ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 44 164
  • 624
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Преди няколко дни беше пуснал пост, че снимките на филма са приключили.
А за отказването от актьорството е от вчера https://m.dir.bg/life/zvezdi/vladimir-karamazov-obyavi-che-napus … orskata-profesiya

# 466
  • Галифрей
Дяволското сърло сезон 2 ще бъде емоционално. Последната му поява на екран.Владо е добър артист.
Щом се отказал,явно е за по-добре.

# 467
Ех, жалко! Страхотен актьор и човек, поне каквото е показал пред хората. Но той много се увлече по фотографията, печели конкурси. Успех му желая във всяко начинание!

# 468
Ех, много скандали тресат актьорската гилдия явно, и той намеква за това, че се е уморил от такива неща през всичките тези години. Жалко, добър актьор е. От друга страна успех, мисля, че няма да остане без други ангажименти, а и с фотографията му потръгна.

# 469
Може пък да е
временно и под влияние на някаква емоция.  На мен също ми е симпатичен като актьор.

Нищо не разбрах от интервюто му.

# 470
На негово място бих направила същото. Казвам го като човек , който също се занимава с фотография като хоби и обичащ свободата и вдъхновението, които ти дава обектива и природата. Нямам неговата смелост обаче.

# 471
  • Дубай
От това,което прочетох,явно се е уморил от актьорството и напрежението около професията,които е длъжен да изтърпява....
Жалко ,успех му желая във фотографията!

# 472
  • Галифрей
Да и аз това щях да кажа за фотографията. Да е жив и здрав и да прави уникални снимки и далеч от драми.
Много неприятно как актьорите се делят, малко са свестните, тези които играят от сърце. Както е треъгнало без актьори ли ще останем?
За съжеление все повече си мисля,как “ Тишината на крокодилите” този моноспектакъл е много актуален. Писан е през 90-те гениален и много силен.

# 473
Никога не казвай "никога". Актьорът си е актьор, дори и без да се изявява. Не се знае след няколко години дали няма да реши нещо друго, или някой няма да  го съблазни с хубава роля, за която е мечтал.

# 474
  • Там,където се събуждам щастлива.

Абсолютно. Решил да се откаже, но Гърдев го поканил да играе в пиесата му и той приел да участва. Голямо разминаване в мислите му.

# 475
  • София
Много харесвам Карамазов. Определено има не един талант. Ще ми липсва на сцената, носъм убедена, че няма да изчезне.
Пожелавам му щастие и успех с каквото и да се захване.

# 476

Абсолютно. Решил да се откаже, но Гърдев го поканил да играе в пиесата му и той приел да участва. Голямо разминаване в мислите му.
Никакво разминаване не виждам. Не желае да е актьор на щат и да е задължително част от репертоара на даден театър, където главния режисьор разпределя ролите. Иска да е свободен и сам да решава дали да участва в дадена постановка/филм или не. Заглавието на статията е подвеждащо.
Тъкмо го написах и Владо Кармазов написа на стената си във ФБ това:

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 18:12 от beba2

# 477
  • Галифрей
А добре!! Ми супер,човека не се оказва. ❤ Отдъхнах си. Не бива да вярваме  на всичко написано в интернета.  И аз се заблюждавам някой път но истината винаги излиза. Това е все едно да напишат, че ще си слага силикон. Ама те така написали 50 статии, че да се чудиш “ какво?.” Нека са си е независим, евала! 😘❤❤

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 18:08 от Диана Бишоп

# 478
  • София
Това му решение може би има нещо общо с разправиите в Народния театър. Карамазов беше в групата от 47 артисти, които подкрепиха директора и отнесе плюнки тук - там, заедно с Деян Донков.

# 479
Това му решение може би има нещо общо с разправиите в Народния театър. Карамазов беше в групата от 47 артисти, които подкрепиха директора и отнесе плюнки тук - там, заедно с Деян Донков.
Точно в плевенския театър с директор Васил Василев Явор Гърдев постави "Опашката" в главната роля с Карамазов. Уникален актьор, 2 часа не слезе от сцената. После Морфов постави "Антигона". Всички казаха, че е удоволствие да се работи с Василев. Сега някой се обърнаха срещу него. Странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт