Отговори
# 285
Имала съм и все още имам, предизвикан от Хашимотото. Ще се радвам да открия комплексна грижа, която да го въведе в нормални граници. Интересува ме дали продуктите Ви са подходящи за такъв вид косопад?

# 286
  • Велико Търново
Да, имах силен косопад след раждането. Отделно и при смяната на сезоните имам, но не толкова силен.

# 287
  • София
Имам косопад и не знам от какво е предизвикан, защото все още не съм се консултирала. Предполагам, че е поради смяна на сезони, хормонални влияния или сух скалп и се опитвам да подхранвам косата, за да видя дали ще се повлияе, преди да ходя на преглед.

# 288
Здравейте д-р Дренски, искам да попитам, дали продуктите Novophane са подходящи за косопад при СПКЯ?

# 289
Имам косопад в момента. Не знам от какво  е причинен, но ползвам козметика за спирането му- спрейове и ампули с алое вера, жен шен и др. съставки.

# 290
  • Велико Търново
Косопад ми се струва, че постоянно имам. Не зная каква е причината. Но обилен косопад, като че ли имах по време на кърмене.

# 291
  • sofia
За моя радост в момента нямам косопад, но често ми се случва когато се къпя да видя, че доста от косата ми пада. Бих искала да подкрепя косата си и това да не се случва, бих ли могла да ползвам нещо от вашите продукти за да нямам косопад, а не да спра вече появилия се?

# 292
  • Лясковец
В момента имам страшен косопад,появи се след около 3 месеца след раждане и вече трети месец пада ужасно много,пия лекарства за хормоните,пробвах маски,ампули,шампоани ,но без ефект.

# 293
Имам косопад , но не съм сигурна дали е сезонен или на хормонална основа.Предстои ми посещение при дерматолог и се надявам да изясня причината.

# 294
Аз всяка есен имам косопад. Сега пак започна от скоро.

# 295
  • Велико Търново
Имам косопад, който свързвам с това, че имам Хашимото. За съжаление не му обръщам особено внимание, може би е време да започна да вземам нещо против него

# 296
Имала съм косопад и продължавам да имам. По кое мнение е в следствие на бременността и след това кърменето .. надявам се да се нормализират в даден момент нещата,защото е много неприятно .

# 297
Имам сериозен косопад, но засега не предприемам мерки.  Embarassed Мисля да си купя подходящ шампоан и вероятно витамини.

# 298
От 2 месеца, че и повече се боря с косопад.
От февруари месец съм на нисковъглехидратно хранене и може би това е предизвикало косопада, но от доста време си хапвам и въглехидрати, купих си и витамини, вече 1 месец ги пия и може би ефекта е минимален.
Винаги съм имала проблемна коса, особено есента много ми капе, но тази година започна по-рано.
По време на двете ми бременности имах страхотна коса - плътна и некапеща, жалко че беше временно.
Моята коса генетично си е слаба и рядка и точно затова ми е голяма мъка този косопад, все разхвърчана. Не използвам сешоари и преси.
Продуктите на Новофан съм ги заглеждала, предлагали са ми ги по аптеките, но така и не съм ги пробвала.
Ето една чудесна възможност за това Simple Smile

# 299
От няколко години имам страхотен косопад. Всякакви шампоани, балсами и маски изпробвах и не спира. Витамини, минерали също взимах, но резултат няма. Направо останах с два косъма на главата. Какво бихте ми препоръчали да направя

Общи условия

Активация на акаунт