СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 62 201
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Anasteyja, утре пусни бета ЧХГ в друга лаборатория, за сверка. Не може в 7 г.с. бета ЧХГ да пада, но пък и лабораторни грешки стават.
Потърси и трето мнение на опитен АГ с модерна апаратура. Ако наистина си с късна овулация, е нормално сакчето да върви с по-малки размери и по-късно да се види сърдечна дейност - даже и до 9 г.с. може да се изчака.
Стискам палци! Simple Smile

# 226
Anasteyja, утре пусни бета ЧХГ в друга лаборатория, за сверка. Не може в 7 г.с. бета ЧХГ да пада, но пък и лабораторни грешки стават.
Потърси и трето мнение на опитен АГ с модерна апаратура. Ако наистина си с късна овулация, е нормално сакчето да върви с по-малки размери и по-късно да се види сърдечна дейност - даже и до 9 г.с. може да се изчака.
Стискам палци! Simple Smile

Точно така, при мен сърцебиене се видя в 9 седмица. Ех, тези лекари все бързат да чистят, всичко за пари. Ако го бях послу

# 227
Eli-to3, на Anasteyja ЧХГ не пада, а си расте нормално.

Anasteyja, не е ли по-добре да се изчака още малко? Извинявай за въпроса, но ако има проблем, не е ли по-добре организмът сам да извърли ембриона? Особено щом се засичат някакви пулсации, аз на твое място не бих бързала с процедурата. Прекалено рано е за да се правят генерални заключения. Отиди за още едно мнение на място с добра апаратура. С вагинален ехограф ли те гледаха?

Скрит текст:
Изчакай малко, защо трябва всичко да се решава до събота? Дай шанс Hug
Притеснявам се да не стане спонтанен

# 228
  • Варна
При Анастейша от самото начало имаше странности... Доколкото имам спомен имаше положителни уринни тестове много рано, което изключваше късна овулация, в същото време на прегледите ѝ говореха за късна овулация и прекалено малък сак, бяха видяли сакове при ЧХГ около 100-200... Не знам какво да мисля, честно казано... Но за повече от месец би трябвало положението да е ясно, а не да има чудене долавят ли се пулсации или не Confused

# 229
При Анастейша от самото начало имаше странности... Доколкото имам спомен имаше положителни уринни тестове много рано, което изключваше късна овулация, в същото време на прегледите ѝ говореха за късна овулация и прекалено малък сак, бяха видяли сакове при ЧХГ около 100-200... Не знам какво да мисля, честно казано... Но за повече от месец би трябвало положението да е ясно, а не да има чудене долавят ли се пулсации или не Confused
Мисля че вече е ясно, плода не е нарастнал от 10 дни... няма пулс.. чхг пада... утре е кюртежа ми... вече не вярвам че някога ще стана майка...

# 230
  • Варна
О, не, не се обезкуражавай! По един или друг начин ще стане. Потъгувай и после вдигай нослето Hug

# 231
Съжалявам много. Ако го погледнеш от добрата страна, важното е, че се е стигнало до бременност. Другото хубаво е, че скоро след бременност се забременява лесно, защото организмът е подготвен. Не се отчайвай, защото съвсем скоро може отново да си бременна. Ще чакаме да споделиш.

# 232
Съжалявам много. Ако го погледнеш от добрата страна, важното е, че се е стигнало до бременност. Другото хубаво е, че скоро след бременност се забременява лесно, защото организмът е подготвен. Не се отчайвай, защото съвсем скоро може отново да си бременна. Ще чакаме да споделиш.
Силно се надявам, защото вече съм изключително комплексирана, когато видя бременна жена се обръщам на другата страна... мисля че това ще остане завинаги в мен...

# 233
Анастейжа,спокойно!Тук мисля,че доста момичета те разбират.Недей унивай!Имам две неуспешни и толкова се бях отчаяла,комплексирала и всичко останало.И точно година след втората,бях родила дъщеря ми.
 Анастейжа,не знаеш другата година по това време дали няма да си вече майка Heart Стискам палци и горе главата!

# 234
Anasteyja, искрено съжалявам за лошите новини... Бъди силна и вярвай, че следващият път ще е успешен!
Правила ли си изследвания за тромбофилия? Трябва да разберете причината, за да може да бъде отстранена следващия път...

# 235
Anasteyja, искрено съжалявам за лошите новини... Бъди силна и вярвай, че следващият път ще е успешен!
Правила ли си изследвания за тромбофилия? Трябва да разберете причината, за да може да бъде отстранена следващия път...
Не съм но ще направя.

# 236
Правих тест четвъртък 08.08 резултата беше 42,19  (дата ПМ 09.07, предполагаема овулация към 24-25.07, което се пада 16-17 ден от цикъл. Теста е правен на 31 ден от цикъл). Ниско ли е за този период?
Тъй като докторката ми иска още едно изследване, а събота лабораторията в която го правих не работи, проблем ли е да го пусна понеделник или да търся друга лаборатория, за да спазя 48 часа след първото?

# 237
Бат-мам, според мен стойността е добре. Ако овулацията е била на 25-26 е супер. Възможно е и на 24-ти да е била. ЧХГ расте различно, но за този срок се очаква да е между 30 и 200, като не ангажирам никого с тези стойности- те са само ориентировъчни цифри, които съм обсъждала с моята лекарка за 13-14 дни след овулация.

# 238
Здравейте, момичета чхг на 9 ден 107.90
11ден 218.20
16ден след кървене и консултация с лекар 1191
Нормално ли е покачването според вас? ЧХГ Калкулатора ми го изчислява удвояване на 49 часа.

# 239
Здравейте, момичета чхг на 9 ден 107.90
11ден 218.20
16ден след кървене и консултация с лекар 1191
Нормално ли е покачването според вас? ЧХГ Калкулатора ми го изчислява удвояване на 49 часа.
Според мен е нормално . Все пак удвояване от 48 до 72 часа се счита за нормално , доколкото съм наясно.
Само въпрос 9, 11, 16 ден след овулация, след трансфер на 3 или 5 дневни? Дните след какво са?

Общи условия

Активация на акаунт