АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 29 091
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Някой ще ходи ли на море? Много искам да отидем за 2-3 като ще стоя само под чадъра и ще влизам до коляно в морето. Просто самия мирис на море ми действа много отпускащо и не ми се иска да пропускам. Естесвено ще питам и лекаря ми, но ако някой мисли да ходи нека сподели
Дааа, и нямам търпение вече. Запазихме си 7 нощувки на Каваци, последната седмица на юни, като вече ще съм влезнала в 8 месец. Споделих с док, каза че щом се чувствам ок може, само да се пазя.

# 286
Морето напълно съм го изключила.
Трудно пътувам. От жегата се подувам. По корем не ми се показва. На чуждо място стомаха ми се разбива. Абсурд да си го причиня.

Някой ще ходи ли на море? Много искам да отидем за 2-3 като ще стоя само под чадъра и ще влизам до коляно в морето. Просто самия мирис на море ми действа много отпускащо и не ми се иска да пропускам. Естесвено ще питам и лекаря ми, но ако някой мисли да ходи нека сподели

# 287
И аз чувствам вече умора, излизам по 4,5 пъти че моето куче иска разходки няма как. Моят е на морето и ме вика  за седмица, две но на мен не ми се ходи.

# 288
Онзи ден ММ се прибира от работа, аз, капнала от умора, му обяснявам, че съм свършила много работа вкъщи. Той ме пита какво съм правила, аз започвам да изреждам и осъзнавам, че всъщност съм свършила точно 3 неща - прострях, измих чиниите и подредих малка част от секцията... Та и аз доста се изморявам. Това е и причината да пропусна морето - вчера не беше толкова горещо, но аз така се подух и изморих, че не, благодаря! Вчерашното цопване на глезените в студеното море беше много приятно и това ще ми е. Не мога да си представя да лежа на плажа, макар и под чадър, в тази жега!

# 289

Аз съм за втори път на морето имаме каравана и по принцип стоя тук по цяло лято, като това ще прескачам за по малко до към края на юни- нямам проблеми, пека се с цял бански и влизам във водата да плувам. Пътя ме притесняваше, но лекарката каза, че няма медицинска причина, поради която да не пътувам, само да спирам по-често за да се разтъпча. Ако всичко е окей , мисля да дойда поне още два пъти до морето, тук се чувствам прекрасно. Говори с лекаря и ако няма изрична забрана и ти се чувстваш добре отивай Simple Smile

# 290
  • Варна
Аз също вчера открих плажа и смятам да си ходя през лятото (от Варна съм). Задължително на шезлонг и под чадър с цял бански. Водата все още е студена, но сега е най-чиста и много се кефя

# 291
Еха браво на теб Simple Smile аз все още само се каня да сляза на плажа  но много се измарям на работа и не стигам до там Simple Smile предполагам сега е приятно , няма много народ

Аз също вчера открих плажа и смятам да си ходя през лятото (от Варна съм). Задължително на шезлонг и под чадър с цял бански. Водата все още е студена, но сега е най-чиста и много се кефя

# 292
Здравейте момичета!
След като двамата доктори казаха, че всичко е наред с ММ запазихме няколко дни в Гърция. Днес сме в Сандански за да съкратим пътя и утре тръгваме нататък. Мисля да седя под чадъра, ще мажа само лицето със слънцезащитен крем (докторката каза да я избягвам по принц) и ако водата ми харесва ще си влизам. Предупредиха ме само да не пия тяхната вода от чешмата, съответно и фреш.
Както бях много щастлива и спокойна - на 29.5 бях на много обстоен преглед и всичко беше идеално, от 2 дни се събуждам с много силна и постоянна болка на 4 пръста надясно и над пъпа, като много силно ударено и натъртено отвътре. Та след като днес от 5 сутринта до към 8 не мина, отидох в Щерев. Минах за 1ви път на тонове. Дежурният лекар каза че всичко изглежда нормално на тях, но има лека чувствителност (не контракции), опипа с ръце корема. И после ме гледа с метален спекулум, беше адски неприятно и почти болезнено, след това с пръсти, после с вагинален ехокардиограф, после и с коремен. Каза, че всичко е наред, няма разкритие и шийката е добре и най - вероятно болката е от позата на бебето, но каза в 34 г.с да ми се вземе секрет. Успокоих се, но все пак на някоя да са и правили подобен преглед? Беше ме страх да не предизвика раждане (каза, че няма да стане) а и не разбрах, какво точно гледа, че като каза, че малката е добре и аз изключих.
До сега ме гледат само с коремен и уж там се вижда всичко? В 30гс съм, и сега ме е страх на всяко помръдване, а и леко ме пробожда от двете страни. Извинявам се за дългия пост.

# 293
Geri69900  за да се види дали има родова дейност , разкритие или друг проблем е необходим вагинален преглед. Няма ка да навреди на бебо или да предизвиа раждане спокойно. По-добре вагинален преглед пред пропуснат симптом  Simple Smile (тази лекция е от майка ми и кръстницата ми акушерка и гинеколог ) щом всичко е наред не се трвожи Heart

# 294
  • Пловдив
Точно днес запазихме за 2 вечери в Созопол , трудно мога да мина без моренце. АГ каза,че на този етап всичко ми е наред и не би трябвало да имам проблеми.
Иначе за умората - и аз съм така - сготвих,изпрах и измих пода...и сега реанимирам. Пък да не говоря за жегата -съсипвам се... направо едва дишам на моменти.

# 295
И мен миналата седмица ме прегледаха долу, но без спекулум и ехограф - на ръка. Беше доста неприятно, тя и натиска... Не попитах, но нямаше да го прави ако има някакъв риск да предизвика каквото и да било, така че спокойно! Може би е нужно малко време сега да мине, но не мисля, че имаш повод за притеснение! Simple Smile

# 296
  • София
Ние от вчера.сме в Гърция, ще останем една седмица. В 32 г.с съм, пътуването не ми беше.супер комфортно, като цяло не ми е най-хубавото море в.живота, но нямаше как да лишим децата от море това лято, та хванахме един от последните моменти.

# 297
Ние, ако всичко е наред ще отидем на 21 юни и ще постоим до 5 юли. Малко преди да съм в девети месец.

# 298
И аз се наъочих да ходя на плаж днес, дори се пъхнах в новия бански, който си взех на есен с идеята да отслабна 😃 но уви, беше облачно и се задоволих с разходка покрай морето.
За умората - само ще кажа, че от сутринта се опитвам да сменя чаршафите в спалнята и да сгъна две перални. Остана само плика ... каталясах !

# 299
  • Бургас
Момичета, да ви попитам....
Някоя от вас приема ли хапчета за нисък хемоглобин и как се чувствате?
Аз пия Ферофолгамма и буквално се чувствам като парцал..... май изобщо не ми понасят... На 11 съм при АГ, и дано да ги сменим, а на моя глава не ми се рискува май да и спра...
Офф Sad((((.....

Общи условия

Активация на акаунт