Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 451
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И ние взехме Пиер Карден, Магнифлекс. Котката го одобрява в неразопаковано състояние. Grinning

Скрит текст:

# 541
Момичета дайте акъл. Закупих тази ваничка https://comsed.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D … D0%B5%D0%BD%D1%82
Най- обикновена, но сега търся някаква стойка, която да  пасне и да е на сносна цена. Малка е - 84 см, а универсалните са за над 100 см или не пише и съм в чуденка. Дълго го мислих, ама май няма да мина без тая стойка.

Дано ги има налични 😊

# 542
Enjoylife, стойката се слага странично на ваната, а не в двата края на дългата част. Ние сме с Лорели със стойка, но ми е адски ниска, а всички стойки май са с еднаква височина. Та може би е добре да видиш височината и как ще ти пасне,  преди да давате пари за стойка.

# 543
  • Германия
Аз си мислех, че бейбифон ще ми трябва и купих, а се оказа че нямам нужда от него. Ето, за близо 2,5г не съм го извадила даже от кутията, така си седи новичък. Ние сме в апартамент 100кв.м., но не съм имала проблеми да я чувам като се разплаче. Но аз се опитвах да не вдигам шум тя като спеше, а нещо си четях, гледах тв и т.н.
Не е била от повръщащите бебета, та този страх го нямах.

Та с две думи, според мен не е вещ от първа необходимост, винаги може да се купи допълнително ако си прецените че много ви трябва

# 544
CatGirl, по-добре първо си избери шишета, пък после стерилизатор.
Аз си взех този бебефон https://www.aliexpress.com/item/32682422055.html?spm=a2g0s.90423 … .0.40694c4di09Xlo. Ползвам го, когато съм сама с бебето у дома - когато съм в банята или когато не съм в стаята, в която спи. За мен си е необходима вещ.
Матрак най - лесно си избрах. Аз си взех този: https://www.hippoland.net/isleep-dvulicev-matrak-baby-puzzle-60-120-10-sm. Хубав е, но детето не е спало много в креватчето си засега. Общо взето спи навсякъде - на двете спални, на дивана, в кошчето си, където сварим да я приспим.
Аз си взех вана без стойка. Къпем я в холокухнята и на мен ми е по-удобно и сигурно на земята.

# 545
Шакри, мисля да взема шишета на Avent Natural. Предполагам, че няма да е проблем да се ползват и в друг стерилизатор, различен от Авент. Или греша?
Мислех си дали има разлика в пластмасата, от която са направени електрическите стерилизатори на Авент и Cangaroo и дали това всъщност е от значение. Вие какво мислите?

# 546
  • Beyond the stars
Шакри, мисля да взема шишета на Avent Natural. Предполагам, че няма да е проблем да се ползват и в друг стерилизатор, различен от Авент. Или греша?
Мислех си дали има разлика в пластмасата, от която са направени електрическите стерилизатори на Авент и Cangaroo и дали това всъщност е от значение. Вие какво мислите?

Ползвахме Avent в стерилизатор Cangaroo без проблеми.
Пластмасата надали има такава драматична разлика, Avent плащаш марката на първо място.

# 547
  • София
Аз ползвам шишета Авент в стерилизатор Чико.
Cat girl, ако имаш възможност отиди виж някъде няколко стерилизаратора на живо и ще прецениш.

# 548
Стерилизатора ми е Чико, шишета Медела и Авент, няма ядове.

# 549
Какъв термометър за бебе препоръчвате от личен опит?

# 550
Какъв термометър за бебе препоръчвате от личен опит?
Да, и мен ме интересува този въпрос. Знам, че старите живачни са най-добри, но те са подходящи за по-големи деца. Не ми се дават много пари за термометър, защото не знам дали ще ми хареса и съм в чуденка. Имам сега някакъв смотан електронен колкото да не съм без ако скоро тръгна да раждам, но ми се иска някакво по-перманентно решение да измисля...

# 551
Имам електронен на Chicco. Мери се в дупето и съм доволна. Имам и такъв за ухо/чело, който струва няколко пъти повече и не е толкова точен. Съветът на педиатъра беше че такъв, който мери в дупето е най-добре и от собствен опит се убедих че е така. От стойността, която показва се изважда половинка. Тоест ако показва 38.0, значи температурата е 37.5

# 552
Обикновен ел.термометър. Другите за ухо/чело дават отклонения.

# 553
Обикновен електронен на Canpol.

# 554
  • София
Ние от скоро сме с електронен за ухо на Браун, много сме доволни. Синът ми е на 8 месеца и да меря в дупето ми звучи невъзможно вече.

Общи условия

Активация на акаунт