Юлчета 2018- Тема 5

• 53 430
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви за отговорите момичета 🌸  Ами ще видим до къде ще я докарам, да оживеем апък квото дойде 😂 🔫  До термина, ще са минали точно 1г и 10м. Белегът казва доктора , че е зараснал добре. Ще ви пиша какво се случва по-нататък. Европа, забава със сигурност ще има , като се има в предид , че пак ще е момче 😂 не ми се мисли каква лудница ще е 😆🥰 Аз съм израснала сред 4 сестри и ми е тъмна Индия  с момчетата, но влизам в релси засега с малкия . Спокойна вечер на всички ❤

# 631
Ей, и нашата убосница е с непоредни зъби 7броя юхуу! Много късно ги почна и на  все по неочаквани места намирам зъби Grinning
Ох, кога беше една педя бебче, кога стана цяло ходещо и мислещо човеченце...времето летиии.

# 632
И моя мъник е само с 8 зъба, но подредени, 4 долу, 4 горе. Чак се притеснявам къде са другите 😆

# 633
В проекция са 😂 Вече не броя. То няма и кой да даде, де 🙂 чакам кучешки от октомври, свиркай си и се радвай на живота 😁

# 634
Ние сме със 7 зъба. Или поне така мисля 😆 и при нас гледането е трудна работа. 6-те са отпред, а 7-мия е кътник. Случайно го открих на скоро. Обаче толкова е задобряла в беззъбото дъвкане, чак й се възхищавам 😂.

# 635
Ние сме с цели 14 Grin Но пък предните долу са вече черни. Разбива си ги няколко пъти вече и не очаквам да изкарат още дълго. Зъболекарката каза, че е оцветяване, което случайно се появи след първото разбиване. Луда глава е моя. На едно място не се спира и все на забранените места ходи. Вчера от над 10 деца на РД само той все тъпче на около и танцува цял час и половина. Само дето не я целуваше тая колона. Sweat Smile
Спука 3 балона ама за сметка на това после каза, че са боклук и ги изхвърли в коша Joy персонала на заведението беше доволен от оборката.

# 636
Здравейте,
Много отдавна искам да пиша, но все не стигам до там Simple Smile
Mom of 4, надявам се, че бързо сте оздравяли. На мамите с коремчета - надявам се, че всичко е нормлно и при вас Simple Smile На всички - Честита Коледа и весело посрещане на новата година:kissing_heart:Blush
При моето дзверче са 14 зъба и кътниците вече й били подути (така каза педиатърката, аз до кътниците не мога да стигна Grinning ). Ние се местихме в ново жилище и бързахме да се оправим, за да посрещнем Коледа в него - съсипахме се, но си заслужаваше. Разбира се, малката е по - дива и по-крива от всякога, много лошо спи, общо взето няма грам спокойствие нито денем, нито нощем, но както винаги съм казвала - по - добре да е щуро диване, от колкото твърде тихо и стационарно дете Stuck Out Tongue Winking Eye! Пък и така ме държи във форма Grinning
Още веднъж - весело посрещане на новата година на всички, с пожелание за усмихнати деца и послушни татковци Grinning

# 637
Здраве, щастие и късмет на всички през Новата година!
Донченцето, как повлия преместването в друго жилище на детенцето?
Сега живеем в ММ с родителите му в къщата им, но ми писна от дразги и ми се иска да се преместим в моя апартамент. Много се притеснявам обаче как ще и понесе.

# 638
Kath, местенето съвпадна със сополи и кашлица на детето +това че беше гадно времето и не можех да я изкарвам особено много навън, съответно няколко дни беше много крива. Кривотата й не я отдавам на новото място, може да й е било странно, но по - скоро странно-интересно Simple Smile
Децата са супер адаптивни и поне според мен, не трябва да те притеснява нещо такова, важното е да сте заедно в приятна и спокойна обстановка, без напрежение, независимо къде сте Simple Smile

# 639
Честита Нова Година на всички! Здраве и много усмивки през новата година желая! Ние изпразнувахме подобаващо имаше много подаръци за малката и минимум 5 кг отгоре за мама Stuck Out Tongue Winking Eye. Вече.съм си обещала да отделям повече време за себе си и без това не остана много, че трябва вече да се връщам на работа. Да видим яслата как ще я организираме! И при нас кътниците останаха само за изникване ама не пипам, че последния път ми захапа пръста жестоко, имах чувството че ще умра! Яде всичко, само ядки не съм й дала още, вие дадохте ли и какви за начало! Ваксината мина, но този път с лека температура!

# 640
Donchenceto, благодаря за мнението! Тя идеално познава апартамента ми защото ходим често и много се забавлява там. Ще видим аз не издържам вече в такава обстановка и ще му се види края... с таткото или без.

# 641
  • Sofia
Ние си сменихме квартирата през декември и дъщеря ми дори не забеляза. Веднага се почувства като у дома си.

# 642
  • Варна
Честита Нова Година ! Бъдете здрави и много щастливи !

Ние сменихме преди 3 месеца и нямахме никакъв проблем. 3-4 пъти ходихме преди нанасянето да оправяме багаж и тя идваше с нас.
Трудното е за мен , а раздялата със статото място също беше ревливо за мен.

Ние пътуваме тук таме по лекции, по почивки и тя няма проблем с новите места, щом мама и тати са с нея Wink

# 643
Честита нова година на всички. Този месец врътваме година и половина, леле! Кога пораснаха малките човечета, все едно вчера, гледахме тупкащата точка на монитора. 🥰
Бъдете много здрави. 😍Ние оздравяхме и наваксваме с игрите и килата, че беше свалила над килограм. 🙄Много бърбори на нейния си език, не спира да дрънка. Обича книжки, филмчета, играе си на кукли-слага ги на леглото, завива ги и им казва "сядай, сядай, че те май бързат да стават. 😂Вечер леглото е пълно с плюшени играчки, всички си имат имена и първо приспиваме тях и после тя заспива. Много забавна става. 💗😍🥰Сигурно и при вас е весело.

# 644
Ние станахме на година и половина днес 😊. В последните седмици много е напреднала в комуникацията и о чудо!, започнала е да “чува” понякога, когато й се каже “не” 😆. Правим изречение от две думи - “Тати нани” 😂. И на въпроси с да/не отговаря, обаче варианта на отговор е само “не”, но това значи “да” 🤣.
Кога мина това време, след още толкова - на градина 🙃.

Общи условия

Активация на акаунт