Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 5

• 123 084
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
*SUPERGIRL*  ,можеш ли да покажеш зеления ексфолиант в сашета с киви на Балеа?
И къде в ДМ мога да ги намеря?

# 631
Слагат го до почистващите продукти, но отдавна май не го зареждат вече.

# 632
Слагат го до почистващите продукти, но отдавна май не го зареждат вече.
Благодаря ти! 🌹

# 633
  • Deutschland

# 634
  • Седмото небе
Показали са го вече, за мен е страхотен! Едно от малкото неща, с които успях да се сдобия с доволни резерви преди да изчезне напълно.
И за да не е спам-скромно една любима маска:

Подновена в 2 бр! Накратко-кофти платно, но прекрасен и в доволно количество серум.Това ми беше стимула да купя отново.

# 635

Ау, този скраб е ужасен за мен. Кожата е супер мазна и лепкава след упортребата му. Все едно съм се намазала с някаква слуз ... ужас е. 😂😂

# 636
  • София
Маските, които е показало супермомичето и мен ме изненадаха. Да, платното е по-грубо, но пасва добре на лицето (поне при мен), серумите са добри и съставките са ок.
Аз много харесвам и тази с домат, и другата с някакво пустинно растение за кожа, склонна към несъвършенства.
Сега да не са намалени в ДМ?

# 637
Не са, за съжаление

# 638
И аз насъбрах една торба пластмаса и се включвам с голямо удоволствие.Много ми е любима тази темичка.И полезна.Продуктите пак са много,затова направих няколко снимки.

Започвам с:

1. Dr. Brandt Poredermabrasion - ексфолиант за лице подходящ за всякакъв топ кожа.Много е нежен с миниатюрни частици.Хареса ми и бих купила повторно.Ухае ментово.

2. Tarocco foot cream - крем за крак,част от кутия на FabfitFun.Омекотява,мирише на портокали.Като състав няма нищо интересно,но има масло от шеа,зехтин,масло от соя(не виждам нищо портокалово,което ме навежда на мисълта,че аромата е просто синтетичен).Едва 60 мл е и много бързо го изразходих.Не бих купила,нищо уникално няма в крема.

3+ 4. Neutrogena Т/Sal Therapeutic shampoo и  Kerastase Bain prevention shampoo са шампоани,които предимно съпруга ми ползваше.Нютроджина е шампоан против пърхут и раздразнен скалп.Не ухае на нищо,добре се пени и се бори с пърхут.Шампоана на Керастаз ползвах по-често,защото е за честа употреба.Нормализира скалпа,подпомага евентуален косопад.

5. Degree dryspray ultraclear black+white - Дезодорант против изпотяване(мини версия).Много,много ми хареса,няма да си кривя душата,обаче няма да купя само и единствено,защото има алуминий в състава си,а аз такива продукти не ползвам.Справя се с изпотяване,не оставя петна по дрехите,ухае приятно и свежо.Ако на вас не ви пречи състава,препоръчвам ви го за горещите месеци.

6. Fekkai full blown volume shampoo / conditioner  - дуо шампоан и балсам за обем с екстракт от лимони и жиншен корен.Предполагам,че нямате тази марка за професионална грижа за косата.Американска е и тук не е супер популярна,но ги продават из парфюмериите тип Ulta.С нови опаковки са.На мен ми бяха доскучали и стояха дълго време из баните,докато майка ми не ги доизразходи и беше много доволна.Аз по принцип имам гъста коса и нямам нужда от допълнителен обем(сигурно съм ги купила на някаква оферта),но нейната с годините поизпада и дуото й се отрази добре.Иначе балсама е като маска - гъст,мазен,разплита добре.Шампоана е като всеки друг шампоан,пени се и измива косата.

7. Pantene Miracle moisture boost with rose water sulfate free shampoo / conditioner - отново дуо шампоан и балсам,но този път на Пантен.Бяха тъкмо излязли на американския пазар и купих от любопитство без особено очаквания.Това е безсулфатна,хидратираща серия с розова вода без сулфати,минерално олио и парабени.Шампоана е ок,но аз за шампоани имам само едно изискване - да ми почистват добре косата и затова мн трудно мога да се разочаровам от шампоан.Балсама обаче е слаабичък,въобще не е за моята суха коса.И двата продукта си ги изразходих,но балсама задължително комбинирах с маска или друг балсам за коса.Обещат хидратиращ,подхранен,разплетен косъм.На друг тип коса,по-непретенциона,може би ще се отразят по-добре,отколкото на моята.Ухаят много хубаво на..дъвка?,но в никакъв случай не и на рози.

8. Maybelline masterprecise ink liquid liner - Oткакто си слагам мигли,не ползвам никакъв грим за очите.Тази очна линия е лилава с блестящи частици,която никога не съм ползвала дори не разбирам поради каква причина съм я купила.Въобще не е моят стил и може би съм експериментирала.Нямам намерение да я изразходя,затова я хвърлям.

9. Kocostar Slice mask sheet  - парцалена корейска маска за озарена кожа.Получих я в бюти кутия.Не съм я запомнила с нещо интересно,освен формата й на парченца лимон.Нищо особено.Ето така изглежда маската(моята е с лимоните). 
Скрит текст:

10. Klorane nutri reparation mask  -  маска за коса за сухи,повредени коси.Въобще не се сработихме,при все,че косата ми е суха и боядисана.Отнемаше ми от обема,косата стоеше като залепена.Ползвах я като маска,към която добавях масла и отминавах(много трудно).Досаден продукт,който никога не бих купила отново.

11. Klorane nutri reparation leave in cream - финиша пак от същата серия с фурми за сухи и накъсани краища.Уж звучи точно като за мен и не,не и не.Също като маската,ми отежняваше косата,стоеше като немита от седмица.Някъде около половината съм изразходила,пак под форма на маска и изхвърлям.Защо така се получи с тази серия,нямам идея.

12. Klorane oil control shampoo with nettle - Един от най-любимите ми шампоани за мазна коса.Поредната опаковка.Особено дъщеря ми много го харесва и действително почиства косата и я държи свежа за поне 2-3 дни.Екстракта от коприва е на последно място в състава и за мен "шампоан с коприва" звучи по-скоро рекламно.

13. Arizona by Proenza Schouler - парфюмче от 15 мл,много практично за чантата.Бих купила повторно.Точно мой аромат(не мога да описвам парфюми,затова няма и да пробвам).Според описанието е с жасмини,ванилия,портокал.Малко тежък е,но супер траен.

14. Burt's bees baby shampoo and wash original  - Преди време писах за този измивен 2в1 продукт.Най често купуваният продукт за тяло в последните 10-на години.Дъщеря си изгледах,сега и на синовете ми купувам често.И аз съм го ползвала многократно.Няма тази типична бебешка миризма,самата консистенция е по-рядка,но много пенлива.Прави косите меки и разресани(синовете ми са с къдрици и дори те стоят някак си оформени)

15. Burt's bees energizing bosy wash- душ гел с лимон и джиндър.Формулата е 98.7% натурална и основната причина да го купя.Не е нещо невиждано и нечувано,но е и с изчистен състав,пени се и това ми стига,за да ми харесва.

16. Cetaphil extra gentle daily scrub - разкошен,разкошен ежедневен скраб за лице.Почистваше до скърцане без да пресушава кожата.Определено ще купя отново.Силно пенлив,деликатен към кожата и добре почистващ.Препоръчвам с две ръце.Струва под $10 обаче не отстъпва по нищо на ексфолианти за по $30-50.

17. Cetaphil dermacontrol purifying clay mask - Почистваща,глинена маска,която и аз,и дъщеря ми харесахме,но хвърлям на половина ползвана,защото мирише на гранясало/развалено.Нямам никакво обяснение,тъй като наскоро я отворихме и откога глинени маски се развалят толкова бързо?Дали сме я ползвали 2 месеца,максимум.

# 639
  • на последния етаж
- сравнително прилична хидратация, но нищо повече. Едва ли ще купя отново.

# 640
  • Варна
Доста време го влачих този шампоан накрая го всърших....Миришеше ми странно ,а и особен ефект не видях,и като че ли ми пресушаваше косата.
Мостра ми беше,удобен апликатор с топче ,гъста консистенция чак лепнеща,тежък ми идваше ,не бих повторила пълноразмерен продукт.
Трябвще ми бюджетна маска и взех тази в бързината-сравнително добре се справяше,хубав аромат ,доста време я ползвах,бих я взела отново.

# 641

1. Топ лак ГР куик драй - върши си работата и наистина лакът изсъхва напълно за 15 минути. Придава и блясък. Минус е, че се оцветява, но по-големият минус е, че е използваем само до средата - след това става гъст и не се разнася добре. Поднових вече.
2. Душ гел - приятен аромат, не изсушава; измива добре; ароматът не е траен. Лосионът от серията ми е наааай любимото нещо!
3. Очна линия Есенс водоустойчива - тотален любимец; интензивно черна, много трайна, не се рони, не се размазва, плътна е; маха се лесно с двуфазен дегримьор. Вече поднових.

# 642
Анастасия, а ароматът на лосиона траен ли е? Бързо ли попива?

# 643
Добре хидратира и омекотява, но не лепне и попива бързо. Ароматът ... средна работа; не го усещам повече от един час.

# 644
Аз не харесах маската на мил мил. За мен беше много рядка . В сравнение с храната за коса си е нищо

Общи условия

Активация на акаунт