Макар че ми е трудно да я кажа думата влюбен когато се отнася за Чачослав, някак това не мога да си го представя, ама знам ли, не го познавам 
На снимките изглеждаше много добре
Макар че ми е трудно да я кажа думата влюбен когато се отнася за Чачослав, някак това не мога да си го представя, ама знам ли, не го познавам 
Ако ще и да е влюбен, нещо в което не вярвам. Може да има чувства, да му е хубаво с нея, даже много хубаво, но едва ли ще има по-сериозна крачка- той се стреми към друг кино пазар и не би допуснал нещо да го дърпа назад, а едно семейство на неговите години ще направи точно това. И Гинчо не би го допуснал, така че спокойни бъдете
Професията му е такава че битовизмите ще го съсипят ако си ги причини, а те с жена и деца неизбежно ще се появят. Няма да си го причини
Аз специално я отразявам защото няма друго, ако нашия веднъж седмично поне пускаше някоя снимка народа нямаше да гадае по местонахождението на Дуда къде се е дянал Ча 

Права си за кариерата и битовизмите . От друга страна както казах с Ча не се знае . Дуда я дялкам, щото е Чачовица. Тя е активна в мрежите за разлика от Ча и народа я обсъжда . Има някой се радват на щастлив брак и кариера . Трудно е . За Ча си чешим клавишите и аз мисля, че още е рано за него . 
много им се радвам със Серкан.
Ще си отиват с Ча в проект . Тувана също. Бел пожелай си го да вземе да стане , виж как позна за Байрактара .
А преди олигофренията, около ПЕ си пожелах за него Едже Йоренч, къщи, моди, яхти и някоя чума да вади душата на ГГ ... Пфу, друго да бях си пожелала
Феми, още си спомняш за милиционера
Не си представям как ще е със следващите. Те до безкрай могат да съживяват безсмъртни, за да има с кой да се бори Хакан 

Даже най-яркото присъствие във втория ми се видя на Енгин Йозтюрк, който противно на очакванията се оказа някакъв тайнствен образ, скрита лимонка, даже още не е много ясен и там може да се надгражда във всякаква посока. А Хакан от секси момче с лек и приятен характер, на моменти даже будещ смях, направиха един равен скучен образ 

Завърши с Хепи енд . Накрая се загубиха на един остров, останаха там . Тя роди на острова и тогава ги намериха .
Ако ще е комедия да е някаква такава.

Тук се сещам за думите на Хазал че партньорите и са красиви мъже но да не си край тях или че не са цветя за мирисане
Вярвам и 
Въпреки че там красив беше само в началото
В Защитника добре започнаха първия сезон, втория не ми се коментира, защото и не запомник нещо което да коментирам, а баш във фентъзитата могат да си ги къдрят каквито си искат, защото нямат ограниценията на реализма. Надявам се за третия и четвъртия сезон да са отпуснали малко повечко пари че с това фентъзи което няма никакви видими фантастични белези ... не знам, аз ако съм фенка на жанра, не би го и погледнала, гледам само заради Ча както съм правила с предишни негови проекти.
Напористи фенки , в началото цветя по колата са му оставяли . Някой му се мятат .
тука си дрънкаме друго е като го видиш ,замръзваш на място .
По-интересен образ от самия Защитник е този на брат му, а от на главния Безсмъртен - този на жена му. Нататък не ми се мисли... А любимата защо затриха в най-неподходящия момент не разбрах

Шегувахме се нещо, че Ча ще се конкурира със себе си, та ми е интересно какви са предпочитанията на зрителите Препоръчани теми