Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 477
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 590
Ако нямаше такива клаузи, никой нямаше да стои в предаването, след "медения месец".

# 1 591
  • София
Ако нямаше такива клаузи, никой нямаше да стои в предаването, след "медения месец".

Клаузи с неустойки задължително има. Въпросът е какви са вратичките и възможностите да ги избегнеш. Ако например и двамата от двойката не са доволни от избора на мачмейкърите...

# 1 592
Еми само си гадаем. Няма кой да даде пълно инфо.

# 1 593
За мен  е абсолютно алогично , да бъдеш доброволен участник в каквото и да е, без да си наясно с условията по договор .
E, ти като кандидатстваш за работа също не си наясно с условията по договор, само знаеш какво ще работиш. Да не говорим, че има и индивидуални договори за различните служители. Все пак мисля, че има резерви, ако някой участник се откаже, прочитайки договора, но представят истинския такъв само на малцина - избраните.
Ще си позволя да не се съглася Simple Smile
А и когато кандидатстваш за работа , кандидатстваш за определена позиция по определена оферта, няма как да не си наясно (не в детайли разбира се), какво ще работиш и срещу какво заплащане .
В противен случай, рискуваш да работиш / явиш на интервю за позиция с 60 часа седмично срещу възнаграждение равняващо се на 30 , просто загуба на време.

# 1 594
  • София
D.D, аз досега никога не съм кандидатствала за работа, знаейки предварително каква заплата ще получавам. Това съм договаряла, чак когато се разберем за конкретните ми ангажименти към работодателя, вкл. премии и неустойки, ако например закъснея.
Попаднах на едно видео от февруари 2018-та с трио Карамел. Направи ми впечатление, освен диалекта на водещата, че Ивана е с доста по-скромно поведение ("тарторката" на групата е друго момиче) и носът ѝ изглежда по друг начин, може би има корекции преди предаването. Тук е видеото: https://www.youtube.com/watch?v=pCX8_25x5Zk Към края му може да се "потопите" в долнопробната работна атмосфера на Ивайла.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 17:57 от Монако

# 1 595
Може пък точно това да е проблемът с напускането - Никифор и Василена се разделиха по взаимно съгласие, докато Фазомер непрекъснато повтаря, че се надява да се разберат и че той не иска да се разделя с Таня... Rage

# 1 596
Попаднах на едно видео от февруари 2018-та с трио Карамел. Направи ми впечатление, освен диалекта на водещата, че Ивана е с доста по-скромно поведение ("тарторката" на групата е друго момиче) и носът ѝ изглежда по друг начин, може би има корекции преди предаването.
Същият си е. Носът ѝ е малко като човчица на бухал или сова, или каквито са там тези птици.
Скрит текст:

# 1 597
Може пък точно това да е проблемът с напускането - Никифор и Василена се разделиха по взаимно съгласие, докато Фазомер непрекъснато повтаря, че се надява да се разберат и че той не иска да се разделя с Таня... Rage
Сигурно има нещо такова, защото след скандала в Копривщица /дори да е изигран/, няма нормална жена, която ще тръгне да прави вечеря само за себе си. Гащю го бяха извели от тези кадри, съвсем тихо и не ясно къде.
Таня е била принудена /не знам как/ да продължи снимките.
Това беше много нелепо, глупаво и безсмислено, но на предаването му трябва снимков материал. Това личи и от разходките на Мишо и Юлия, сам сами по някаква алея, но няма какво да покажат.

# 1 598
Попаднах на едно видео от февруари 2018-та с трио Карамел. Направи ми впечатление, освен диалекта на водещата, че Ивана е с доста по-скромно поведение ("тарторката" на групата е друго момиче) и носът ѝ изглежда по друг начин, може би има корекции преди предаването.
Същият си е. Носът ѝ е малко като човчица на бухал или сова, или каквито са там тези птици.
Скрит текст:

Водещата ме шашардиса с начина на изговаряне на думите/това изобщо диалект ли е/ и с паразитното уникално поне десет пъти.
Ивана ми се стори обрана и изглеждаше стилно този път. Носът и си е нейният, по-хубав е от този на Мария Калас.
И всички с това провлачване на думитееее.

# 1 599
D.D, аз досега никога не съм кандидатствала за работа, знаейки предварително каква заплата ще получавам. Това съм договаряла, чак когато се разберем за конкретните ми ангажименти към работодателя, вкл. премии и неустойки, ако например закъснея.
Попаднах на едно видео от февруари 2018-та с трио Карамел. Направи ми впечатление, освен диалекта на водещата, че Ивана е с доста по-скромно поведение ("тарторката" на групата е друго момиче) и носът ѝ изглежда по друг начин, може би има корекции преди предаването. Тук е видеото: https://www.youtube.com/watch?v=pCX8_25x5Zk Към края му може да се "потопите" в долнопробната работна атмосфера на Ивайла.

Не ми се е случвяло,  което съвсем не значи, че не е невъзможно.  Обикновено има параметри на заплатата от-до, като бонуса(паричен)  се споменава без уточнение,  както и служебен автомобил и т.н
Но по повод на предаването, трудно ми е  да повярвам,  че договор се сключва точно преди сватбата,  и предвид, че собственика на правата е един и същ с другото безумие ББ, там условията се договарят.

# 1 600
  • София
В началото на 2018-та  в ютуб се откриват участия на "Нанси и трио Caramel", като солистката на триото е русата. Тоест Ивайла е в трета глуха и става "звезда" -  започва соло "кариера" няколко месеца преди Женени от пръв поглед, като съм все по-сигурна, че е изпратена да се жени от продуцентите ѝ. Ето още едно видео "Нанси и трио Caramel в Габрово": https://www.youtube.com/watch?v=3wgxDuri0Ro
... Струва ми се, че профилът на Ивана в клипа на Меди не беше такъв. Може да е имало на нея поправка на нос, на Жълтьо - зъби. Smiling Imp

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 18:25 от Монако

# 1 601
Аз кандидатствах за държавна работа в началото на годината (не ме взеха, но имаше 40 кандидата за 1 място, та не се и надявах много) и в документите, които ни дадоха предварително, пишеше каква ще е заплатата (т.е параметрите от-до).

Профилът на Ивана не е хубав и не само заради носа.

# 1 602
  • София
Последно ви представям трио Карамел в Дупница Simple Smile (всъщност на това трио не му откривам участия самостоятелно, а са беквокали на тази Нанси). Тук има и някакъв женски разговор, в който Ивана казва, че не може да говори за мъже, много обича да готви, но не обича да пие. https://www.youtube.com/watch?v=b9AZ7shNuns

# 1 603
Формата на венците и е прекалено издута и от там се създава усещането, че брадичката е вдлъбната.

# 1 604
  • густо майна Филибето
На мен си ми изглежда същата, просто е с много грим. И от трите даже ми е най-симпатична. Огън е това момиче. Има си публика, щом й харесва, нека си гради кариера.

Общи условия

Активация на акаунт