Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде под слънцето...
Само красоти виждам.Българката е много красива жена Heart
  Да попитам  от седмица наблюдавам странно явление.
Миглите ми са се бъгнали и не харесват спирала.Каквото и да сложа стои откровено зле.
Видях се в чудо.
Дори и любимите ми спирали правят миглите ми трагедия , стоят опърпани и издържат само няколко часа.
Днес отворих една нова Ив сен Лоран изрони се....Никога преди не ми се в случвало.
Някакви идеи как да се соравя

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 21:53 от sl

# 556
На мен самата спирала ми изглежда суха. Пробва ли да сложиш 2-3 капки вода/капки за очи в нея?

# 557
  • някъде под слънцето...
Съвсем нова е.На миглите на дъщеря ми са ок.Определвно не да сухи.
Същия дефвкт получих от нова Шисейдо.Понеже до свга не дъм имала тяхна спирала реших , че е  от спиралата
Но после отворих и лобимата ми на Ив Сен Лоеан.и пак същото Нова означава току що отворена.

# 558
  • Бургас
Дали ако се добави вода няма да се развали спиралата.

# 559
Аз добавям вода в спиралите като почнат да изсъхват и обикновено изкарват още месец, че и повече. Някои дори стават по-хубави.

# 560
По принцип е по-добре при изсъхнала спирала да се добавят овлажняващи капки, защото водата невинаги е особено честа или пък е бъкана с химикали. Но и тя върши работа, няма да развали спиралата. Аз съм имала и чисто нови, които са били сухички при отваряне и с този трик се оправят. Жалко, че при теб това не върши работа, sl.

# 561
  • Варна
sl, за първи път ли ти се случва? На мен на около три месеца миглите ми се бъгват - неравномерни дължини, кофти подредба, всяка спирала стои зле и заради това, че имам по-къси участъци, прави онези ужасни топченца в края. Общо-взето нищо не ми помага, освен да изчакам периодът да отмине и пак да се сдобия с хубави мигли. Някакъв стимулант ползваш ли?

# 562
Моите също не щат спирала, но се слепват. Пробвах със сетинг спрей преди спиралата и стана- пробва ли дали не в от някоя пудра или база/сенки, които нанасяш преди спиралата?

Sivi, каква ти е кожата? Аз за всякакви сватби, събития, летни изяви с ...не се смейте...народните ми танци слагам или YSL all hours- естествен сатенен финиш, покрива всичко, но е незабележим, или Laura Mercier flawless fusion. Кълна се в тях.

Light Beam, с този ‘професионализъм’ ще те черпя, носът ми е вирнат до краен предел, докато готвя детето за сън по анцуг и безгримна.

# 563
  • някъде под слънцето...
Преди време, когато ползвах Ревиталаш се бъгваха през известно време.
Сменях различни  и сега съм с Бонилаш .
Ползвам  и неща на  Витри  , масла , но  не ми се беше получавалп да ми се ронят две  различни нови спирли по един  о същи начин.
Явно е от ЕГНто

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 22:44 от sl

# 564
ЕГНто афектира доста неща, но не бях чувала за миглите. Плюс това ти май не си с толкова внушително ЕГН. Имам същите наблюдения за Ревиталаш, вече предпочитам Нанолаш, а и действа по-добре на миглите ми.

# 565
Sl, не е по темата,но видя ли ефект от Ревиталаш? От доста време му се чудя

# 566
  • някъде под слънцето...
Преди десетина години с него си оправих миглите.  Поради здравословен проблем имах частично окапване .След няколко години  упорито  мазане с всевъзможни продукти , които имаха променлив успех Ревиталаш направи миглите ми красиви .  После го реформулираха и вече не бях толкова доволна.През изминалите години редовно ползвам серуми за мигли и се старя да ги поддържам  в добра форма...Но.  сега съм в шах.
Такова нещо никога не ми се беше случвало, а съм ползвала какви ли не спирали...осбено в студенстските си години.

# 567
Sl, случайно да си сменяла напоследък климатични условия, рутина- в какъвто и да било аспект?

За тези като мен, които влизат по един път на ден във форума, тази тема се превръща в безполезна, защото коментираните снимки са вече изтрити...

И за мен темата придобива леко неадекватен привкус поради същата причина.

Хмммм? А в какъв вид темата ви е най-полезна?

Офисно?
https://www.instagram.com/p/Bgo4fPqnHXG/

Хареса ми:
https://www.youtube.com/watch?v=9mB8IyZq0J0

Вчера правих това:
https://www.pinterest.com/pin/349240146100894759/

Ако трябва да бъда напълно искрена, именно подобни предложения за мен са най- полезни и практични.

# 568
Sl, ЕГН-то със сигурност влияе на миглите. До 34-35 имах много дълги мигли, гъсти като четка. След 40 са наполовина почти, но пак не мога да се оплача от тях без особени грижи. Забелязала съм, че се чупят и стават "рошави"  от по-агресивни измиващи продукти за лице и при ежедневна употреба на спирали, които правят миглите твърди и лъскави като пластмаса - герленските и диорските, например. За 2-3 седмици такива поражения се оправят сами. Друг вариант е да си вкарала околоочна грижа, която прави някаква реакция със спиралите.

# 569
Темата ми е интересна и въобще всичко, свързано с грим. Нямам нищо против да се качват снимки и да се коментират, но ги оставяйте повече време, ако е възможно. Ето аз например от 12ч на обяд влизам чак сега - в 12 през нощта. Не мога да се включа с коментар и трябва да прескоча 5-6 поста, в които се коментира вече изтрита снимка.

Общи условия

Активация на акаунт