност ще им трябва някой да им ражда деца. Thinking

# 1 019
КН искаше да убие първо него, а след това щеше да продължи с целия свят.
Това къде го казват? Какво значение има кой поред ще го убият?

Нали Бран обясни, че е паметта и т.н., КН ще иска да го убие и след това всички останали. И така ще настъпи Дългата нощ.

Общи условия

Активация на акаунт