ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 141
  • 624
  •   1
Отговори
# 480
Последно отказва ли се или не? Grinning Голям цирк с нашите драскачи...

# 481
Никъде не видях да пише, че се отказва.

Щял е да се откаже, но Гърдев го е поканил в ‘Опашката’
 /много добра постановка, наистина/ и той е приел, съответно - не се отказва от актьорството.

Ето и цитата:
Малко преди спектакъла "Опашката", в който Карамазов в момента играе, той взима  категорично решение, че повече не иска да се занимава с таза професия. И не заради самата професия, а заради нещата, които се случват вътре, става ясно думите му.

"20 години аз прекалено много изтърпях. Понеже това е една професия, в която ние работим заедно прекалено много голям кръг хора, всеки със своя си характер, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден момент това вече много започна да ме натоварва наистина и се отделих. И всъщност "Опашката" беше представлението, което излезе, точно преди така да затръшна вратата. Явор Гърдев (б.р. театралния режисьор Явор Гърдев ), сложи крак пред тази врата и каза "ела". И много се радвам, че така стана, защото в живота на човек нищо не е случайно", сподели Карамазов.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 20:26 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 482
  • Галифрей
Не се отказва 😂 Просто са го написали сякаш се пенсионира. Дам и аз мисля,че от драмата от тези седмици.

# 483
  • Велико Търново
Написали са подвеждащо заглавие, но реално в статията никъде не пише, че се е отказал.
Само че няма смисъл да повтарям постовете на beba 2 и B𝕒н𝕦л𝕦я*. Те много точно са го описали. Не знам къде останалите видяхте, че се бил отказал. Това, че е мислил да го направи, не означава, че го е направил. И това, че е свободен - също не означава отказване. Просто няма да е подвластен на нечии прищявки, защото сам ще избира какво, с кого и къде. Силно се учудвам, че толкова много се драматизира около просто едно заглавие. Особено имайки предвид нивото на медиите у нас и "способността" им да измислят такива, нямащи нищо общо с текста, над който са поставени. Че чак и съмнения за "изчезване" на персонажа му от сериала имаше...

# 484
  • Пловдив
Докъде стигнаха нещата със снимките на втори сезон? Много ми се иска да го пуснат наесен.

# 485
  • Галифрей
Докъде стигнаха нещата със снимките на втори сезон? Много ми се иска да го пуснат наесен.
Сезонът е отдавна сниман,завършиха го някъде средата на декември.

# 486
Никоя ТВ не рекламира втори сезон за тази есен. Някой знае ли какво се случва?

# 487
  • София
Няма място за опасения. Просто се отнасят професионално и подобаващо и искат да изпипат всеки един детайл.
Сериалът има дълъг постпродукция живот, което е само допълнителен плюс.
Аз лично го очаквам на пролет в ефира на НОВА.

# 488
В този материал има информация за всички предстоящи БГ сериали, включително и за "Дявоското гърло"
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15286285?fbclid=IwAR3h … bBrp0yiaLUkYoL3UQ

# 489
"Златна роза" за "Есента на демона" - втория сезон на "Дяволското гърло":

https://nova.bg/amp/accents/view/2023/09/28/427369/%D0%BF%D1%80% … 0%BE%D0%B7%D0%B0/

Според публикацията излъчването на сериала ще започне в рамките на настоящата година.

# 490
"Златна роза" за "Есента на демона" - втория сезон на "Дяволското гърло":

https://nova.bg/amp/accents/view/2023/09/28/427369/%D0%BF%D1%80% … 0%BE%D0%B7%D0%B0/

Според публикацията излъчването на сериала ще започне в рамките на настоящата година.

Дано, дано Grinning

Новите сериали този сезон нещо са ми безинтересни. Искам си истински криминален трилър.

# 491
  • Галифрей
Супер 🥰 Нямам търпение, тамън ще е перфектно за гледане през есента ❤❤🍁  Новите сериали по нова ни гимгледам, само като им видях постерите,знаех,че са поредната боза. Няма да си губя времето да ги зарязвам след 1 епизод 😁 само чета коментари и бях права 🍿

Аз мислех,че този сезон само ще гледам All inclusive,но се радвам ще се гледам Есента на Демона. ❤❤❤

# 492
Интересно, аз мислех, че ще го пуснат през пролетния сезон.

Дали ще върви успоредно с Клетката или ще изчакат да свърши?

# 493
  • София
Няма да излъчат втория сезон през тази година, чак догодина.
Мистериозно забавяне на сериала “Есента на демона”

# 494
  • Бургас
Уффф,още ще ни държат в напрежение....😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт