Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 458
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 620
  • софия
Ще откажат да дадат подобна информация.

# 1 621
А бе Фани, разходката до Коматево - не
с цел тормоз, а взимаш рулетката, мериш спалнята като стая и като легло, броиш стаите и помещенията, искаш скица на имота....После хапваш погача, пиеш кафе, взимаш пространно интервю, масажираш се и такива полезни работи. Дали ще има и кекс, не зная. Важното е прясно неподправено от продукцията  и спецовете инфо да има. Bowtie

# 1 622
Фани, що директно не пита някой от служителите, щяха да си признаят. Иначе в много вероятно просто да не е бил на смяна.
Той се представя, като експерт по системата ХАСЕП по безопасност на храните.

# 1 623
Фани, що директно не пита някой от служителите, щяха да си признаят. Иначе в много вероятно просто да не е бил на смяна.
Честно казано се сетих и затова се въртях толкова около витрините с храните-топлата витрина, колбасите и там където е възможно да следи уж. Даже купих салати, колбаси (то си ми и трябваха де), но аха да попитам и... Ми няма начин да се не сетят и все пак имат колегиално отношение. После пък имах проблем с една цена обявена, друга на касата маркираха, че и с управителката се сдърпах, бе ..изявих се подобаващо да ви кажа. Няма да кажат, най-много ако е там да го предупредят да не се показва, затова и не питах. А на информация ми беше неудобно, уж съм позната и нещо да предам или да измисля, да не се блещя из мола, но там пък не посмях.

# 1 624
Стана ми смешно как ако се беше престрашила и попитала за него и вземат да го извикат от някое стайче- какви ще ги къдриш?

# 1 625
Е тя като какъв да го търси?  Ами ако попадне на някоя, от ония дето без гащи го искат. По добре, че не е питала, а и Мишо й е приоритет. Търсенето на Гащю е било заради нас.

Стана ми смешно как ако се беше престрашила и попитала за него и вземат да го извикат от някое стайче- какви ще ги къдриш?
Според ситуацията. Може автограф да поиска, да се снимат, да го поздрави за представянето .... абе в екстремални ситуации не трябва да спираш да мислиш.

Скрит текст:
ПП Като се има предвид какво обсъждаме, защо се впечатлявате от дреболии. Модераторите са затова - пишеш, че това и това мнение те обижда и да го изтрият, и наказание да иска, ако реши. Пиша за удоволствие, както повечето. Ако иска лично обяснение да пише на  ЛС какво не е разбрала или какво я е обидило.

# 1 626
))) То и аз това си помислих. Ми щях да му се представя за фенка и да го поканя във форума. Разбрали сме, че си търси дама с жилище и кандидатки тук много , та да влезе и да си избере)) Но реших да го изненадам, уж за нещо попитам, после да се учудя колко ми е познат и да се извиня, ама...той ли е. Да му предам поздрави от всички вас (предварително сниман обаче) и те така.. Това щеше да бъде май развитието , ама не се получи. Нищо де, аз пак ще ходя натам, та..не се знае. Сега беше тренировка.))

# 1 627
Звучи като покана за среща от трудовия колектив към орденоносец...Ама този е толкова смахнат, че може и да се хване.

# 1 628
Еми да де.)) Тактика)) Няма да го плашувам човека. Нека влезе тук да се запознае и с другите почитателки))
Пък и аз съм любезен човек, ми няма да се излагам, ще се държа на ниво, кат жълтопаветничка.))

# 1 629
# 1 630
ЯЯЯ тук майката на Юла нещо намеква. Тя изобщо що се обажда и прави такива грозни намеци. Юла още сутринта след сватбата беше кисела. Не знам някой да се облече официално, да се обръсне, направи прическа, парфюмира, че и дъвка беше сложил та се чудех защо. А той да не би нещо да лъха на цигари обясни после, да не направи лошо впечатление на булката. Поне за сватбата е бил както трябва, а тя още на сутринта си показа характера. Не го вярвам това.

# 1 631
Аз пък мисля, че е чела достатъчно тук, за да и поднесете наготово оправдание за глупавата ѝ щерка, която се опита да обиди човека с недомлъвки. Просто не вярвам на тези подмятания!

# 1 632
  • густо майна Филибето
Е то това с къпането е поправимо, ние чакаме да чуем качеството, което не може да промени.

# 1 633
Ако Юла се плацика един час в хидромасажната вана и после още два часа си дъвче вафлите с пресата, нищо чудно да не е останало много време за Мишо за банята. На нея й трябва й мъж с голям апартамент с отделна баня за нея, а и отделна спалня, че да не й хърка Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 23:48 от @NoName

# 1 634
  • SF
Е то това с къпането е поправимо, ние чакаме да чуем качеството, което не може да промени.

Абе, виж сега... Поправимо е всичко, ама много е неприятно, ако трябва на зрял човек да му поправяш навици, които се градят в първите 7 години.
Само като пример: ти би ли искала сега да се запознаеш с приятел, приятелка, колежка дори, на която да й подсказваш, че трябва да се къпе, да облича чисти дрехи и да се поддържа в приличен вид? Смяташ ли, че ще ти се получи лесно едно такова превъзпитание? Аз не бих си го причинила. По пътя на най-лекото съпротивление бих избягвала контакти с такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт