В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 757
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, някой да знае д-р Даря Ганчева от МЦ "Хера", колко пари взема при първи преглед, без направление? За пръв път ще ходя утре при нея и ми се иска да знам колко пари да взема.
Надявам се някой да знае Simple Smile

# 391
  • Велико Търново
Здравейте, някой да знае д-р Даря Ганчева от МЦ "Хера", колко пари взема при първи преглед, без направление? За пръв път ще ходя утре при нея и ми се иска да знам колко пари да взема.
Надявам се някой да знае Simple Smile
Около 30 - 40 лв. Аз ходих инцидентно преди време, освен редовен преглед, ме гледа и на ехограф, и дадох към 60 лв.

# 392
Някой да продава циментови -/бетонови/ колове за ограда за района на Велико Търново. Може и втора употреба.

# 393
  • Велико Търново
Някоя да има предложения/ мнения за детегледачка в града?

много е зле положението по тази тема все така :/ аз искам нещо почасово да намеря

# 394
Аз тръся частен учител по английски за възрастен, индивидуални уроци. За предпочитане  англичанин.  Можете ли да ме насочите? И знаете ли как вървят цените за час?

# 395
Миналата година ползвахме такъв учител , индивидуални уроци от Магнаура. 12 лева на час. Като в един ден  е хубаво да правите 2 часа. Плащахме 2 часа напред и учебници.

# 396
Мерси, Мишле. В къщи ли идваше учителя или в школата?

# 397
В школата в удобни дни и часове, уговорени от предишната седмица.
Ако се налага да се промени се обаждахме предния ден за отлагане. Ходи мой колега и аз се занимавах с тези неща, като понапредна го преместихме в група, за да се отпусне да говори.  Не му беше никак лесно, мъж на около 55 години.

# 398
Много благодаря!

# 399
Търся учител за уроци по математика за 12 клас,също и школа за курсове по математика. Искам не само подготовка за кандидатстване с математика, а и за материала 12 клас. Може и в Горна Оряховица.

# 400
  • Велико Търново
Търся учител за уроци по математика за 12 клас,също и школа за курсове по математика. Искам не само подготовка за кандидатстване с математика, а и за материала 12 клас. Може и в Горна Оряховица.
[/quote

Учителката на дъщеря ми подготвя само 7 и 12 клас, във Велико Търново и може като отиде на урок в неделя да попита евентуално за нов ученик.

# 401
[/quote

Учителката на дъщеря ми подготвя само 7 и 12 клас, във Велико Търново и може като отиде на урок в неделя да попита евентуално за нов ученик.
Ако е удобно, моля да попита. Благодаря!

# 402
  • Велико Търново
Няма проблем!Ще пита, още сега ще й кажа за да не забравя Blush

# 403
Няма проблем!Ще пита, още сега ще й кажа за да не забравя Blush
Hug Благодаря!

# 404
mamamishi за Горна Оряховица мога да ти препоръчам Роза Димитрова - тя е вече пенсиониран учител по математика от Първо основно училище. За съжаление нямам неин телефонен номер, но знам, че дава частни уроци.

Общи условия

Активация на акаунт