Отговори
# 540
  • София
Постоянно имам косопад ,сега през есента се засилва.Пия добавки и правя маски ,но няма резултат .

Изберете правилните и ще има резултат!

# 541
  • София
Еукапил ампули подходящи ли са и за нанасяне върху оредяващи вежди?

Да, ще засилят растежа на нови косъмчета!
Проблемът е, че трябва да се ползват всеки ден (малко е досадно) и първите резултати са видими след няколко месеца.
На колко сте години?
38 години.
Досадата ще я преглътна, търся резултат. Имам проблем само с крайчето на едната вежда. При една елементарна козметична процедура бяха изскубнати косъмчета по погрешка и сега не искат да растат. А може "при това" да не е "поради това", не мога да преценя като неспециалист. С Хашимото съм, ниско желязо и особено нисък феритин, предстоят ми изследвания, за да проверя как стоят нещата към момента предвид мерките, които взимам.

Ясно! Става въпрос за малък брой космени фоликули, които трябва да бъдат стимулирани. Eucapil ампули са ефективни до 7-8 години от "заспиването" на фоликулите. Не виждам причина защо да няма ефект при Вас.

# 542
Използвам специален шампоан против косопад

# 543
  • София
Имала съм сезонен косопад,много е неприятно.Приемала съм витамини и мих косата с шампоан против косопад.

# 544
  • Враца
В момента забелязвам изсушаване и оредяване на косата.
Опитвам се да коригирам с етерични масла и маски.

# 545
След втората ми бременност започна силен косопад, посещавала съм ендокринолог и дерматолог, проблемът така и не се откри. Приемах различни хранителни добавки, използвах специални шампоани и лосиони за косопад, но проблемът продължава като на моменти косопадът спира и след около месец-два се възобновява. Напоследък забелязвам и лющеш се скалп и сърбеж.

# 546
Имала съм косопад-точно при смяната на сезоните,пролетта и есента, в момента също имам сериозен косопад, дано отмине по-бързо.

# 547
Косопада започна след като родих. Ползвам главно маски и лосиони за коса, но ефекта не е максимален.

# 548
  • Пловдив
Родих януари месец и от тогава не  мога да се справя с косопада. Опитах всичко. Преди раждането косата ми беше много гъста и здрава. Сега е направо ужас.

# 549
След два породени деца и нон стоп кърмене в периода косопада е в пълна сила. Ужасно е, в началото ме беше страх да се среща. Искам да попитам козметиката подходяща ли е за кърмещи мами?

# 550
За съжаление през последните 7 години имам по веднъж-два пъти годишно косопад. Причина не мога да открия. Изморих се и да търся.
Към момента имам косопад , който продължава вече трети месец, въпреки че третирам проблема и вътрешно и външно. И неща, които преди са ми помагали, сега не действат. По дължините косата стана доста рехава, отстрани на слепоочията също има липса на доста коса.
Не съм пробвала досега продуктите Novophane на компания ACM и с голяма надежда бих опитала и тях.

# 551
  • София
След втората ми бременност започна силен косопад, посещавала съм ендокринолог и дерматолог, проблемът така и не се откри. Приемах различни хранителни добавки, използвах специални шампоани и лосиони за косопад, но проблемът продължава като на моменти косопадът спира и след около месец-два се възобновява. Напоследък забелязвам и лющеш се скалп и сърбеж.

Най-вероятно имате себореен дерматит!
Sedacalm шампоан е добър вариант за лечението му (https://acm.bg/sedacalm.html).
След успокояване на дерматита може да се насочите към продуктите от серията Novophane ( https://acm.bg/novophane-caps.html)
Поздрави!

# 552
  • София
За съжаление през последните 7 години имам по веднъж-два пъти годишно косопад. Причина не мога да открия. Изморих се и да търся.
Към момента имам косопад , който продължава вече трети месец, въпреки че третирам проблема и вътрешно и външно. И неща, които преди са ми помагали, сега не действат. По дължините косата стана доста рехава, отстрани на слепоочията също има липса на доста коса.
Не съм пробвала досега продуктите Novophane на компания ACM и с голяма надежда бих опитала и тях.

Не виждам какво ще Ви спре да ги опитате!

За поникване на коса най-добри са ампулите Eucapil (https://evromedbg.com/?product=eucapil). Има подробно описание, което може да прочетете!

Поздрави!

# 553
  • София
След два породени деца и нон стоп кърмене в периода косопада е в пълна сила. Ужасно е, в началото ме беше страх да се среща. Искам да попитам козметиката подходяща ли е за кърмещи мами?

Да, разбира се!
Започнете с Novophane лосион и енергизиращ шампоан! След месец ( ако не сте доволна от резултата) може да добавите и капсулите.

# 554
  • София
Родих януари месец и от тогава не  мога да се справя с косопада. Опитах всичко. Преди раждането косата ми беше много гъста и здрава. Сега е направо ужас.

Опитала ли сте серията Novophane и ампулите Eucapil?

Общи условия

Активация на акаунт