Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 865
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 360
sunny_rose, да бе не може))
Точно това е номера с такъв мамут. Дърпаш зъбите откъм тила и така го задушаваш. Този сам се движи и гъгне. Понеже е в просъница е зашеметен и неадекватен. Таня е бойна, спортистка е, може и малко отзад да го подпре с няколко удара с лакът по кръста. Бе става номера.
В краен случай, ако се обърне и протестира, удар в прословутата простата и пак го теглиш- Не може ли, малиии.

# 361
хахах Фани, предлагам друг подход

За простатата и вън от палатката. Че и ще съдейства доброволно, нали му е скъпа  Grinning

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 20:12 от sunny_rose

# 362
Малиии, ти направо го направи импотентен. Недей, така го искат някои жени, няма да преживеят липсата))
Офф, ама сме лоши. Този обаче не знам, трябва нещо да му се даде урок и да отмъстим за Таня.

# 363
Е, да де. Аз откога апелирам за тупаник. То това низкото (идва от низък екземпляр) не може от думи да разбира, не може да вдене, самоомагьосало се е от идеята за своето величие.

# 364
Ха- ха , идеален е методът на  sunny_rose, ама първо трябва да има т@пчета за които да го хванеш. Мъж, който третира една жена като масажьор за простата, дори и вербално, не заслужава и думичка  повече от нейна страна.

# 365
Абе, нали му знаем адреса, сборен пункт на всички коментиращи и ...

# 366
  • Terra incognita
За здравето на простата да пита проф. Мермерски. Б@хти смешника.

# 367
Всеки дето малко от малко се занимава с някакво изкуство в Пловдив и се мисли вече за част от т.н. "Пловдивска бохема ". Повярвайте, тези хора имат наистина голямо самочувствие и претенции. Неслучайно психолозите бяха учудени, че  Мишо си е дал  десятка в самооценката.
За брака се иска двама да се впрегнат под общ ярем  да си оправят живота.
От ергените само Мерал ми се вижда годен за впрягане, ако си намери пододяща жена и намали мелодрамите.
Таня , изпадна в амок и загуби  самообладание, защото Светозар я   докара до положение да изглежда като пренебрегната жена. Освен това я топи и за политическата й ориентация и за морала й като цяло. Тя затова взе да се оправдава че нямала  за какво да съжалява. Един вид изглежда като да я изигра.
Освен това я нарече меркантилна и не й прие подаръка, защото видя, че тя не е похарчила и един лев за него, а даже е рециклирала  неговата кутийка.
Първо - компанията на Мишо ми се видя много симпатична и това само хубави неща говори за самия него. Не е някакъв утрепак заспал, дето всеки ден от къщи на работата и после пред телевизора със салата и ракийка. Второ - Таня беше избрала много хубав подарък за Нищожеството, ама понеже той искаше пари за ремонт на съборетината, не й го беше разгледал. То по принцип няма значение дали някой е похарчил пари за подарък, за да те зарадва, но в случая жената беше купила медальон - не си гледала внимателно. Изобщо не е изиграна Таня, щеше да е такава, ако беше се увътрила със заеми да му оправя бакиите на този. Въобще като те чета се чудя едно и също предаване ли гледаме....

# 368
Таня каза, че е избрала медальон за Гащьо, камъче и мидичка май от плажа в Йордания. За мен е мило и романтично, а и е отделила време и средства за медальона. Но Фазо се фръцна, че била използвала неговата кутия и не благоволи да го отвори. За това пък вечерта й подари фазомера и му светеха от лудост очите, докато обясняваше пред камерата, че Таня била меркантилна и станала на певеца, защото имала интерес от него. Абсолютно детинско поведение за пореден път от негова страна.

# 369
Малиии, ти направо го направи импотентен. Недей, така го искат някои жени, няма да преживеят липсата))
Офф, ама сме лоши. Този обаче не знам, трябва нещо да му се даде урок и да отмъстим за Таня.

Фани, нека да бъдем 100% в стила на Фазо- не жени, а "женки". 😂

# 370
Кога свършва това мъчение "Женени от пръв поглед" - сезон 2?

# 371
Най-голямото мъчение пак ще са импотентните поучения на *специалистите*, когато почнат да ни разясняват какво е искал да каже и чувствал лирическият герой.

# 372
Тъжно е. Скоро няма да мога да плакна окото повече със Зари. Тъкмо страдах по Форката и Зари зае мястото му достойно. Но уви-и тази радост скоро ще замлъкне Sad
Каква физика, какъв интелект, каква осанка!!! Мъж-мечта!
Ех, ех, ех, Зари, моля те, обади ми се! Ще ти платя ремонта, ще ти дам ушите си (и двете!) да ровиш колкото си искаш, няма да се дърпам!
Мъкаааа, мъка, хора, мъка!

# 373
Wink
Въобще като те чета се чудя едно и също предаване ли гледаме....

Едно и също предаване гледаме, обаче с различни очи. Нормално, както и останалите коментиращи в темата.Wink

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 21:17 от Zdravika

# 374
Bgmammauser_80, не ставаш бре, туй е малко дето предлагаш))
Ни гащи си му купила, а бетона кой ще бърка, а?
Ушите си дава, ама -ха, то...да не са на Шрек ушаците да имаш, та толкоз, айде моля те)))
Викам да го балсамираме, че не можем го поделим тоз и всяка с фазомер да го ръчка.

Общи условия

Активация на акаунт