Отговори
# 315
Имам косопад, при мен е на хормонална основа. Пада по много, после расте. Но напоследък повече пада. Възраста си оказва влияние.

# 316
Имам силен косопад заради употребата на имуносупресора имуран.
Първоначално успявах да го овладея с витамините top levure, но вече не мога да се справя.
Освен това имам недостиг на витамин Д, магнезий,калций,витамини от група В, К, страдам от анемия в резултат от лечението на тежки автоимунни заболявания със стероиди и имуносупресори.

Как да спра косопада, или поне да го намаля? Лекуващият ме гастроентеролог казва, че трябва да съм готова да жертвам косата и да нося перука. Имам го предвид, но все пак предпочитам да се справя с проблема и да запазя своята коса. Ревматологът ми не знае какво да ми препоръча за проблемите с витамин Д и магнезий, които са резултат от заболяването, което той лекува. Какво може да ми помогне?

# 317
Имам косопад почти целогодишно, а пролет и есен по-засилен. Третирам скалпа с ампули и шампоани , защото таблетките не ми влияят добре на стомаха.
За съжаление имам и чувствителен скалп, някои лосиони и шампоани против косопад са доста агресивни и го дразнят. Бих се радвала да пробвам продуктите, за да определя дали ми понасят и помагат.

# 318
След раждането на първото ми дете имах много силен косопад - цели снопчета. Не помня да съм правила нещо специално, отмина. През есента също имам сезонен косопад. Ако спечеля, бих подарила продуктите на позната дама, която има нужда.

# 319
Имала съм косопад при смяна на сезоните,пролетта и есента, а сега след бременността ми е нещо страшно

# 320
Да, имала съм косопад. Беше свързан с хормонални проблеми и другия път по време на кърмене.

# 321
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той?
Когато съм по-стресирана в ежедневието, това рефлектира и върху състоянието на косата - косопад, сухота и липса на блясък.

# 322
Имам сезонен косопад,подпомагам си с витамини и ампули.

# 323
Здравейте,  аз също имам съмнения за розацея. Често когато съм притеснена, напрегната или изнервена, зоната на деколтето ми пламва. Може ли да ми препоръчате добър дерматолог в гр. Варна.

# 324
Забелязала съм, че получавам косопад при смяна на сезоните- най-често през есента.

# 325
Винаги есента косата ми пада, а към Декември косопада спира. Сега очаквам бебе през Декември, така че очаквам косопада да се усили след раждането.

# 326
През преходните сезони страдам от косопад. Тогава ползвам маски, серуми, масла за засилване.

# 327
По време на бременност нямах никакви проблеми с  косата, косата ми тогава беше най-хубава. Но месец след раждането косопада беше страшен, имаше дни в които ме беше страх да се среша. За щастие проблеме не продължи много дълго и косата ми пак се възстанови. Сега от време на време наблюдавам засилване на косопада, когато съм под стрес, но мисля, че е нещо нормално.

# 328
От десетина дни косата ми доста пада. Надявам се да е от смяната на сезоните.

# 329
забелязала съм, че при мен загубата се увеличава през зимата, но не съм съвсем сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт