ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 198
  • 624
  •   1
Отговори
# 435
Ето малко новини от филма. Оглеждам се като ходя, ама нищо.
https://boliarinews.bg/2022/10/01/%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B … 0%BE%D0%B2%D0%B8/

# 436
  • Другата България
Само музиката да не пипат. Дано!

# 437
  • Wonderland
Вече всяко мое съмнение, че се шегуват с нас се размива Hug Много се радвам, че ще има нов сезон Hug

# 438
  • Велико Търново
Е, интервюто с Евтим едва ли ще е измислено за майтап.
Впрочем, това което отговаря на един от въпросите, е точно така, както го написах и аз оня ден.
Цитат
Видях че, Владо Карамазов и Теодора Духовникова са тук, а освен тях ще видим ли познати лица от първия сезон?
Не. Историята е съвършено различна и няма нищо общо с първия сезон освен героите на двамата. Те по съвсем друга причина се срещат във Велико Търново, съвсем друга история се заплита и разказва. За жалост брилянтният актьорски състав от първия сезон няма да го видим във втория, чието работно заглавие е „Есента на демона“. Но пък добрата новина е, че новите актьори са великолепни, талантливи и обичани.
Ох, дано поне не е взел някои обичайни заподозрени от Откраднат живот и Лъжите в нас.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 22:52 от DamaPika

# 439
  • София
Само музиката да не пипат. Дано!

Абсолютно!Scarborough Fair на LP е толкова емблематична, влиза ти в съзнанието и под кожата...аз всъщност покрай нея открих LP и беше такава находка...А комбинацията от мъглата, която се вдига над върховете на дърветата на забавен каданс и потапящите тонове на парчето и тембъра на LP...настръхвам!Просто пристрастяващо!🎵

https://youtu.be/QcNKas73zrA

Ще ми липсват образите на Христо Петков, невероятния Стоян Радев и Лидия Инджова (въпреки че това момиче може толкова повече, отколкото и бяха дали в този сериал).

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 09:32 от Velina25

# 440
  • Галифрей
Гледам,че Теодора наскоро е приключила снимането на нов бг сериал ,ще го излъчат  по БНТ казва се “ Войната на Буквите” и действието се развива през Сведновековието. Брей най- сетне са направили историческа драма. Дано да се е получило.

Съдбата отново среща  Филип и Мия ще разследват поредната мистерия в най- хубавият  български град. Дали отново ще се съберат?

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 00:21 от Диана Бишоп

# 441
  • Другата България
Съвсем логично е историята да е различна и с други герои, няма как да се повтори сюжетът на същото място със същите хора, това мисля още в края на миналия сезон го бяха говорили. Въпреки това аз поне смятам, че колкото и добър сезон да стане, няма как да мине по рейтинг първия. За трети път го гледам сега, невероятно съчетание на музика, актьорски състав, атмосфера, мъглата както казва Велина и най-вече - магията на Родопите, това няма как и най-вече, къде да се пресъздаде. Историята, преплитането на векове традиции, автентичността на местните и хора, и обичаи....
Въпреки това, дано стане добър сезон, с нетърпение го очаквам.

# 442
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сериозно ли снимат в Малък Чифлик? Едно време автобуса за Арбанаси минаваше оттам и никога няма да забравя, когато беше есен и се прибирах в последните ни седмици от ваканциите, как светеха прозорчетата на къщите.

# 443
Ако има желаещи...

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:35 от beba2

# 444
  • Велико Търново
Още едно интервю с Евтим Милашев, този път за Янтра днес - ТУК.
Казва, че сценарият е писан специално за В.Търново и че градът е "герой" в сериала.
Интервюиращият е сложил бележка на редактора, че на снимачната площадка е забелязал Димо Алексиев, Мариан Вълев, Асен Блатечки, Ирмена Чичикова.

# 445
  • Галифрей
Точно тука ли решиха да набутат тия двамата 😒 Асен и Димо сериозно ли? Те са навсякъде 🫣 Ох дано да имат малки епизодични роли.

# 446
На мен от тези имена не ми допадат Мариан и Асен за филма, но каквото такова. На фона на бозата в момента по Нова, чакам с нетърпение втория сезон.

# 447
  • София
По Нова ще има включване от снимачната площадка. С участието на Духовникова, Мариян Вълев и Димо Алексиев. Може би ще са в централни роли.

# 448
Е, и Димо, и Асен са страхотни актьори. Дано да им паснат ролите.
Аз се надявам да видя пак Данчето (Лидия Инджова). А дано, ама надали…

# 449
Да, Лидия е страхотна актриса, ако може и Ирина Митева да вземат, не че някой ни пита де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт