В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 761
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
И аз в Медилаб.

# 361
  • В.Търново
В Медилаб вземат кръв от пръста на дете, а ни трябват максимално точни резултати.Как аз да им кажа да вземат от вената на сина ми? Изследванията трябва да ги носим в София.

# 362
  • Велико Търново
В Медилаб вземат кръв от пръста на дете, а ни трябват максимално точни резултати.Как аз да им кажа да вземат от вената на сина ми? Изследванията трябва да ги носим в София.
В зависимост от изследването се взема кръв от пръст или вена. Мисля, че те добре ще преценят от къде да я вземат.

# 363
  • Велико Търново
Препоръчайте ми добър кардиолог. Благодаря!

# 364
  • В.Търново
В зависимост от изследването се взема кръв от пръст или вена. Мисля, че те добре ще преценят от къде да я вземат.
По принцип едното изследване се взема от вена, но лично в Медилаб са ми казвали, че вземат от пръста на деца, за да ги щадят.За това се чудя, искам максимално точни резултати.

# 365
Има ли място в Търново, на което да се поръчат индивидуални ортопедични обувки? И да вземат мерки качествено?
Става дума за сменена става на майка ми, след което единия й крак е по-дълъг от другия, съответно куца и на единия никога не стъпва, както трябва, а другия се натоварва повече.
Ако знаете за Габрово или Плевен, също става. Не държа да е точно в Търново.

# 366
  • Велико Търново
Има ли място в Търново, на което да се поръчат индивидуални ортопедични обувки? И да вземат мерки качествено?
Става дума за сменена става на майка ми, след което единия й крак е по-дълъг от другия, съответно куца и на единия никога не стъпва, както трябва, а другия се натоварва повече.

Горна Баня PeaceЗа други места не знам.

Препоръчайте ми добър кардиолог. Благодаря!
Ако е тук Даниел Трендафилов, но както за него, така и за останалите двама -трима часовете са за края на ноември. Миналата седмица се опитвах да помогна на нашата санитарка за час и за това съм така запозната.

# 367

Горна Баня PeaceЗа други места не знам.
А къде по-точно?

# 368
  • Велико Търново
В клиниката по Ортопедия вероятно, не ми се е налагало да търся.
http://www.protezi.bg/ortopedichni-obuvki-ot-ncpr-gorna-banya.html

# 369
Момичета, дойде време за новогодишните резервации. Да сте попадали на добри оферти за вечерно забавление на 31-1 с деца? Чудя се къде става купон...

# 370
То зависи какво се разбира под купон. Няколко пъти сме празнували Нова Година в заведение и общо взето много пари за нищо.

# 371
Здравейте! Някой може ли да ми даде телефонен номер, на който да си запазя час за преглед при д-р Чернева (ортодонт)? И да попитам кабинета ѝ е на Тодор Балина до стадиона, нали? Една позната ми каза, че кабинета ѝ бил до Асклепий, а аз знам, че е на стадиона 🤔

# 372
Здравейте! Някой може ли да ми даде телефонен номер, на който да си запазя час за преглед при д-р Чернева (ортодонт)? И да попитам кабинета ѝ е на Тодор Балина до стадиона, нали? Една позната ми каза, че кабинета ѝ бил до Асклепий, а аз знам, че е на стадиона 🤔

До стадионът е кабинетът й. Телефон 0887451776. Имайте предвид, че може поне за месец напред да няма свободни часове.

# 373
Благодаря! А тя ли отговаря на телефона?
Чувам да, че е много заета .. дано се вредя скоро 😄

# 374
Благодаря! А тя ли отговаря на телефона?
Чувам да, че е много заета .. дано се вредя скоро 😄
Мисля, че вдига някоя от сестрите, понякога и докторката. Но все се намира кой да отговори.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт