Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 367
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Лично за мен - този ти отива най-много до сега и някак най се вижда на отворени очи.
Иначе - ясно - отново страхотно майсторство!

# 451
Потвърждавам мнението на Лучия – на мен също с този грим най-много ми харесваш, Nia. Очите изпъкват и се подчертава топлия им цвят. Flowers Sunflower

# 452
Благодаря! С отворени очи май при всичко изглежда еднакво при мен 😂. Ружът ми е мега добър днес, но пусто не се вижда на тази светлина. Ще прибвам да го щракна някъде след работа. Хубав ден, гримиралки!

# 453
  • Варна
Да, най-добрият ти грим до момента!

# 454
Ния, и на мен много ми харесва този грим. Бих ти дала един съвет - пробвай да сложиш блестящата сянка една идея по-нагоре към сгъвката (като half cut crease), за да може да се вижда и при отворен клепач. Срамота е да стои скрита тази красота.

# 455
Изпуснах Тайга, а ми беше любопитна нейната комбинация Sad
NiaV, много красив грим. Много!

# 456
Страхотна си! Heart Eyes

# 457
Е супер мили сте- благодаря!
Качих сянката даже над сгъвката, кътнах си крийса даже с коректор, но такива са ми очетата. Ще пробвам и по-нагоре как стои. Благодаря Есмералда!

Някой има ли отзиви от Неоните на Худа? Сега помолих да ми заделят една зелена, но дали не сбърках?

# 458
Нияяяяя, пу пу. Прекрасница! И на мен много ми харесваш с този грим. Давам и аз един глас за блестящите сенки една идея нагоре. Но ти си толкова хубава, че и така ми харесва!
Момичета, аз съм си докарала ларингит. Втори ден нямам никакъв глас и пия една чанта с лекарства, защото отказах инжекции.. Confused Днес се облякох по-спортно за работа с идеята за без грим изобщо(нали съм болна), амааа реших да пробвам един ББ крем мостра, която получих с поръчка наскоро, после си викам, ся така постно само с крем...малко подчертах вежди, телесни сенки и спирала. Бива. И викам чакай малко бронзър в сгъвката на окото. И като почнах, на очите, омазах цялото лице, после с друг бронзър отгоре на скулите, блестящ. После кафеви сенки във външния край на очите... Абе.. почти без грим съм. Joy Joy Joy
Пак ще пробвам да се снимам и ще си редактирам поста със снимка ако не изляза зомби като вчера.

# 459
Някой има ли отзиви от Неоните на Худа? Сега помолих да ми заделят една зелена, но дали не сбърках?
Аз искам жълтата, но все още не съм ги видяла наживо.
Сега ще отида да видя круизната колекция на Шанел, дано не "освиня" там.

# 460

Гледай ревюто на Тати в YouTube. Не изглежда много добра неоновата зелена палитра. Но другите две са супер.

# 461
Аз гледах клипа на Уейн Гос. Зелената неонова не изглежда добре. Най-хубавите цветове не правят абсолютно нищо, въобще не се виждат даже, а другите нито са зелени, нито невиждани цветове. Цикламено-червената ми хареса.
Круизната колекция на Шанел е убийствено скучна.

# 462
Не знам как съм я изпуснала Тати, сега ще я погледна- благодаря!
Ice и аз и детето сме ларингитни. Има някакъв бъг, бързо оздравяване!

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 13:07 от Анонимен

# 463
Круизната колекция на Шанел е убийствено скучна.
Леле, направо ме разплака от грозота и безсмислие. Само двата лилави лака стават, но и те не са нищо невиждано.
А сенките в бурканчета са... Sick
Ако беше на Есенс да им простя, но Шанел?!

# 464
Когато Densi спомена Есенс, се подсетих да ви похваля тези единички - супер метални, страхотен пигмент, по-добри са от доста от high-end сенки, които съм ползвала. А нямат и 7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт