Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 862
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 375
  • Terra incognita
Тъжно е. Скоро няма да мога да плакна окото повече със Зари. Тъкмо страдах по Форката и Зари зае мястото му достойно. Но уви-и тази радост скоро ще замлъкне Sad
Каква физика, какъв интелект, каква осанка!!! Мъж-мечта!
Ех, ех, ех, Зари, моля те, обади ми се! Ще ти платя ремонта, ще ти дам ушите си (и двете!) да ровиш колкото си искаш, няма да се дърпам!
Мъкаааа, мъка, хора, мъка!
😂😂😂

# 376
Бият се "женките" за Зарко. И всяка вика "Взимай го ти!" Joy

# 377
Абе снимката на Юлия с новия й още ли не са я откраднали жълтурите да изкарат някой лев от клюки?

Понеже всички двойки в предаването са неуспешни, ако няма кандидати за следващия сезон, може неомъжените експертки Милена, Маги и Ева Кукулева да се включат, че ще останат незадомени Simple Smile Освен ако не решат още сега да се мачнат с мъжете, които така упорито защитаваха. Милена е млада и ще е на мястото на Ивана, Маги като жена с дете /и май вече разделена/ ще играе Василена, Кукулева ще замени Юлия че са сходен типаж. Астроложката успешно може да заеме мястото на Таня, но не знам дали е омъжена.

# 378
Сега ще видите вие, Мерал кат върне динозаврите)))

@NoName, що да чакат другия сезон. Направо продължаваме с този и си взема Миленчето -Форката, а Кукулевата- Зарито))
ПП. Ааа , ти си дала предложение. Еми съгласна съм и така.
Не може да оставим Заро и Форо без жени. Поели са ангажимент и трябва да го изпълнят.

# 379
Скрит текст:
Тъжно е. Скоро няма да мога да плакна окото повече със Зари. Тъкмо страдах по Форката и Зари зае мястото му достойно. Но уви-и тази радост скоро ще замлъкне Sad
Каква физика, какъв интелект, каква осанка!!! Мъж-мечта!
Ех, ех, ех, Зари, моля те, обади ми се! Ще ти платя ремонта, ще ти дам ушите си (и двете!) да ровиш колкото си искаш, няма да се дърпам!
Мъкаааа, мъка, хора, мъка!

# 380
  • Terra incognita
Заредила съм се с винце и един Тоблерон и чакам да оплакна око  у жълтопаветния благородник с жълта кръв 🍫

# 381
Стоунфейса е за Форо, той човека и без това е изявил мераци към нея, а и тя се усмихваше само на него (единствената емоция, която показа за цялото предаване).

Хаха Вики, аз си хапнах десерта сега, че току виж като видя Фазо и съм върнала поръчката.

# 382
Кога свършва това мъчение "Женени от пръв поглед" - сезон 2?
Няма да свършва. Ще го дават докато свят светува.

# 383
Тоблеронът е добра идея, да ти оправи вкуса след срещата с жълто -кафявия благородник Simple Smile
Виждам, че woox-са се появил, ама леко по допирателната мина. Да казва, ако знае правилата на бг формата.

# 384
Аз много рядко гледам, но имам чувството, че най-интересната двойка е тази
Михаил Гроздев е на 41 години от град Пловдив. Музикант.
Юлия Желева е на 36 години от град София. Продавач-консултант.
а все онези, най-възрастните дават?

# 385
И аз съм заседнала, ама скромничко на биричка и чипс.
Чакам Мишето да ми пее на ушенце))
Писахте, че нещо щял да пее на Юла, аз не съм видяла в промото . Таня му взе думата на онзи и мисля да мина в релакс. Ако нещо не стане и се задавя, да му мисли онзи с гащите.

# 386
  • На правилното място в правилния момент
Аз много рядко гледам, но имам чувството, че най-интересната двойка е тази
Михаил Гроздев е на 41 години от град Пловдив. Музикант.
Юлия Желева е на 36 години от град София. Продавач-консултант.
а все онези, най-възрастните дават?

Чак пък най-интересни, просто най-малко конфликтни и скандални. Затова по-рядко ги дават. Няма развитие, градеж.

# 387
Изненадааа, Ванчето е гладна Grinning

# 388
Ох, тия пак са на масата Joy

# 389
  • София
Ивана хапва добре- успокоих се, цяла седмица не бях сигурна дали се е хранила както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт