Малък Сечко е далече, мъничко е още февруарското човече...

• 15 291
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен бъдещи мамчета Wink

И аз ще се впиша във форума. Терминът ми е за 28-ми февруари. Това ми е втора бременност и въпреки, че вече съм минала по този път , сега е съвсем различно. Гади ми се само сутрин от четката за зъби, но много огладнявам. Стремя се да хапвам по често,но по-малко и то предимно солетки, плодове и зеленчуци. Хлебните изделия ги избягвам.
С първата бременност в началото нищо не ме болеше, но сега имам чувството, че съм една кранта WinkГърдите ми станаха повече от бомби Shocked
Но това са бели кахъри , другото да е наред Laughing
Успешно бременеене на всички Hug

# 106
  • София
Здравейте момичета,
Нали ви се похвалих, че не ми се гади много ooooh! е снощи се видях в чудо. По принцип си хапвам от всичко и то по-много, но снощи се изкуших от едно парченце суджук...и щях да полудея, по-гадно нещо не съм яла Sick е изплюх го де, но цяла вечер имах чувството, че във всяка храна има кимион...отврат и в кайсиите имаше Joy
Та по-този повод се сетих, че имаше някаква статия тук във форума, защо да се избягват колбасите по време на бременност - май заради консервантите, ама ще се поразровя  newsm78
Иначе едвам ще изтрая още няколко дни .....на преглед съм на 19.07 и вече нямам търпение Laughing

# 107
И аз не съм казала още на работа а искам защото на мен ми е втора бременност и този път ми личи по отрано и ми е трудничко да се прикривам.Другата седмица съм на лекар.Искам да чуя че всичко е на ред и да видим сърдечната дейност на бебо и тогава съм решила че ще кажа на работа.Искаше ми се да ходя на работа до край но имайки предвид че много ми се спи и постоянното гадене не знам дали ще издаржа.Пак че колежката ми е свястна и като и казах проявява разбиране.
Иначе и аз пия само фолиева киселина и наблягам на плодовете и салатите а то и без това нищо другоне ми се яде.
Преди изяждах по 2 шоколада и 2 вафли и нон стоп ми се ядеше сладко а сега да не чувам за шоколади. no

# 108
И на мен не ми се яде сладко засега, което е добре  Laughing

# 109
И аз не съм казала още на работа а искам защото на мен ми е втора бременност и този път ми личи по отрано и ми е трудничко да се прикривам.

Аз уведомих само шефката. На колегите все още не съм казала, но смятам да го направя, че да не ме гледат постоянно с любопитство като ходя често до тоалетна и като си похапвам по-често.

# 110
Аз имам чувство че слуховете много бързо се носят казала съм само на две колежки и на най-малкия ми шеф и вече усещам погледи и намеци
явно се е разчуло
затова искам да уведомя възможно най-бързо биг бос че да не разбере от друг
На мен също не ми се яде сладко но затов апък соленко не отказвам
не мис е яде кисело но умирам за люто ям люти чушки както никога досега
дано не ми стане нещо на стомаха

# 111
Моите  колеги в офиса всичките знаят ... Но не усещам по специално отношение, освен това, че настояват да опитам от всичко, което ядат  Joy Joy Joy
Шефката ми спря комадровките и сега тичам по задачи само в града, което е чудесно, защото лашкането по разбитите пътища не е много приятно изживяване особено когато ти се гади !

# 112
Joyaне се притеснявай, нищо няма да ти стане от лютите чушки.Разбира се само да имаш здрав стомах.С първата бременност хапвах по половин бурканче печени , люти чушлета/тогава беше зима и нямаше пресни/ и на бебо нищо не му стана Embarassed, сега също хрупам доста люти чушки Laughing
Аз по принцип не съм по сладкото и много рядко ми се преяжда.

# 113
А пиете ли кафе, момичета?

# 114
Ако не пия едно кафе сутрин не мога да почна деня - много ми е ниско кръвното.

# 115
  • София
Пийвам сутрин по едно, преди и после в работата пиех ама сега нещо не ми се пие.

# 116
Аз не пия кафе, но моето кръвно си е добре,че и понякога е малко високичко. За кафето има противоречиви мнения, но аз лично като за първо дете ще заложа на сигурно. Но ако сте с ниско кръвно, по кафе на ден мисля че не вреди. Вредно е високото кръвно, защото намалява преноса на хранителни вещества и кислород през плацентата до бебето. Мисля че това са имали предвид, като са забранили да се пие кафе по време на бременност.

# 117
  • София
Sky angel, като ни гледам лентичките, ние с теб май сме за една дата  Sunglasses
Аз август ще наминавам към Варна, като стане време може да ти пусна бележка да се видим ако си там.

# 118
  • София
Аз пиех кафе, но от няколко дни забелязах, че си зарязвам чашата след 1-2 глътки. Ходих на гости на една приятелка, тя ме почерпи с Инка с мляко и много ми хареса, и от понеделник това пия вместо кафе  Sunglasses
Мен също лекарката ми ме вика доста често. За последен път бях на преглед миналия понеделник, а утре отново ще ходя. Надявам се всичко да е наред  Praynig  защото в събота заминаваме на море и го очаквам с нетърпение.
Продължавам с дуфастона два пъти дневно и с фолиевата киселина. Мъчи ме ужасно акне по челото, толкова зле не съм била и в пубертета  ooooh! Не знам дали е от хормоните или от "здравословната" храна... Ям само препечени филии с кашкавал и принцеси със сирене и яйца като невиждала, все на тестено налитам...Сякаш ми се е издул леко корема, но ниско долу и колана на дънките вече ме подпира. Може би прекалено се вглеждам, но много ми се иска вече да ми личи коремчето  Simple Smile

# 119
А моя бъдещ шев ме отряза като разбра, че съм бремена. Не го обвинявам защото наистина се нуждае от човек, който да му върши работа, а ако има усложнения при мене няма да може да си наеме друг човек веднага. Пия фолиева и от време на време токоферол. Наблягам на плодове и зеленчуци. Яде ми се салам - закуска, но не смея суров Sick. На преглед ме вика на 26.07. И аз моля ако някой е ходил на вагинален преглед да сподели, че много ме е страх да ме бъркат докато съм бремена. А за кафето-пия си по едно на ден.

Общи условия

Активация на акаунт