Големите загадки

• 605 747
  • 10 263
  •   1
Отговори
# 10 200
При украинката си личи, че е наистина.

Обаче, гледах и двете и изявления на Ерика, то си личи просто, че това е актьорска игра и то лоша.

# 10 201
Жена му наистина звучи фалшиво. По- лошо впечатление прави,че я снимат до ковчега му никакво лично пространство. На нейно място бих се затворила известно време някъде да скърбя. Но както се казва всеки понася загуба по различен начин, може и на успокоителни да е.

# 10 202
Това все пак не е за темата със загадките. Има криминална тема, тя е по-подходяща.

# 10 203
Ами, за мен си е загадка, защото има нещо гнило. Някои казват, че още е жив, други че тя е част от организацията на смъртта му.

# 10 204
  • Мадрид / София
Криминалните случаи винаги са загадка, докато не им се открие извършителя и от там се разплита целия случай, обаче това не ги прави друго освен криминален случай.

# 10 205
Криминалните случаи винаги са загадка, докато не им се открие извършителя и от там се разплита целия случай, обаче това не ги прави друго освен криминален случай.
Колкото и да са интересни, те не са загадки. Има отделна тема точно за такива неща:
Криминални досиета
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122086.6540

Правилата на форума са да се пише по конкретната тема.

# 10 206
  • Мадрид / София
Колкото и да са интересни, те не са загадки. Има отделна тема точно за такива неща:
Криминални досиета
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122086.6540

Правилата на форума са да се пише по конкретната тема.
Diorela, хайде пак прочети какво съм написала. Когато се случи нещо криминално то Е загадка защото има много неизвестни (някои си остават с неизвестните). Но тъй като има тема специално за криминалните случаи е добре там да се пишат. Тази тема е с доста широк аспект и допуска такива отклонения, но за конкретния споменат случай всичко горе-долу е известно и не ѝ е мястото тук. Още повече, че по-скоро се набляга на конспирацията, която пък съвсем няма място тук.

# 10 207
  • Мадрид / София
Не претендирам да е загадка каквото ще споделя, но и не знам като какво да го определя.
Смятате ли, че публикувайки свои и на близките ти снимки в социалните мрежи, наблюдаващите ги могат да въздействат върху сниманите хора и да променят хода на живота им в зависимост с какво чувство гледаме дадения човек или домашен любимец? Казват, че сегашните снимки са много по-детайлни от колкото в миналото и наблюдаващия достига до по-дълбоки нива и съответно въздействие върху обекта.

# 10 208
  • София
Не претендирам да е загадка каквото ще споделя, но и не знам като какво да го определя.
Смятате ли, че публикувайки свои и на близките ти снимки в социалните мрежи, наблюдаващите ги могат да въздействат върху сниманите хора и да променят хода на живота им в зависимост с какво чувство гледаме дадения човек или домашен любимец? Казват, че сегашните снимки са много по-детайлни от колкото в миналото и наблюдаващия достига до по-дълбоки нива и съответно въздействие върху обекта.
Не. То и на живо не вярвам някой да може да въздейства.

# 10 209
И аз не вярвам. В такъв случай публичните личности щяха да са под постоянно въздействие.

# 10 210
  • Мадрид / София
И аз не вярвам. В такъв случай публичните личности щяха да са под постоянно въздействие.
И са. Само че положителното или отрицателното въздействие трябва да доминира за да може след време да се прояви съответно положителното или отрицателно въздействие.
Аз допускам, че е възможно.

# 10 211
# 10 212
То все едно да питате дали магиите действат или не.
Всеки ще ви каже различно. Аз знам, че магията действа, ако човека на когото правите магия вярва в магията и знае, че му правят магия.

# 10 213
Не е добре да публикувате, защото не е ясно как ще се пошзва в бъдеще снимковия материал. Алгоритмите за разпознаване са много добри вече.
Не че някой ше ви прави магии, но не се знае утре дали няма да искате да бъдете по-анонимни в интернет:))

# 10 214
Spensa, анониммност в Интернет не мисля, че може да има. Особено след като цифровизират и парите.

Общи условия

Активация на акаунт