Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 336
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, момичета, пожелавам скоро пърхащи пеперуди и побутвяния да усетите хубаво и вие 😍❤️

Аз искам да уча днес, но засега само си лежа, нещо ме е на легнал голям мързел 😁 дано да ми мине скоро

# 211
Момичета, не знам дали на някой ще помогна с това, а и звучи малко абсурдно, но по препоръка на една йога инструктурка всеки път когато ми стане лошо или супер уморено започвам да правя някакви упражнения и истината е, че помога засега и за известно време...
Лана, страхотни новини.  Радвам се на твоите усещания. То и аз като, че ли усещам нещо...но съвсем не съм сигурна какво...и не си вярвам.... Направо не знам как учиш. Аз в сегашното си състояние не бих могла.Герой си!
Беърче, 4 кг не са малко за първите 3 месеца, но то си зависи и от структура, височина...., така че не се тревожи толкова, а гелдай да хапаваш полезни неща. Ти какво ядеш предимно?
Някой от вас замислял ли се е да пази стволови клетки....Рано е, но аз започнах да се чудя по въпроса..

# 212
Момичета, не знам дали на някой ще помогна с това, а и звучи малко абсурдно, но по препоръка на една йога инструктурка всеки път когато ми стане лошо или супер уморено започвам да правя някакви упражнения и истината е, че помога засега и за известно време...
Лана, страхотни новини.  Радвам се на твоите усещания. То и аз като, че ли усещам нещо...но съвсем не съм сигурна какво...и не си вярвам.... Направо не знам как учиш. Аз в сегашното си състояние не бих могла.Герой си!
Беърче, 4 кг не са малко за първите 3 месеца, но то си зависи и от структура, височина...., така че не се тревожи толкова, а гелдай да хапаваш полезни неща. Ти какво ядеш предимно?
Някой от вас замислял ли се е да пази стволови клетки....Рано е, но аз започнах да се чудя по въпроса..
Калиси, аз миналия път не запазих и сега малко съжалявам. Този път ще пазим клетки, а на каката ще вземем от зъбче, за да не ми е гузно , поне това е планът за момента. Не знам какво ще се случва, има много време и може да си променя решението😉
Ако човек има възможност защо не😀

# 213
Алекс, имай предвид, че казват че братя и сестри имат до 80% съвместимост...Така, че битрябвало запазването от това раждане да върши работа за всички ви....Аз още не съм го решила на 100% на обмислям, чета, събирам информация...Има го и момента, че това си е машина за пари и трябва да се подбере точно организацията, която ще съхранява клетките, тъй като не съм убедена че всички са надеждни  и тн...Имаме много време да- живот и здраве пак ще говорим

# 214
Калиси, знам, че са много. Sad Принципно само карам на супички, зеленаци и салати. Но последните дни много ми се яде тестено и си ям, а аз бързо качвам... Ще пробвам с повече плодове, че ако продължавам така, съвсем ще заприличам на слоница като вляза в 9тия месец.

За стволови клетки и ние обмисляме, още не сме решили.

# 215
Калиси, знам, че са много. Sad Принципно само карам на супички, зеленаци и салати. Но последните дни много ми се яде тестено и си ям, а аз бързо качвам... Ще пробвам с повече плодове, че ако продължавам така, съвсем ще заприличам на слоница като вляза в 9тия месец.

За стволови клетки и ние обмисляме, още не сме решили.
Беърче , недей така, може после да забавиш качването! Слоница няма да станеш😊. Предлагам ти да направим сделка! Значиии ти ми даваш едно-две от килцата ти , а аз ти ги взимам и.....готовоо😂😂😂❤

# 216
Ох, Алексче, има сделка!
Иначе дано да си права и после да забавя качването. А всъщност аз не се чувствам по-дебела или по-подута, даже съм станала по-енергична и съм започнала да се движа много повече от преди. Уж чета, че трябва да се водя по бебето и каквото му се яде на него такова да хапвам нормално, без ограничения или излишно тъпкане.. Аз така бях и с предната бременност, много бързо ги накачих килата (ето нещо, по което засега си приличат тази и предната).

# 217
Здравейте, мина днес моя преглед при доктора от ЖК, не останах очарована от него, този път реших да избера друг не от предната бременност. Не ми даде никакви направления, били му свършили, здравната каса не отпускали по много, дрън, дрън. Реших да не се заяждам, въпреки, че само заради това отида при него. Но това ще ми е единствения преглед, понеже до края на месеца ще заминем. Поне бебечето е добре, което е най-важното. Махаше с ръчички и подскача ше. Много хубаво се видя ❤️
Аз съм отслабнала 4 кг, но с това повръщане, и хапване по малко е нормално.

# 218
Леле момичета нямате изчитане. Аз да кажа, че на мен мн ми помагат дъвките при гадене. Обикновенно ми се получава един горчив вкус в устата и след това ми става лошо, та като взема дъвка и някак ми разминава. Другото е домашна лимонада. На мен този път всичко кисело мн ми харесва и ми се яде. Надявам се бебо да не се роди някое киселяче.  Страхотно е, че някои момичета вече сте почнали да усещате бебчетата. Аз с първата кака много от рано я усещах, в началото беше точно като пърхащи пеперуди. После почна и бая ритници да раздава, а накрая беше като пришълеца, Правише нещо като лупинги, издуваше ми корема на една страна и после се приплъзване от другата. Мм имаше кошмари, че ще ми разпори корема и ще изскочи Joy. Втората беше с , ох не се сещам за термина - май предна плацента или нещо такова, та нея почти не я усещах. А ритници и темподобни почти изобщо нямаше. Но тя беше мн спокойно бебе и с нея дето се казва не разбрахме,че имаме бебе в къщи. Нямахме нито една не спяща или ревлива нощ. Абе бебе мечта. Сега ще видим какво ни чака. За сега малката кака все повтаря ,че имали братче( не сме им казали още де) но тя твърди че има братче и кака и също. Та да видим дали ще познае.
А с килограмите хич не знам как се движа, то аз почвам с много де... Ама вечер съм с 2-2,5 кг по-тежка от сутрин, и корема ми е един издут. Цяла нощ ставам да пишкам, голямо пишкане пада, с предните хич не съм била така. И сутрин съм щастлива като видя че съм на старите кг. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 09:37 от babybu

# 219
Забременелите повторно изпъкнаха ли ви коремите. Моят тъкмо се беше прибрал горе долу сега имам чувството че съм глътнала малка топка.
Днес ходих на пазар взех си клинче и къси панталони. Гледам аз по големите размери продавачката ме убеждава да взема по малкия, та и казах че съм бременна.Накрая ме остави на мира да си избера по голям размер Joy

# 220
Мен ако ме видите все едно съм в 5тия месец. А особенно като се наям много, имам чувството че ще се пръсна.

# 221
И аз съм така. След първото ражда е макар и преди 7 год, така и не ми се прибра корема. От януари до като разбера че съм бременна правих лунните дни всяка седмица и се бях пофталила малко, но сега вече пак си върнах килограмите. Особено вечер много ми е голям корема. Все още не са ме разкрили, казват ми че пак съм напълняла 😁😁😁😁, и аз се съгласявам. Още една седмица и обявявам на всички, само да мине първия скрининг.

# 222
Ама то лятото няма как да го скрия стърчи си ми корема, предната бременност беше станал огромен Expressionless

# 223
Няма как, аз още удържам положението, защото тук е хладно и ходя със суичери по-широки. Ама те така или иначе го дават следващите дни да е дъждовно та тъкмо ще ми помогне времето да не се разбере още една седмица.

# 224
И аз съм така. След първото ражда е макар и преди 7 год, така и не ми се прибра корема. От януари до като разбера че съм бременна правих лунните дни всяка седмица и се бях пофталила малко, но сега вече пак си върнах килограмите. Особено вечер много ми е голям корема. Все още не са ме разкрили, казват ми че пак съм напълняла 😁😁😁😁, и аз се съгласявам. Още една седмица и обявявам на всички, само да мине първия скрининг.

И аз ще изчакам да мине първия скриник,но при мен е след две седмици и вече няма да се крия поне от роднини Simple Smile Вече е доста топло и се налага да ходя по тениска на работа,виждам странни погледи върху корема си от клиенти за но засега никой не мене питал нищо.По принцип още от преди като си имам коремче един дядо ме пита къде е детето ,че ме бил виждал с корем миналото лято хахах
Понеже се наложи да отменим ходенето на едно кръщене на лелята на моя приятел и тя взела че му поркла да не би да има нещо за хваленето и не искаме хората да ни виждат.пффф а то не е така,просто ни се струпаха много поводи все на близки и разходите са големи,а колко неща ни чакат тепърва и за бебето и ремонт...
От днес съм 10 г.с. + 0 дни и винаги си пета какво се случва през тази идваща седмица,много е вълнуващо.Вие правите ли така? Невероятно е през колко неща преминава малкото човече,за да се оформи всяка седмица  Simple Smile единственото което мислех е как да не му навредя и колкото и да е странно сякаш постоянно го питам дали е добре Simple Smile А колко бебенца минават през сергията ,и колко е мило и направо нямам търпение вече и аз да гушна своето Simple Smile
Извинявам се че се разписах така,но се чувствам щастлива Simple Smile
Хубав следобед на всички!

Общи условия

Активация на акаунт