Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 100
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 180
Юлия нямаше да отнася толкова хейт,ако имаха покритие претенциите и самочувствието й.
В стремежа си да защитят Юлия, някои потребители й направиха мечешка услуга.

# 181
Ако имате профил във ФБ нямате ли приятели, които да не знаете от къде са.
Нямам непознати хора в профила си във Фейсбук. Всичките 309 човека познавам лично.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 00:52 от Анонимен

# 182

Монако, мерси)) Това е снимката дето ми харесваше на Мишо. Не вярвам такъв мъж да не е имал избор и жени. На мен поне би ми харесал, мда.

# 183
  • София
Скрит текст:

Монако, мерси)) Това е снимката дето ми харесваше на Мишо. Не вярвам такъв мъж да не е имал избор и жени. На мен поне би ми харесал, мда.
Вярваш или не, все пак е сам... на какво мислиш, че се дължи!?

# 184
Тя и Юлия е сама - на какво се дължи? Може би на прекалена претенциозност, както и при Мишо да кажем. По много причини един човек може да остане сам, вкл. и лош късмет с половинките.

# 185
Айдееее, Фани се научи да качва снимки. Hug  Е ся стана тя. Ако щтракне и Фазобезгащников... hahaha

Ивана не искам да коментирам. Няма какво да кажа за жена която си показва половия орган на обществено място.

# 186
  • София
Тя и Юлия е сама - на какво се дължи? Може би на прекалена претенциозност, както и при Мишо да кажем. По много причини един човек може да остане сам, вкл. и лош късмет с половинките.
Е, за нея кой не вярва защо е сама!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 187
Е, за нея кой не вярва защо е сама!? Stuck Out Tongue Winking Eye
Включително тя самата Simple Smile (не разбират какво изпускат Wink )

# 188
  • София
Smirk Понеже аз продължавам да си поддържам версията, че Дюла е виждала предварително Мишо на снимки и си е писала с него в сайт... Вероятно и тя е видяла тази снимка, а после на първа среща на живо се е разочаровала, защото си е създала друг тип образ за него.

# 189
Много ме "кефи" как от време на време в темата се появяват набивачи на канчета, които да обясняват видиш ли как пишещите в темат са злобни.
Интересно как преди да се появят в темата цари хармония.и е дори забавно и приятно място пък. И тук не става дума за пеене в общия хор, всеки има право на мнение, ама и си има начин на изказване.
Размахване на пръст и другарски съд не е начинът..
И само да попитам какво правят при злобарите и мърлячите тия чисти и невинни души ? Не ми отговаряйте , въпросът е риторичен Wink

Благодаря за темата на Лаленцето.🌹🌹🌹

Love you girl Simple Smile

# 190
Скрит текст:

Вярваш или не, все пак е сам... на какво мислиш, че се дължи!?

е има и с жени де, ама се съобразявах, но...

и още една

# 191
Айде успокойте се, къпал се е Мишо през 2011 и е увековечил мига с публикация във фейса. Знаел е човека на какъв фейсконтрол ще попадне след време...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=334699536546735& … d=100000200731761
После ви е чакал цели 8 години вие и Юла да го оцените колко е къпан. И да му гледате косата под лупа. Close

# 192
Ей така се чувствам тук:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
Аз да насоча дискусията към Жълтьо - гледам от промото, как благосклонно съобщава на Таня, че по едно време започнал да се влюбва. Дава на заден мръсникът като се усети накъде вървят нещата.

# 194
)))) Лъкиииии, видиш ли ме какъв съм хакер. newsm44
Бе мяй знаех преди , ама с копиране на адреса. Обаче схващам бре)) Сега ще видите, тръгвам да дебна Фазо и ще направя фотосесия. Таня, ако му даде шанс , не искам да я мисля. Бива, бива, ама...((
Сега се сетих Таня била от Овча купел, Юла и тя май казват е оттам. Тези да не са взимали булките от един квартал само. Ще почакам, ще дойдат и надолу къде мен. Почвам да се правя на красива, чакам принц да ми доставят))

Общи условия

Активация на акаунт