Отговори
# 375
  • София
Да, имах косопад - миналата година поради прекалено бързо отслабване. Оправи се след като възстанових нормален хранителен режим и добавих хранителни добавки и витамини срещу косопад.

# 376
В края на лятото през последните години ми се появява косопад, започвам да приемам хранителни добавки и да използвам шампоан и ампули против косопад.

# 377
Да, при смяна на сезоните имам по-обилен косопад. При силен стрес ми се появи и гнездовиден косопад. Ефикасни ли са тези продукти и в такъв случай. Може ли да се ползват като превенция.

# 378
  • София
От бременността косата ми много пострада, почти през цялата бременност - силен косопад. Още се боря с него. В момента използвам един продукт за втриване в корена.  Взимам витамини за коса, кожа и нокти, но не виждам голям ефект засега.

# 379
След диета ми се появи косопад

# 380
С Хашимото съм от години и лека анемия, затова гледам с подозрение всеки паднал косъм. Мисля да преброя космите в един ден под или над 100 са. На пръв поглед изглежда, че ми пада доста коса и искам да взема някакви мерки.

# 381
Имам косопад и в момента. Надявам се, че е от смяната на сезоните, но ако не е ще трябва да търся друга причина.

# 382
  • Пловдив
При смяната на сезоните при мен се появява косопад.Наблягам на витамини за коса и посещавам ежеседмично фризьрката ми за подхранващи терапии.

# 383
Когато се сменят сезоните имам силен косопад.Правя на косата си домашни маски приготвени от мен!

# 384
При смяна на сезоните, имам обилен косопад

# 385
  • Пазарджик
Да,имала съм косопад.След като родих получих много интензивен косопад,заради хормоните.Сега се случва при смяна на сезоните.

# 386
При поява, използвам шампоан против косопад

# 387
Имам страшен косопад който все още не съм овладяла.

# 388
  • София
До сега не съм страдала от косопад но след втората бременност косата ми започна да пада доста осезаемо. Надявам се да е временно и всичко да се нормализира. Но ако продължи, ще потърся специализирана козметика.

# 389
Има косопад след трите си бременности, които овладях с подстригване. При смяната на сезоните имам по-малък такъв, но в момента косата ми е доста дълга, не искам да я режа и ръся косми навсякъде.

Не знам има ли смисъл сезонния косопад да се третира с нещо или е по-добре да се остави косата сама да се нагоди към смяната на температурите? Ако не му се обърне внимание може ли проблема да се задълбочи или симптомите на истински притеснителния косопад са други?

Общи условия

Активация на акаунт