Липса на секс...

• 20 807
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
Но винаги можеш да се държиш като мъж, да не плащаш за секс както ти препоръчва колежката.
Чета, чета и виждам, че му предлагам да плати вечерята им, както рокля и козметик на собствената си жена, която все пак му е родила две деца и очевидно в момента като че ли не се чувства особено женствено. Но си прав! Ако на това се гледа като плащане за секс, по-добре да си потърси професионален и да не разнася жената по форумите.

И да ти кажа честно от жена, която "трябва" да има интимности с теб и жена, която няма търпение за такива, разликата е от небето до земята. Човек само трябва да знае какво и как да иска. Relieved

# 406
Ами като му е жена, не е нужно да се прави на загорял девственик и да подкупва жена си, ами може да седнат и да поговорят за проблема очи в очи.

Ако мъжът ти не иска да правите секс, ти би ли направила същото за него. Да го заведеш на мач, да сложиш секси бельо, да го масажираш, да му приложиш всякви сексуални техники, да му направиш секси танц, само и само за да му дойде желанието.

Щото оставам с впечатлението, че във форума към жените се отнасяме като богове, а мъжете са некви боклуци.

# 407
Ако мъжът ти не иска да правите секс, ти би ли направила същото за него.
Не. Ще седна да си говорим как той задължително трябва да е в настроение и да прави секс с мен. Като не може, да взима виагра, затваря очите и действа. Явно говоренето ще ме направи по-атрактивна, може и да го изнудя със заплахи за изневяра. Всичко друго, но не и да обърна внимание на нуждите му. Важни са моите, нали така!

# 408
Недей преувеличава думите ми. Имам впредвид, че ако не правите секс, най-вероятно ще поговориш с него очи в очи и ще се изясните. Еми и мъжът това трябва да направи. Или предлагаш това със секси бельото и всякви екстри, че да го съблъзниш.

# 409
Каквото съм имала да дам като съвет от моя гледна точка - нали позволяваш? - съм го написала. Мисля, че няма смисъл от спам, а и достатъчно време отделих в обяснения. Който разбрал, разбрал.

# 410

И запомни - ако не плащаш и не излижеш пода на земята и не се молиш като куче, жена ти няма да ти пусне.

Но винаги можеш да се държиш като мъж, да не плащаш за секс както ти препоръчва колежката и да поговориш с жена си и да й кажеш, че ти си мъж и трябва да ПРАВИТЕ СЕКС.

Това за мен е най-сигурният начин да не види какъвто и да е секс за доста дълго време.

И не е зле мъжът понякога да спре да приема жена си като даденост и да я поглези. Същото се отнася и за жените естествено, но в случая проблемът явно е в жената.

# 411

И запомни - ако не плащаш и не излижеш пода на земята и не се молиш като куче, жена ти няма да ти пусне.

Но винаги можеш да се държиш като мъж, да не плащаш за секс както ти препоръчва колежката и да поговориш с жена си и да й кажеш, че ти си мъж и трябва да ПРАВИТЕ СЕКС.

Лелеее, верно ли?
И този номер при теб колко пъти е минавал?
И викаш жената вдига веднага крачката. Че и е подмокрена  Joy

И да ти кажа честно от жена, която "трябва" да има интимности с теб и жена, която няма търпение за такива, разликата е от небето до земята. Човек само трябва да знае какво и как да иска. Relieved

Е, той смята, че трябва и тя е задължена.
Нищо чудно, че виси в женски форум и си излива неудоволетворенността си от връзките с жените.
Иначе е прав, че трябва да се говори за проблема.
Ама е хубаво преди това да е пробвал и някои други неща.Като например описаното от теб.

Ами като му е жена, не е нужно да се прави на загорял девственик и да подкупва жена си, ами може да седнат и да поговорят за проблема очи в очи.

Ако мъжът ти не иска да правите секс, ти би ли направила същото за него. Да го заведеш на мач, да сложиш секси бельо, да го масажираш, да му приложиш всякви сексуални техники, да му направиш секси танц, само и само за да му дойде желанието.

Щото оставам с впечатлението, че във форума към жените се отнасяме като богове, а мъжете са некви боклуци.

Ми има жени така правят като цяло.
Но като гледам си личи защо не си го преживял  Mr. Green

# 412
Хахаха,
Елора, добре че цитира, заради тебе и оня бисер изчетох. Хаххахахахаххаххахахх! Ама верно ли има такива смешници!

# 413
А и още един съвет... Не слушай съвети от жени как се свалят жени. И как се комуникира с жени. Това е съществено. Жените ще ти кажат, че харесват добрички послушни романтични мъже. Но фактите говорят друго.

# 414
Ти бот ли си?
Или си просто мега тъп?
Не че има значение.

# 415
Еее винаги като почна да говоря истината и хората пощръкляват и ме нападат на лична основа. Не знам защо.

# 416
Еее винаги като почна да говоря истината и хората пощръкляват и ме нападат на лична основа. Не знам защо.
Съветваш мъже как да ти харева на теб да те свалят...  Може и истина да е. Ти си знаеш.

# 417
Уоу добро чувство за хумор. Браво.

# 418
Не ми ръкопляскай, ами си помисли! Не си жена, че да знаеш какво й харесва на една жена. Определено обаче, запомни, дебелокожото в цитата на Елора горе ако не отблъсква, поне ще попикае от смях някоя.. 
...

# 419
Е, той така и не отговори методът му при колко жени е минавал. Колко са вдигали крака подмокрени  Joy
Което говори много.
Аз даже не държа и на отговор. Мисля, че на всички е ясен.
Човека просто си избива комплексите.

Общи условия

Активация на акаунт