Отговори
# 240
Имах косопад след раждането, който още овладявам и ме е страх да спре да ползвам шампоана си против косопад.
Въпроса ми е мога ли да ползвам шампоан против косопад постоянно, за да съм спокойна, че няма пак да се прояви?

# 241
Здравейте,
има ли проблем да се използват продуктите превантивно ако няма наличие на забележим косопад? Засилват ли растежа на косата и влияят ли му ако няма проблем ?

# 242
  • на последния етаж
Да, имала съм косопад, който се появи след ражданията на децата ми.

# 243
  • софия
Появява се засилен косопад при смяна на сезоните. Започвам да се мия със специализиран шампоан, но се чудя дали няма продукт, който да осигурява постоянен баланс и да не позволява влияние на сезона върху косопада.

# 244
Здравейте! Родих преди 3 месеца и половина. По време на бременноста косата ми беше в много добро състояние - растеше бързо, лъскава, без заплитания и буквално с по 1/2 паднали косъма и то само след миене! Принципно преди да забременея никога съм нямала “завидна” коса та много се радвах на ефекта, който явно е бил благодарение на хормоните. Сега обаче от около 1 месец започна да пада, да се накъсва и заплита, което от своя страна направи ежедневната поддръжка мъка! Надявам се, че ще е временно, така ли е? Също, ако отоблема е на хормонална основа (явно при мен е така) има ли нужда от нещо специфично или просто да изчакам тялото да се регулира? Ще се радвам да прочета отговора ви, поздрави!

# 245
Косата ми пада усилено през есента-  всяка година. Косата ми е дълга, скъсих я с 10 см и понамаля.

# 246
Да, имам и то доста сериозен. Купих си два шампоана против косопад, но няма особен ефект.
Бих искала да попитам преди пролетта и есента какво трябва да се прави за да се избегне косопадът?

# 247
  • Перник
Есенния сезон засилва косопада и при мен се усеща осезаемо вече. Много силен косопад имах след раждането и на двете си деца. Стигнах чак до моменти на плешиви петна.

# 248
  • Видин
Да имам, но така и не се справям с него

# 249
При смяна на сезоните имам косопад.

# 250
Засилен косопад имах след като родих.

# 251
  • На морето!
Моят въпрос е в какви граници косопадът се счита за нормален и кога е необходимо да се вземат мерки. Също така бих искала да знам доколко бихме могли да повлияем с козметика и външно третиране на скалпа и косата, без допълнителни медикаменти и хранителни добавки.

# 252
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той? Имала съм косопад по време на бременността! Също така от време на време спазвам режим на хранене, който разделя храните на определени групи, тогава също забелязвам, че се появява косопад!

# 253
Имала съм и продължавам да имам косопад. През пролетта и есента се засилва, но има периоди в които нямам. При мен причините за него са: поликистозни яйчници и желязодефицитна анемия.
След като родих децата си скалпа ми стана мазен, а върховете на косата са сухи. Има ли продукт, с който може да се премахне този проблем?

# 254
  • София
В момента имам доста засилен косопад. Отдавам го на смяната на сезоните, но може би има и друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт