И тук е мястото да се замисля отново, как изобщо му хрумна на някого да го спрегне с една ... манИкенка
Ейй, вярно, човек трябва да изпробва да поиска мнението на някой от противоположния пол за Дуда. Абе в тяло не е зле, грабва окото

Аз като дъщеря на една дева и един Везни мога да го кажа от опит 
Няма страшно, просто това е индикация че нещата са споделени и с родата, знаят се, гостуват си, уважават се... подаряват си подаръци за празниците - такива неща
Като са минали няколко години е по-нормално да я запознае с близките си, отколкото да я крие и от тях
Навремето пък бяха предшествани от новини за Арда Туран футболиста на Барса и от новини за нея и Музафер Йълдъръм, там даже и на видео ги бяха заснели, как коскожами ти милионер се крие зад едни саксии
И когато излизаха новини за Мурат Сюглюн- и там я бяха снимали как влиза посред нощ в хотел с него 
И сега пак със същото главно действащо лице
ама ще се усетят хората и подобни новини за нея и Ча ще вземат да ги отминават с насмешка.
Аз не мога. И даже смятам, че запознанството се е осъществило доста по-рано. 

И сега пак със същото главно действащо лице
ама ще се усетят хората и подобни новини за нея и Ча ще вземат да ги отминават с насмешка.
Аз не мога. И даже смятам, че запознанството се е осъществило доста по-рано. 
Определено не и липсва чувство за хумор, или по-скоро на баща и, че и чаша с шампанско за наздравица беше вдигнал
Снимката се появи следобеда след като излезе сутринта репортаж в който Ча казва че не иска да говори за личния си живот- дедко му каза от Инста си наздраве Чаче 
Направо си го представям как казва на Гинчо да напише там нещо и да не го занимава с глупости и че после ще му хвърли някое око
Поне има опит с научаването на репликите си за работата си, колко му е едно интервю
Иска ми се да видя как ще докаже че не е негова любовница, а и той пущината си мълчи защо ли
Няма и как да го призоват в съда, Турция все още е светска държава и всеки може да спи с когото си иска. Този човек е от друг филм и може да си позволи да е пас, няма как СС да рекламира Фенербахче, та работата звъни отвсякъде, даже дрънчи
Жалко за Керо че така позорно го разкараха или се е усетил че не тъче сам на стана... все едно...

А в следващите дни Сера влезе в болница. Тя казва грип, масово пишат аборт. Такива неща са недоказуеми но само допреди дни се прегръщаха и целуваха с Керо, а Коча е баш в таргета на златотърсачките, кой е казал че ще тръгне да си разваля семейството заради някоя такава? Което не и пречи да вярва че може да го направи
А на него пък още по-малко му пречи да си разиграва коня и без да се развежда, има хубава жена ама 25 години брак са си 25 години... Нито му е за пръв път, нито за последен 

Няма лошо, аз съм "за" когато положението може да се подобри, ама нямаше нужда от такива циркове, да пази Господ
Мда, егати грипа 
Достатъчно се възползва от името му, видимо и на Чачо и на Гинчо им се опъват нервите когато за пореден път видят името и в едно изречение с Чачовото.

Киво
Джан бей
Арас
това вече го знаем

Йозге съм я тледала в комедията забамна е но в лице е като Майкъл Джексън.

Препоръчани теми