Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 595
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз също мисля, че изненадата на раб. място е режисирана. Да видим магазина. Laughing
Кое не е режисирано? newsm78
 Може би пияният Мерал, сниман без глава, продукт на Ивана. После Ивана била готина.  ooooh!

Понеже ме цитираш, ще се доизкажа. Ивана не е готина. Ивана е селска интересчийка, която е готова да си покаже голия задник (буквално), за малко реклама.
В този формат, единствено Таня и Мишо са до някъде готини. Като Таня е малко скована на екран, а Мишо се старае с една идея повече и се получава обратен ефект.

# 1 216
Да ви кажа нещо, което си мисля. Хора, без кусури, не биха се излагали в подобен формат. Верно, може да има елемент на не видение какво ги чака, но ако си ОК ще си намериш половинка в реалния живот. Няма да я търсиш на руска рулетка пред цяла България

А хората с чисти обувки никога не могат да са мърлячи.
Генерализации пак. Неверни при това.

# 1 217
Да ви кажа нещо, което си мисля. Хора, без кусури, не биха се излагали в подобен формат. Верно, може да има елемент на не видение какво ги чака, но ако си ОК ще си намериш половинка в реалния живот. Няма да я търсиш на руска рулетка пред цяла България
Хора без кусури не биха се излагали в никой формат, просто защото такива хора не съществуват.

# 1 218

Рекох да не е пратил бонбони Сезони или Амфора Heart Eyes Grinning Милката-сърце явно е била, за да акцентира романтичната им връзка, която се предполага, че имат. Едва ли е мислил много за качеството на шоколада Sweat Smile
А може и да са рекламодатели, иначе щяха да ги замажат заедно с виното.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 17:42 от ts_mira

# 1 219
    Според мен коментарите за "дефекта" на Мишо са по-скоро в сферата на предположенията какво би могла да роди Юлкината глава.Не толкова,че искаме да  обидим него.За мен той си е най-обикновен човек,който би живял в сговор с една обикновенна жена.То пък всички сме принцеси.
   Няма как да очакваме някакви изпепеляващи страсти и емоции,имайки предвид тези спецове,които са редили двойките.Имам чувството,че всеки един от тях е подредил една такава.
   Имам приятелка астроложка,гледах и тази снощи.Моята толкова точен и прецизен хороскоп беше направила на обща наша приятелка,неща,които се случиха в последствие.Тази снощи все едно съм аз,пробвайки се да гледам на кафе.

# 1 220
На мен Мишо ми изглежда малко неуверен - много се старае, анализира, подценява се, съответно хваща се за най-малкото хубаво нещо - сякаш се съмнява в своя подход и в своята стойност. Може би това й липсва също на Юлия.

# 1 221
Скрит текст:
Аз също мисля, че изненадата на раб. място е режисирана. Да видим магазина. Laughing
Кое не е режисирано? newsm78
 Може би пияният Мерал, сниман без глава, продукт на Ивана. После Ивана била готина.  ooooh!

Понеже ме цитираш, ще се доизкажа. Ивана не е готина. Ивана е селска интересчийка, която е готова да си покаже голия задник (буквално), за малко реклама.
В този формат, единствено Таня и Мишо са до някъде готини. Като Таня е малко скована на екран, а Мишо се старае с една идея повече и се получава обратен ефект.
Съгласна съм изцяло с теб. Цитирах те за режисурата. Ивана нямаше отношение с цитата. Но да довърша и аз. След този грозен скандал в Копривщица, никак не беше достоверно и нормално, Таня да сготви всичко това - пържени картофи, паниран карфиол и дробчета .... и това само за себе си.
С малки изключения всичко предварително е написано /има сценарий/ и режисирано.

А хората с чисти обувки никога не могат да са мърлячи.
Генерализации пак. Неверни при това.
Колкото и невероятно да ти звучи, обувките "разказват" много за човека.

# 1 222
На мен Мишо ми изглежда малко неуверен - много се старае, анализира, подценява се, съответно хваща се за най-малкото хубаво нещо - сякаш се съмнява в своя подход и в своята стойност. Може би това й липсва също на Юлия.
На мен ми изглежда и малко пренавит. Сякаш смята, че на всяка цена трябва да им се получи връзката. Това ме озадачава, защото не мисля, че я харесва чак толкова много. Но при всички положения подобна нагласа води до грешки и е класическа рецепта за катастрофа.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 18:00 от аllie

# 1 223
Понеже вече вървим към край, да споделя още нещо.

Много ми е мъчно за всички майки и други роднини, които бях вкарани като масовка в тия фарсове... Всички майки си бяха много свестни и съвсем сериозно се бяха отнесли към желанията на децата си.

Майката на Мерал ми се видя много мила майка, тя толкова се тревожеше за него. Домакиня, домошарка, семейна жена... В крайна сметка е отгледала и възпитала един ветеринарен лекар (момичето й също ми изглеждаше като едно умно и хубаво младо същество). Таткото на Мишо нали беше онзи човек с бялата коса? Извинявайте, но нито един побелял родител не заслужава да му изтипосат по ТВ детето и някой си случаен човек да го започне - ма той хърка, ма той не се старае достатъчно...

