Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 759
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 870
Юлка си хапва хапва спокойно сладки,черпена от Мишо и накрая кво 🙄🙄

# 871
Ивана ще участва в Черешката на тортата. Като са видяли как се наслаждава на храната всеки епизод, нормално да я поканят ☺😀

# 872
Юлето се изживява като някоя царска дъщеря или поне най-лична мома от приказките, за която момъкът трябва да премине през редица изпитания и да я заслужи - да опази златната ябълка, да победи змея, да донесе жива вода. Тя само ще седи и ще хубавее, защото самата тя е достатъчна награда.

Е, тя ако хубавее пак щеше да е нещо.

# 873
Ха стига сте се карали, де!
Ще ви пратим при психолог! При някой форумен консултант! NerdNerdNerd

Веднага се кандидатирам за гещалт терапевт:)))) С острия си ум на търговец, ще се справя по-добре от гейщалт терапевта;)
А шалче имаш ли, ммм?

Аз съм гещалт, а не ГЕЙщалт терапевт, че да имам шалче;)

# 874
Ивана ще участва в Черешката на тортата. Като са видяли как се наслаждава на храната всеки епизод, нормално да я поканят ☺😀
Каква новина!  Tired
Ти си шестия който го споделя в темата. Мерси все пак.

# 875
Ха-ха, снощи очаквах Манчев да се появи, особено след панировките на Таня.
Ивана ще и дойде дюшеш - 4 вечери ще яде даром, петата -  салатка, сварени картофи или яйца с малко сиренце.

# 876
Да не стане само Кошмари в кухнята, че едно е да си хапваш, друго е да готвиш Grinning

# 877
Благодаря на Мари за линковете с музиката на Михаил Гроздев , песните на групата "Не знам" чух за първи път. Харесаха ми, това е и моята музика. И, Фани, тук можеш да видиш Мише с брада, одобрявам. https://www.youtube.com/watch?v=EWQzTdoc66k
Ама аз отдавна му гледах част от музиката и кариерата.)) Даже тук пуснах линк. Има и още песни, някои ми харесват. Мишо е добър, може би е самоук, не знам, има усещане за музиката-личи му. Свири и на китара, освен на барабани. При това работи и като масажист. На времето групата на Калки така тръгна, на Дими, все хора с професии, но и музиканти, то им е в кръвта. Харесва ми какво прави и т.н. Моята музика обаче е по-твърда. Но пък те наблягат на българската музика, не знам кой пише текста и музиката, ама браво за това. Не съм музикант, била съм около такива среди-любители музиканти, но добри. Затова и към Мишо имам симпатия, ама за протокола не си търся мъж де))) Щото нещо някои го взеха насериозно мисля, та да уточня.))

Юла можеше да влезе в различна среда, да живне, да сбъдне мечтата си за семейство, да е щастлива , но...уви. Сама си го направи май. Смърфи писа нещо, че щяла да се мести в Пловдив в началото. Малееее само да не го е направила, щото горкия Мишо.

calabaza, извинявай. Не, че не го мисля, но аз имам как да кажа по-емоционален стил на писане. Приемам все едно, че говоря на живо с човека. Не ми е проблем големината, докато ми тече "мъдрата мисъл" Да го кажем, че това предаване натовари зрителя и нищо хубаво не предложи, нито направи. Нанесе повече щети на някои участници, а на зрителите докара негативни емоции.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 20:49 от Анонимен

# 878
Да не стане само Кошмари в кухнята, че едно е да си хапваш, друго е да готвиш Grinning

Ами като видяхме на Мерал каква чудна вечеря му направи, Нищо чудно 😆. Въпреки че и гледах сторитата, май морски дарове взимаше за нейната вечер. Току виж от многобройните заведения, които посетиха с Мерал да и е дошла екзотична идея за меню 😀😜

# 879
Много бързо прекрачи от едното шоу в другото Ивана. Има да й гледам надутите джуки още значи.

# 880
Хайде мъничко  да намалите хейта за Юлия, и тя душа носи, ако я гледате в очите , ще й ги кажете ли тези работи. Някой хора се разболяват . Малко женска солидарност, нито е най- грозната, нито е най-тъпата в България, със сигурност.
Хора приглася за едни "Осанна! ", а за други "Разпни го!". Не е шарено.
 Майки и татковци й трябват на тази държава, дечица. Да ви се чуди човек какво сте го зажалили този стар ерген...
Ай със здраве. 

# 881
Ама ти май сериозно си човек на Юлия! Значи тя душа носи, а "старият ерген" не, така ли?

# 882
Грозно е, ако това "стар ерген", сте го имала предвид за Мишо. Той се показа като най-приятния и с най-много какво да предложи в една връзка. Никой не е застрхован от разочарования.

# 883
  • София
Много бързо прекрачи от едното шоу в другото Ивана. Има да й гледам надутите джуки още значи.
Е точно това беше целта на участието й в Женени от пръв поглед - да убедят аудиторията колко голяма звезда е и да започне да изскача отвсякъде. Едва ли някой си е помислил, че е в предаването, "за да срещне любовта на живота си". 😉

# 884
  • SF
Аз не мога да си представя как ги правят тези грозни скандали пред екип, който ги снима.
Не се ли притесняват от чуждото присъствие.
Има хиляди моменти, в които сигурно ще се наложа над всеки да яде пилешки дробчета, защото на мен много ми се ядат, но точно момента, в който казват "Камера - работи!" не бих започнала да се карам с никого. Неуверено ще отстъпя и ще спестя циганиите на семейството си и телевизионните зрители. Както и на непознати хора от екипа, които после ще ме викат да ме разпитват как се чувствам и разговорът ми с тях ще е публичен.
Таня също яко изплиска легена. Докара се до там, че Светозар да изглежда търпелив и да му даде повод спокойно да й обърне гръб.
Ако на мен така ми се беше разкрещяла Таня заради една салата, торта или дробчета, щях да затворя вратата под носа й и никога повече да не й вдигна телефона. Ама никога!
Колкото и кофти човек да съм, заради едни дробчета не може да ме заплашват с полиция.  А пък и се видя, че тя го прави нарочно, напук и от инат. Само му даде повод да реши, че тая нестабилна женица не му е притрябвала. И той не е цвете, но в този момент се е почувствал именно такова.

"Влюбените" Ивана и Мерал започват все по-задълбочени разговори и ги дават отново как плющят в ресторанта и режисирано разговарят сериозно как са се размазали днес и колко е вкусно пилето. Simple Smile Те дори и по бузките не се докосват. В джакузито бяха толкова интимни, колкото които и да е две приятелки, които след фитнес си взимат джакузи да разпуснат.

А Юлия и Мишо изкараха най-скованото гостуване. Тя стои права, той й поднася сладки от онези слепените за 2 лева. Язък и за питката, която майка му се е старала да направи специално за снахата. Просто сложена на масата... ей така, докато са с палто и яке... Тя освен да я погледне и похвали, как точно да я яде. А пък и тя кой знае как му е давала зор, че трябва да си ходи в кичозната стая с огледала под формата на мида.
Мишо е скучноват и скован (може и заради камерите), а Юлия кой знае с какъв готин пич си е представяла,, че ще я съберат. В нейните очи Мишо е като онези мъже, които тя нарича "неудачници". Но и тя не им е много удачна.
Мишо я хареса, защото е слаба и дългокоса, но и него ще го питам какво ще прави 6 месеца по-късно, ако му се получи така, че заживее с Юлия. Желанието му ще се е изпарило, а главата му ще се е подула от мрънкане и нехаресване на това и онова. Самият той няма да роди никакви идеи как да се справи с тази ситуация и да продължи леко и меко живота си с такава съпруга. И той не блика от изобретателност и сексапил. Би предпочел да се разотидат кой от къде е.

Общи условия

Активация на акаунт