Банята - 34 тема

• 64 303
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
  • Асеновград
LED смесителите много ми харесаха. Някой ползвал ли е смесители и душ-комплекти на Лидл? Качествени ли са?

Ние ще вземем лед смесителя за мивка, и ще дам отзиви като го свържем и започнем да го ползваме, и на мен много ми хареса, и за кухнята ми е от там смесителя и съм доволна!

# 721
Взех един душ комплект на нашите преди време, Мио Маре май беше... И слушалката и тръбното окачване са в окаяно състояние. На едни грозни потъмнели петна са, които няма как да се изчистят. Не бих повторила повече с такива покупки от Лидл, макар да харесвам много повечето неша, които предлагат.

За телескопичната етажерка, може да видите Икейската, мисля, че имаше добри отзиви

# 722
Скрит текст:
Взех един душ комплект на нашите преди време, Мио Маре май беше... И слушалката и тръбното окачване са в окаяно състояние. На едни грозни потъмнели петна са, които няма как да се изчистят. Не бих повторила повече с такива покупки от Лидл, макар да харесвам много повечето неша, които предлагат.
За телескопичната етажерка, може да видите Икейската, мисля, че имаше добри отзиви
[/quote]
Може ли линк, че нещо не я намирам Thinking

# 723
От четвъртък в Лидъл ще има телескопични етажерки.

https://www.lidl.bg/bg/p/moyata-udobna-banya/teleskopichna-etazh … a-za-banya/p31222

# 724
Тъкмо да попитам, някой има ли ниша за шампоани и др. в банята? Но не в мократа зона, а малко извън нея. Чудя се дали няма да мухлясва?

# 725
имам ниша при душа-исках да реша кардинално въпроса с етажерките
само я обливам с душа и е чиста-най-много някой да размаже сапунка там
имам ниша и под огледалото,пред мивката
нея пък я чистя заедно с огледалото-едно фъс със спрея за стъкло
не виждам защо би имало въпрос за мухлясване,изобщо

# 726
Тъкмо да попитам, някой има ли ниша за шампоани и др. в банята? Но не в мократа зона, а малко извън нея. Чудя се дали няма да мухлясва?

Имам тамън 2. Едната е в единия край на ваната,затова я водя,че е в мократа зона, другата е сравнително далеч от водата. Не съм забелязала специално те да мухлясват. Не се задържа вода, мия ги директно с душа.

# 727
DayInMay, търсих, рових и аз, но не мога да я намеря. Възможно е да не зареждат вече такава

# 728
Момичета, кажете предимствата на стоящите мивки и умивалниците? Колебая се дали да избера шкаф с плот и стояща мивка или направо такава, която влиза в шкафа?

Прилагам и снимки:

# 729
  • Варна
И аз съм в такава дилема и клоня към купата. Според мен по-малко ще пръска на плота отстрани, където могат да стоят доста неща. Мисля да си направим плот от дърво и да го лакираме, но не знам дали ще издържи на влатата.
Душ зоната ще е отделена с параван, банята има и прозорец Rolling Eyes

# 730
  • Norge
За мен голямото предимство на купите е, че са по-лесни за подмяна.
Но не съм имала такава в дома си и лично впечатление от ежедневната им употреба нямам; не обичам да се мия в подобна мивка.

# 731
  • София
Момичета, кажете предимствата на стоящите мивки и умивалниците? Колебая се дали да избера шкаф с плот и стояща мивка или направо такава, която влиза в шкафа?

Прилагам и снимки:

1 мивка е по добре.

# 732
Мивка №2 ми изглежда мега неудобна. И аз съм за 1. Само си представям вечер как си мия лицето от грима и си удрям постоянно ръцете ту в чучура, ту в ръба на мивката, защото го правя със затворени очи. И как плиска навсякъде. Определено непрактично ми изглежда толкова дълбоко корито с такъв нисък чучур на батерията. Не.

П.П. Поправям се – тези купи са по-скоро за култура и манталитет, които пускат вода на запушена мивка, пълнят и се мият. За хора, предпочитащи миене под течаща вода не е най-удачен вариант.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 16:43 от Базила

# 733
С тази 'купичка" отгоре, около нея вечно ще е мокро.

# 734
Да питам и тук.  Искам да направя плот за баня под мивка от икейски кухненски плот от масив. Каква дебелина, според вас, е достатъчна - 2,8 или 3,8 см? И какво дърво е по-подходящо - дъб, бреза или?

Общи условия

Активация на акаунт