Има си всичко от баща си и чичовците.

Ами това беше.
по принцип и мен не ми дреме за тоя рейтинг,Ма както всички виждаме е важен фактор при комшиите. Иначе за мен два сезона са предостатъчно за един сериал. За да има трети ( при нас,ще има нови гадини у Чукур)). Даже при други дизита и е достатъчно и един,ма пуста печалба....съсипват някой сериал- даже известни имена не моАт го спасят. Примери бол....
+ 1
От една страна ачик си избухна боклука. От друга някак си между другото мина загубата му. Нямаше особен драматизъм сякаш. То кой ли особено да тъжи за него? Освен БебЕ. Всички го имаха за свой и сякаш не съвсем. Някои снощи реваха, а на мене не ми се получи усещането за безвъзвратна загуба.
При напускането на Сена, Акшин, че и Улуч имаше прощално туитване от актьорите, а сега Ръза мълчи. 

Еха този сладур, сина на Гюлпери ли е(Бурак Дакак)? Мнооого добър, втори Ямач. Забравих да кажа Здравейте!
Още не съм изгледала епизода. Ядосах се заради Аличо и дойдох да ви чета. Гледам сериала от началото , с вас съм, но не съм от много приказливите по всички теми.
благодаря за новата тема!