Бял списък на хотели в страната - Тема 4

• 136 223
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
От мен два морски хотела. Хотел Панорама Китен и хотел Роял Бей Резиденс Свети влас. И двата хотела ни харесаха много.

# 616
И от мен един морски - Марина Сандс до Обзор. Перфектен хотел. Минусите са, че част от чадърите и шезлонгите му са на неохраняем плаж с много и големи камъни в морето. Обаче леко в ляво в посока север, морето е идеално. Плажът и хотелът са изключително достъпни за хора с детски и инвалидни колички. В тази връзка имаше много семейства с малки деца и бебета. Пътека до плажа и включително между шезлонгите.
Скрит текст:
Невероятен мениджмънт и екип.

# 617
И аз да похваля един хотел в Банско - Регнум. Цените са приемливи, обслужването е страхотно, храната я бива, макар че за 5 дни накрая ми втръсна хах.
Имат минерален басейн в с. Баня, страхотен е както и останалите басейни. Единствен недостатък е детския център, няма играчки почти и няма много забавления за децата. Но като цяло го препоръчвам!

# 618
търся отзиви за хотел Алфарeзорт Палас?

# 619
И аз да похваля един хотел в Банско - Регнум. Цените са приемливи, обслужването е страхотно, храната я бива, макар че за 5 дни накрая ми втръсна хах.

За пет дни храната една и съща ли беше, че Ви е омръзнала?

# 620
търся отзиви за хотел Алфарeзорт Палас?
В темата за Троян имаше отзиви, а в Букинг и Гугъл също и то доста актуални.

# 621
Най-добрата кухня в хотел, която сме опитвали, е тук:
https://diak.bg/hr/
Ловна резиденция Паничище. Освен че е разнообразно и има и дивеч, готвачът е перфектен и всичко, което излиза от ръцете му, е неповторимо като качество. Порциите са големи и цените - сносни.

# 622
А в самата резиденция отсядали ли сте и какви са ви впечатленията?

# 623
Да, там бяхме. Имам забележки към почистването. Затова не съм сочила мястото за настаняване в тази тема. Иначе е чудесна отправна точка за екскурзии из Рила, затова я ползвахме. И пак бихме отишли, най-вече заради ресторанта и приятното обслужване.

# 624

За пет дни храната една и съща ли беше, че Ви е омръзнала?
Не беше една и съща, просто ми омръзна всичкото това ядене. Но всеки има различен вкус...

# 625
В Пловдив има хотел "Алюр" на когото готиното е че тоалетната и банята са в стаята,оградени с полупрозрачни стъклени стени. Yum

# 626
  • София
За мен това е огромен минус. Била съм в такива хотели в Австрия. Много ми е некомфортно и си губя интимността, колкото и да съм близка с този,с който деля стаята.

# 627
  • софия
Нямам никаква вътрешна необходимост да наблюдавам как половинът е в тоалетната. Нито той да наблюдава мен. Не мога да си представя дъщеря ни как ще се чувства в присъствие на баща си. Няма нужда от толкова навлизане в личното пространство!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 12:30 от zvаnchе

# 628
В Шумен преди време бяхме служебно в командировка и в хотела имаше една такава стая. Добре, че се ползваше единично. А в моята имаше огледало на тавана. Тъпотии.

# 629
Хотел RAYA GARDEN  Велико Търново

Общи условия

Активация на акаунт