Мъчно ми е и за майката на самата Юлия. Каквото и да е преживяла тази жена, колкото и трудно да й е било да отгледа 3-4 деца, ами идва ден, в който те трябва да станат самостоятелни, да разперят криле... Сватбата и бракът изобщо, ОБЕТЪТ - ами това не са игрички на бели роклички и гримчета, хорца и ръченички. Това си е свещен съюз и шегата тук е напълно неуместна.

Дъщерята на Таня също беше вкарана в това - милото момиче, загубило е баща си, майка й преборва ужасна коварна болест, за да гледа сега как някакъв случаен човек пред цяла България изпльосвка "ми ти по медицински причини не-знам-си-какво, селянко проста с вестник на масата".

Не бива да причиняваме това на родителите си или пък на децата си, нито в живота, нито по разни предавания. Да си гледаш чедото/майката смачкано, объркано, недоволно, а пък да не говорим - да изчетеш тоновете помия, които плискаме със шепи из форуми и мрежи, си е чисто наказание. С какво тези майки/деца са заслужили да бъдат наказани така?! Човешките взаимоотношения са толкова крехка вселена. Хора, внимавайте какви ги вършите и кому какво причинявате. Дръжте се достойно винаги и винаги като се втурвате в някаква авантюра, ами премерете я в пробната на душата си първо - за вас ли, или не е за вас...

# 1 224
Не ги знам участниците хигиените им там разни, ама снощи докато гледах лайфкоуча Ку.веднага си представих на какви специалисти бих я пратила. Ортодонт, професионално почистване на зъбите, а колежките й на боядисване на коса. Очите ми бяха постоянно в зъбите на Ку. Позволявам си да коментирам, защото  това са оправими неща, зависещи от нас при добро желание. Еле пък ако те дават по тв-от уважение към зрителя би трябвало да направи едно почиставе на зъбите.

# 1 225
Мишо малко по тийнейджърски раздава романтичните жестове- каквото е изпробвал и е действало като е бил на 16-17, явно е решил, че е златно и няма нужда от ъпдейт Grin Не е толкова страшно, повечето мъже трябва да им се обясни в прав текст, когато нещо трябва да се промени или не ти харесва, а той ми се стори склонен да се нагажда и променя. Просто някой трябва да му го каже. Пък и плюшената играчка реално много добре я налучка за Юла, тя нали си има вече колекция от бившите гаджета и явно не го смята за инфантилно Bowtie
И на мен са ми подарявали плюшки големи мъже, така им е лесно просто, не се мъчат да измислят личен подарък, мъжете рядко го могат това.

# 1 226
Колкото и невероятно да ти звучи, обувките "разказват" много за човека.

Не ми звучи изобщо невероятно. Просто не е валидно в 100% от случаите, а тук едва ли не се твърди обратното.

# 1 227
  • На морето!
Не ги знам участниците хигиените им там разни, ама снощи докато гледах лайфкоуча Ку.веднага си представих на какви специалисти бих я пратила. Ортодонт, професионално почистване на зъбите, а колежките й на боядисване на коса. Очите ми бяха постоянно в зъбите на Ку. Позволявам си да коментирам, защото  това са оправими неща, зависещи от нас при добро желание. Еле пък ако те дават по тв-от уважение към зрителя би трябвало да направи едно почиставе на зъбите.
А на мен "фаворит" ми е гещалт терапевта. Този младеж ме дразни повече и от Лисан.
Всичките "специалисти" са покъртителни и включванията им са неадекватни, което щеше да е простимо, ако не бяха мачнали тези двойки.

# 1 228
  • София
Скрит текст:
И на мен ми се вижда смешно това заяждане за бомбоните. Тази псевдоелитарност не ни прави щастливи. Колко от вас в действителност ще разпознаят различни шоколади без опаковката? Робуването на стереотипи и представи за престиж изяждат възможното щастие с човек, който просто те харесва.

Разбира се, че шоколад Милка се различава от такива с истинско какао и мляко, но за мен не е въпросът във вкуса, а в качеството. Милка е джънк фууд, все едно първа среща на кренвирши, вместо на пържоли. Да, много хора си купуват често Милка, но ако ще е подарък за човек, когото още не познаваш, по-добре друго.

Не ми се спори, който каквото иска да си яде, аз си казвам, че на мен не би ми направило добро впечатление.

Юлия не ми се коментира, това момиче не се изтрайва.
+1
Ако се хващаме за формата. Има много бонбони, които са истински шоколад и се продават и в такава кутия. Лъвицата в мен не може да му го прости това на Мишо. Плюшката също.

# 1 229
По принцип, не съм суетна. Но вие ме накарахтепда се замисля. Сещам се, че е имало случаи, когато за пръв път някой идва у нас и се изумява (неподправено!) колко е чисто! Ама чак изненадани такива. Дадах си сметка, че явно са си помислили, че като не съм суетна и домът ми е непретенциозен (от към хигиена). Дори личната лекарка на детето ми е намеквала, че за добрата имунна система е хубаво да има поне малко микроби.
Че нещо ми е сбъркано-факт, ама да обясня от моя гледна точка: хигиената в дома ми е от любов към семейството ми. Да им е хубаво, приятно. Себе си поставям на втори план. Така е при мен. Едва ли съм голяяямо изключение Wink

Общи условия

Активация на акаунт