Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 376
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Ама как ще я скриваш тази красота!
Много добре се е получило.

# 436
Агентче, падам и умирам – страхотна колекция грижа! И пред теб да тичам не мога те настигна по продукти. Simple Smile

Благодаря, parusheva, за линка към темата за азиатската козметика. Ще я чета довечера.

За бюджетните продукти – аз като отявлена скръндза и човек, който се занимава с маркетинг, брандове, съм съвсем на ти с триковете и цените на марките, та убийте ме с камъни, но 100 лв. за дуо сенки или палитра, руж, хайлайтър няма да дам посмъртно, ако ще и от Луната да ми ги направят. Та при мен се избира дълго и се дават пари само за избраното. Също не виждам особена разлика в качеството на дрогерийни и така наречените висок клас продукти. Само за бялата козметика – там има осезаема разлика в качеството на съставките, но там пък и ако не ти пасне на кожата, страшно става. И язък.

Тайга, ти с тези огромни драматични очи, каквото и да сложиш, все си екстра.

(дописвам) Ниа, екзотико наша, теб съм те изпуснала с днешния грим, но знам, че си била чудна! На твоето лице така добре ляга грим, че да му се доиска на човек веднага да се понагримира. Аз, ако сложа толкова продукти и с такъв интензитет и заприличвам на кабаретна актриса – хаос и забава. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 20:49 от Базила

# 437
Тайга, прекрасна си!!!

Агент, направо ме разби! Аз хубаво трупам декоративна, но грижата ти е ❤❤❤. Ти хареса ли boscia за почистване?

# 438
Тайга, чудесен грим!

Агент, страхотна колекция. Успяваш ли да ги изразходиш продуктите преди да им мине срокът на годност? Аз едва успявам, а моята колекция бяла козметика е колкото единият ти рафт.

# 439
Агент, браво! Heart Eyes
Заедно сме в тази игра и рафтовете. Hug
Аз обаче не ги слагам нарочно на едно място, щото се плаша. И еднакви неща имам бол. Почти чисто еднакви.

# 440
Агент, чудесна колекция! Смятах, че се увличам, но ти ме успокои. Grinning И аз си мисля, че няма да мога да ги изразходя в срок иначе. Голямо количество подарявам точно заради това. Някой път си поръчвам нещо, което ми е хванало окото и решавам да не го отварям за известно време, амаааа..за твърде кратко успявам. И сега съм решила два отворени продукта от един тип може, повече не. Примерно две есенции, два тонера и т.н. Не че успявам да се придържам, ама такава ми е идеята. Joy

# 441
Ниа, гримът ти отново е безупречен и изглеждаш прекрасно с него! Останалите пак съм ги изпуснала.
Относно купуването на сходни продукти - аз съм супер зле в това отношение.... Случвало ми се е повече от веднъж да си купя не сходен, а абсолютно същия, какъвто вече имам... Най-често при червилата го правя. Последният път беше  руж и то този, който ползвам най-често Joy На светлината в магазина все ми изглеждат различно, пък номера на моите рядко помня...
Агент, твоята колекция еее..... Heart Eyes Имам още много да пазарувам.

# 442
Дами, днес влязох в ДМ за лак за коса 😂 и видях 2 ружа на Лореал- диня и праскова.  Някой с отзиви?

Light Beam, много си мила!

# 443
  • Варна
Тествала съм ги на ръка, хубави ми се сториха. Те са миналогодишни и отзивите тогава бяха добри. Май имат и плодови аромати.
Аз пък загледах тази палитра

# 444
Agent, wooooow!!!Шапка ти свалям! Прекрасна колекция,изумителна направо, имаш моите адмирации Simple Smile
Ния, въобще не си прекалила, много красив грим! Heart Eyes

# 445
  • някъде под слънцето...
Aгент за момент помислих, че съм в козметичен магазин Heart

# 446
  • София
И преди съм писала, че всички червила да ми почти еднакви като цвят. Може би защото имам добре изразени устни и не смея да слагам по-контрастни цветове, за да не изпъкват много.

# 447
За червилата си мисля, че едно е по-розово, друго оранжево, трето по-пепелно, ама май само аз си ги различавам Joy... с няколко малки изключения в боровинков цвят и слива, които околните винаги отбелязват, когато сложа.

# 448
И преди съм писала, че всички червила да ми почти еднакви като цвят. Може би защото имам добре изразени устни и не смея да слагам по-контрастни цветове, за да не изпъкват много.
Матирай с ФДТ отдолу, моите са такива. Тук ме светнаха за трика, само там не се китосвах, но работи.

# 449
Днес светлината ми е кофти, но съм с розовичкавите неща от Сънсет на Наташа- липсваше ми тази палитра, определено ми е любимата. Пак с нищо не съм си съчетала грима, освен с парфюма Simple Smile.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 19:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт