Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 074
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 135
За Ивана..то има и кастинг за предаването. Значи набирането на желаещи е почнало доста преди ноември месец или бъркам. А тя си е имала приятел сериозен уж. Тогава... ей, значи, това предаване направи хората на глупаци вярно. И зрителите, и тези дето са повярвали да кандидатстват.

# 136
  • ВАРНА
То коя чалгарка не е с минимум две сериозни гаджета?!

# 137
Разсмяхте ме Simple Smile
Ще я отнесе италианската граматика, като куцо пиле домат Grinning
(Всички знаещи италиански са наясно, какво казвам )
Юлия колко време беше  на гости при Мишо? Имаше ли достатъчно време да защити поне две нива на Пловдивски език?
Не, тя италиански иска да учи. Отдават й се езиците.

# 138
Юлия колко време беше  на гости при Мишо? Имаше ли достатъчно време да защити поне две нива на Пловдивски език?

А, тя ще го учи по метода ,,учи език докато спиш,,( на голямо легло) . накрая май само ще се е наспала. Това с уговорката, че леглото , не е късичко и мъничко като телевизора Laughing

# 139
Е, на късичко легло-само две нива. Не повече. Да има от няколко езика по малко Joy

# 140
Юлия колко време беше  на гости при Мишо? Имаше ли достатъчно време да защити поне две нива на Пловдивски език?

А, тя ще го учи по метода ,,учи език докато спиш,,( на голямо легло) . накрая май само ще се е наспала. Това с уговорката, че леглото , не е късичко и мъничко като телевизора Laughing
Мда, "колкото по-силно ритнеш топката,  толкова по- далеко  ще излети", момичето опитва, друг е въпроса, че не и' се получава..., никак при това Simple Smile

# 141
Добре де, ако на Юлия съседите над и под нея хъркат или имат малко дете, какво правят? То в панелките, че и да не е панелка, всичко се чува. Тя нали леко спи, освен да е последен етаж.
Залагам на три букетчета bouquet bouquet bouquet, че Юлия няма с нищо да почерпи Мишо у тях. Майка и поне една баница да беше врътнала, защото на Мишо женицата погача беше направила за снахата. Мда...да видим и дали ще се покаже, защото Юла не беше доволна, че родата не я посрещна тържествено на вратата.

# 142
Това е постнал бившият на Дюла. Превеждам за нея: "Всички сме лоши в нечия история."
Отървал се е сладура.

Залагам на три букетчета bouquet bouquet bouquet, че Юлия няма с нищо да почерпи Мишо у тях.
Ще го почерпи. За прекараното време трябва да е разбрала какво харесва и мисля, че ще му го предложи.
/Той не е разбрал, че тя пие червено вино и предложи уски. Това беше един от аргументите, срещу Мишо/

# 143
  • Terra incognita
Добре де, ако на Юлия съседите над и под нея хъркат или имат малко дете, какво правят? То в панелките, че и да не е панелка, всичко се чува. Тя нали леко спи, освен да е последен етаж.
Залагам на три букетчета bouquet bouquet bouquet, че Юлия няма с нищо да почерпи Мишо у тях. Майка и поне една баница да беше врътнала, защото на Мишо женицата погача беше направила за снахата. Мда...да видим и дали ще се покаже, защото Юла не беше доволна, че родата не я посрещна тържествено на вратата.
Ааа, не си права. В промото мернах една бутилка Фанта на масата. Има и една купа с плодове, ама май не са за почерпка 😂😂😂

# 144
Фанта, ама дали го е почерпила? На мен на свещ ми заприлича, но бързо мина и не видях добре.
Мда , относно Мишо, сапуна и водата, тук беше качена снимка от фейса му в банята. Даже го коментирахме. Така, че има доказателства))
Бе как някой вижда обратното на това дето аз виждам не знам, че и цяла седмица не си мил косата. Той на фризьор беше ходил за сватбата видях, сега  е с нова прическа, преди бяха в сауна и на басейн в хотела, как изобщо плювате така и то без да е вярно и видяно отникъде. Аз пиша за Юла негативи, ама те се виждат, че и чуват. Направо съм изумена, дали не е снахата тази потребителка?
Какво червено вино? То на сватбата изпи цялото шампанско, че и на Мишо чашата май. В Италия пи бира видях. Тя си пийва всичко и по доста според мен. Как да знае Мишо, че в този ден е на червено вино, а предишния на не знам какво си.
Може да е мислил, че тя ще донесе бутилка, все с нещо се ходи на гости. Ама греда, Юла не си харчи парите, уж все ги забравя и в хотела беше така, че и го пита))

# 145
А да ви попитам нещо... Не ви ли се струва, че Ивана въобще не си прилича с родителите си? Май не са от една боя. Което не е нещо лошо, разбира се. Аз на външен вид я харесвам.

# 146
Верно, че циция си пада ЮЛЕТО. hahaha

# 147
  • Terra incognita
Той има тънка и рядка коса, просто така изглежда, дори току- що излязъл от банята, пак би изглеждала, както някои хора я определиха- мазна и мръсна.
А Юлия може да е очаквала нещо наистина извънредно, като джакузи с мляко и мед, та затова да е останала разочарована 😂

# 148
Фанта, ама дали го е почерпила? На мен на свещ ми заприлича, но бързо мина и не видях добре.
Мда , относно Мишо, сапуна и водата, тук беше качена снимка от фейса му в банята. Даже го коментирахме. Така, че има доказателства))
Бе как някой вижда обратното на това дето аз виждам не знам, че и цяла седмица не си мил косата. Той на фризьор беше ходил за сватбата видях, сега  е с нова прическа, преди бяха в сауна и на басейн в хотела, как изобщо плювате така и то без да е вярно и видяно отникъде. Аз пиша за Юла негативи, ама те се виждат, че и чуват. Направо съм изумена, дали не е снахата тази потребителка?
Какво червено вино? То на сватбата изпи цялото шампанско, че и на Мишо чашата май. В Италия пи бира видях. Тя си пийва всичко и по доста според мен. Как да знае Мишо, че в този ден е на червено вино, а предишния на не знам какво си.
Може да е мислил, че тя ще донесе бутилка, все с нещо се ходи на гости. Ама греда, Юла не си харчи парите, уж все ги забравя и в хотела беше така, че и го пита))
Simple Smile Вие колко мислите, че и плащат ?
Посредствено облечена, посредствено жилище,  още по-посредствен  английски Simple Smile но пък много капризна ...

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 07:16 от D.D

# 149
  • Terra incognita
А да ви попитам нещо... Не ви ли се струва, че Ивана въобще не си прилича с родителите си? Май не са от една боя. Което не е нещо лошо, разбира се. Аз на външен вид я харесвам.
Според мен е одрала кожата на майка си.

Общи условия

Активация на акаунт