Отговори
# 555
  • София
Косопада започна след като родих. Ползвам главно маски и лосиони за коса, но ефекта не е максимален.

Понякога се налага и прием на добавки през устата!

# 556
В момента имам страхотен косопад, причината е силния стрес през ,който преминах това лято..Confused

# 557
Имам силен косопад от две години насам. Мисля, че се дължи на стрес, но и един от хормоните не е в граници. Съвет?

# 558
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той?

Да, имала съм косопад и в момента съм с такъв, заради смяната на сезоните - тогава е най-осезаем косопада. При дълго спазване на диета, също се случва да се засилва косопада, най-верояно поради загуба на витамини.

# 559
Винаги съм имала косопад при смяна на сезоните. Миналата година получих силен косопад след бременност, който успях да овладея, но от месец отново получих.

# 560
  • España (Плевен)
Косопад имам от 8 години. Засилва се през есента и пролетта. Проблема ми е, че косъмът забравя да расте и вече започва да прозира.
Третирах косата с маски, етерични масла и какво ли още... Пия витамини за коса.

# 561
Имам в момента в резултат на кърменето :/

# 562
Имам косопад и според доктора ми е предизвикан от стреса

# 563
В момента имам косопад, надявам се да отшуми сам. Може да се дължи на Хашимото, с което се "сдобих" наскоро.

# 564
Имам косопад есента и пролетта, преди беше по цели кичури, но за сега е понамалял като количество.

# 565
Косопад имах няколко месеца след раждането, дотолкова, че ми поникна носа коса отпред.

# 566
Имам сезонен косопад - пролет и есен, както и няколко месеца след бременностите.

# 567
  • Варна

Случва се тип сезонен косопад. Не го отдавам на друго.

# 568
  • София
Имам силен косопад от две години насам. Мисля, че се дължи на стрес, но и един от хормоните не е в граници. Съвет?
Консултация с ендокринолог!

# 569
Постоянно съм със силен косопад, според мен.
И не знам причините за това...

Общи условия

Активация на акаунт