Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 444
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
  • Canada
Ние ползваме електронен, който става за ухо, уста и подмишница. На бебчо меря температурата под мишницата. Взехме и електронен, който мери на челото от дистанция, но не сме доволни.

# 556
Моите са на 9 месеца и на две години и половина и успявам да меря и на двете. То става за секунди. Пък и винаги може да се купи термометър за ухо/чело, ако пък наистина стане невъзможно в един момент. Бях се вманиачила и аз да го купувам и го купих и накрая пак си ползвам обикновения на Chicco.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 17:57 от Anastasiya_S

# 557
Безконтактен на Гератерм. Винаги проверявам и с обикновен (до сега се налагаше не повече 10х) и винаги е точен!

# 558
  • Германия
Мерих с ел. термометър на Браун в дупето докато ми позволяваше, не съм вадила нищо от стойността, звучи ми объркващо. Просто съм запомнила, че за новородено/бебе нормалната темепратура е между 36,5 и 37,5 и всичко, което е повече е повишена или висока температура.

Като стана на около година започнах да меря в ухото, термометърът го купих от Лидл, доволна съм

# 559
  • Beyond the stars
Меря в ухото с такъв от Лидл, проверявала съм стойностите с други, за сега не съм забелязала отклонение. Става бързо и удобно, последно една нощ беше с темп и си спеше спокойно, та не си представям как ще го будя, за да я меря, тъй че с тоз ми е супер. Blush

# 560
Меря с целувка по челото Sunglasses. Отклонение не повече от 3 десети.... С времето ( точно след четири пет пъти мерене при първото им вдигане на температура) започнах да познавам. Вече почти не ползвам термометър освен като установя че имат температура да потвърдя колко е и ако по някое време преценя, че някой се е стоплил повече от 38,5 отново да потвърдя и да дам температуропонижаващо.
С термометър меря само под мишница. Дори когато бяха малки не съм си позволила да е в ануса. Реших че няма да им го причиня.
Имаме електронен- мери за секунди, не му знам марката, взехме го заради 5-те години гаранция.  Сверявала съм му показанията с живачен и с още два други електронни - точен е.  ММ се занимава с температурни измервания и също го е проверявал. Втория електронен е с едно пате, децата го харесват, ама чакам по минута и повече за да премери. Съответно вече е разместен и не ми върши работа.

# 561
Вчера от гаражна разпродажба на улица Банат 34 , до мол Парадайс си взех тези страхотни ризки по 5 лв. Имаше и обувки и  аксесоари, та купих ботушки за моя син. Разпродажбата продължава и днес до 20.00 часа. Има  употребявани и нови с етикети за деца 0-3г.

# 562
Меря в ухото с такъв от Лидл, проверявала съм стойностите с други, за сега не съм забелязала отклонение. Става бързо и удобно, последно една нощ беше с темп и си спеше спокойно, та не си представям как ще го будя, за да я меря, тъй че с тоз ми е супер. Blush

Винаги ли го имат в наличност, или само по промоции? Може ли снимка?

# 563
  • Германия

Не винаги го имат - 2-3 пъти в годината сигурно

# 564
  • Пловдив
Здравейте! Дали има тук мама от Германия да сподели евентуално отзиви за бебешките продукти на Aldi Sud - дрешки, памперси и други? Имам роднини там, които казват, че за тях промишлените им стоки са по-добри от тези на Лидл и се чудя дали и с бебешките им стоки е така?

# 565
  • Beyond the stars

Не винаги го имат - 2-3 пъти в годината сигурно

Мда, в разни тематични седмици. Предполагам и други подобни вършат работа, ние го имаме от преди малкия, ама наистина ми е много удобен с него.
Иначе и аз с целувка меря, ма да уточним колко точно и после дали се сваля си трябва по-умно устройство Grinning

# 566
  • Германия
Здравейте! Дали има тук мама от Германия да сподели евентуално отзиви за бебешките продукти на Aldi Sud - дрешки, памперси и други? Имам роднини там, които казват, че за тях промишлените им стоки са по-добри от тези на Лидл и се чудя дали и с бебешките им стоки е така?

Аз лично по-често в Лидл пазарувам, отколкото в Алфи, но и от там съм взимала неща и за мен и за дъщеря ми. Лично аз не намирам разлика в качеството от лидълските неща

# 567
То за целувката с практиката идва. За да не будя детето да му меря температурата през половин час или там като му дам температуропонижаващо после да проверявам дали спада. Иначе за точност си трябва термометър.

# 568
  • София, България
Аз меря с безконтактен на Микролайф. Меря на моето чело и показва точно, защото знам колко ми е температурата обикновено. Така че обикновено меря първо на мен и после на детето. Държа го в стаята извън кутията, за да е с изравнена температура. Simple Smile

# 569
Изобщо не съм доволна от термометърът на Лидл,който дава винаги различни стойности.Може нашият нещо да не е наред,но не може да има разлика с няколко градуса между ухо и чело, или пък разминаване с друг. Мъжът ми го купил случйно още докато бях бременна. Satisfied, видял,че купували бъдещи мами, и решил да вземе.

Общи условия

Активация на акаунт